Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

Sveikos,
tikrai,kad saunu ta vasarele...
Mes pastarasias savaites namie tinginiaujam,tad esam kiemo vaikai biggrin.gif ,jau pazystu visa kiemo vietine vaiku fauna lotuliukas.gif
Ryt islekiam be vaiku su draugais paiskylaut ir pakeliaut,tai nusimato linksmas savaitgalis.

Del darbo as dar kol kas rami,nes turbut veliausiai (lapkriti)iseisiu dirbt,gal truputi spesiu,jei vaikai nesirgs dar ir viena paatostogauti smile.gif . O tada jau prasides naujas gyvenimo etapas,kuriame isivaizduoju suksimes,kaip voveres rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

Liko mano gėris sodyboje su seneliais 14 naktelių miegoti, bus matyt biggrin.gif

Darbe buvau, nuotaiką susigadinau.. Ech smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
Jau visos apie darbus galvojat, gryztam i realybe, ka? smile.gif
Tik nesakykit, kad nebuvo gerai tas dekreta. Man tai super!
As pasirasiau tretiems metams dekretines atostogas (teisingiau jau penktiems biggrin.gif) Tai nesijaudinu. O ir nelabai bera kur gryzti. Reoreganizavo imone, pervadino kitu pavadinimu, as likau senojoj, tai nebebus kur gryzti. Neprivalo priimti i nauja imone. Tai kazkaip ramia dusia sedesiu toliau dekrete smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Tikrai faina ta vasarėlė wub.gif

Šnd grįžom trumpam, nes kaime grindis išdažėm smile.gif

Mums jau pampių nebereikia, šaunuolė mažoji,net kažkaip nesimokėm ypatingai, matyt atėjo tas laikas, kaime net pati nusimauna ir padaro smile.gif

Man ir iš darbo vyr. meistrė skambino, kaip ir norėjo, kad nuo liepos 15 grįsčiau, bet nebūsiu dar po veselės atsigavus lotuliukas.gif
Atsakyti
laba
mes ir iš kaime parlėkėm, ryt į naisius planuojam, šnd šaldaus daržovikų, kompoto prisiviriau, vakare į pageluvį pasiteškent lėksim ax.gif
Atsakyti
Pavėluoti sveikinimai Markui su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Auk didelis ir stiprus vyrutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Laba mergaitės 4u.gif

Marką sveikinam dviejų metukų proga 4u.gif .

Vaidutę su pasiekimais 4u.gif .

Mažai be užsuku, mb atostogose, tai varinėjam kartu visi. Norėjom į Venspilį važiuoti, bet susijaukė planai. Tai pasibuvom Pakruojyje, Kurtuvėnuose, pas senelius ir gerai...

Vakar taip išsigandau, D maudydama, užčiuopiau kažką, žiūriu erkė įsisegus. Aš panikoj, šaukti mb pradėjau...Tas irgi nežino ką daryti. Teoriškai žinau, kaip ją traukti, bet niekad neturėjus reikalų su jomis...Šiaip ne taip pavyko, dabar stebim unsure.gif .

O aš norėčiau jau grįžti į darbą, tik nėra kur...Prasidės paieškos nuo rudens doh.gif .

Atsakyti
gajane Viltei preitą savaitę irgi ištraukiau erkę, galvoj įsisiurbus buvo doh.gif

tavo dičkei irgi su praėjusiu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

lėksim šnd į Naisius, vakar taip vakare Pageluvyje šauniai išsimaudėm smile.gif dar mėlynių nusipirkom biggrin.gif

mes ir lakstom, tai šen, tai ten, namie reti svečiai,tik kuro reik jau važiuot pigesnio ieškot blush2.gif , nes ateinantį savaitgalį vestuvės, dar panas išvežt į Akmenę, tai kilometražai nemaži smile.gif o taipo turbūt abu su mb be rudens nekibsim į darbus, jam dėl sveikatos, turi viskas sugyti, o rudenį žiūrėsim kaip čia viskas susiklostys ax.gif

Geros dienos
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 07 06, 09:48)

lėksim šnd į Naisius, vakar taip vakare Pageluvyje šauniai išsimaudėm smile.gif dar mėlynių nusipirkom biggrin.gif

o tai ko pageluvy nerinkai ? a? biggrin.gif

labas rytas
su lithuania.gif
markui sveikinimai 4u.gif

mes irgi eisim ruoštis į naisius ax.gif , dar vakare jei turėsim jėgų į saulės žiedą nulėksim smile.gif
Atsakyti
niu ką gi, prabėgo visa diena naisiuose, 12 val jau buvom ten, grįžom 19.30, įspūdžių, reginių labai daug, festivalis man kažkas nerealaus pasirodė, lb agpalvota apie visokio amžiaus vaikus, žodžiu buvo tiek ką veikti, kad visko ir nebespėjome biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Markui su gimtadieniu 4u.gif
Šventė ir mums kažkas nerealaus. BUvom pirmą kartą šventėj, serialų neesam matę, todėl nelabai žinojom kas prie ko. Bet viskas taip suorganizuota, tiek veiklos, pramogų įvairovė. SUper super. Irgi visą dieną beveik ten praleidom, net kulnus nuo vaikščiojimo skauda biggrin.gif
Atsakyti
Kojas ir aš su siuviniu rankose ilsinu biggrin.gif nors buvau pleduką pasidėjus , kai koncerto klausiaus blush2.gif

Viskas labai patiko, oras super, vaikams nk netrūko, daug kas nemokama thumbup.gif Mb dar kraujo davė, dar ir gerą darbą padarė, kai su tokia grupe aplamai trūkumas smile.gif
Atsakyti