Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

Reginiuk, ar mazyli savo kirpykloj kirpot ?Reiktu ir man savaji pagrazinti, tik neisivaizduoju, kaip jis isedes kedej kirpejos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 06 26, 18:46)
Reginiuk, ar mazyli savo kirpykloj kirpot ?Reiktu ir man savaji pagrazinti, tik neisivaizduoju, kaip jis isedes kedej kirpejos  g.gif

kaime kirpom, ns mieste verkiančių nekerpa, tad paprašėm kaimuke, laikėm su mb ir nukirpom, nebebuvo ką daryt blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mes pagaliau namie iš po Joninių biggrin.gif daug keliavom, darbavomės, šventėm labai smagiai, vakar dar brolį važiavom į Vln pasveikinti su diplomu, paskui važiavom atšvęst į, senamiesčiu pasivaiksčiojom bigsmile.gif abi panos laikės puikiai, tai galim drąsiai jau su mažąja visur lėkt , šiandien bus tvarkymosi ir skalbimo diena smile.gif
Atsakyti
Laba,

Averita thumbup.gif sauniai pakeliavot smile.gif

mes per MB atostogas planuojam su vaikais iki Talino vaziuot , su keliomis nakvynemis smile.gif idomu kaip vaikai istvers tokia kelione g.gif

As kazkokia visai "isgriuvus " palikau, nesuprantu kelios dienos skauda klubo sanarius, nugara. Nesuprantu kas cia gali buti, judu vos vos g.gif bandysiu pas masaziste isiprasyti, gal koks nervas uzsispaude unsure.gif Nakti jau miegot nebegaliu, vos apsiverciu doh.gif zo senatve jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 06 27, 09:37)
mes per MB atostogas planuojam su vaikais iki Talino vaziuot , su keliomis nakvynemis  smile.gif idomu kaip vaikai istvers tokia kelione  g.gif

juk stosit, pailsėsit, ir viskas liuks bus mirksiukas.gif

mes irgi kažkaip galvojam iki Ventspilio važiuot smile.gif

Vakar verkiau, tokia graži šventė buvo,tokie jaunuoliai visi gražūs, linksmi, švytintys, taip atrodė viskas nerealiai gražiai wub.gif

o jau gėlių kainų Vln, viena rožė 10 lt blink.gif gerai, kad daug nepirkau , tos pačios nuvyto doh.gif
Atsakyti
Gal kas norit taukmedžio sviesto? Darysiu užsakymą iš akomaskincare
Atsakyti
Sveikos,

kaip ta yamaha Saulės terasoje? Galvoju gal ryt susigundyti, nors D pareiškė, kad nedainuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 01, 14:04)
Sveikos,

kaip ta yamaha Saulės terasoje? Galvoju gal ryt susigundyti, nors D pareiškė, kad nedainuos biggrin.gif

Gerai smile.gif Jam dainuot ir nereikia, tiesiog daryti ką mokytoja sakys, o jei ir kartoti nenorės tai galės žiūrėti atsisėdęs žiūrovų vietoje smile.gif
Mes irgi planuojam eit jei viskas OK pas Ruonį 11val. Nes 12 val mums jau miegas laužia ir per karšta būna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 01 liepos 2013 - 18:08
Mano panos nori eit, tai leksim rytoj i yamaha. Nors ten R nieko nedare praeita karta, snd. (po savaites) uzdainavo ten kazkokia tiakst tiakst tiakst dainuska. Galvoju kur ji man girdeta. pasirodo yamahoj. Reiskia i galva gerai ilenda, kad ir nieko nedaro. Tai snd panos visa diena dainuoja ir soka lotuliukas.gif
Atsakyti
O mes į sodybą lekiam, dainuosim ten biggrin.gif
Atsakyti
laba, tai bet kaip tylu čia, toks jausmas kad paskutiniai nameliai sukurti, nes tuoj visos išsiskirstysim, turbūt jau ruošiatės daugelis į darbukus.
mes dar kaimuke, bet planuojam savaitgaliui grįšt, po to bus matyt ar vėl lėksim į kaimą, ar mieste liksim, nes žilviną esu į meno stovyklą užrašius, tik dar nžn ar eis g.gif .
mes atostogaujam visiškai, nuo ryto iki vakaro kiemas, vanduo, uogos daržovės ir t.t, db miega mažiukas pietų, tai užlėkiau pažiūrėt kaip jums sekas biggrin.gif

Bertute kada tu į darbą g.gif
Atsakyti
Laba,

Vasara, vasarele ... biggrin.gif
Smaguma, o ypac kai zinau kad tokia nerupestinga vasara paskutine unsure.gif

Reginiuk as i darba rugsejo 9 d., zo savaite turesime apsilimui darzelyje ax.gif ir prasides karusele smile.gif Jaudinuos jau kazkaip, koleges jau gasdina darbais visokiais, na bet reikia ko gero dziaugtis, kad darba turiu ir dar kazkas laukia sugriztant smile.gif
Atsakyti