Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

QUOTE(Bertute @ 2013 06 21, 19:14)
Megusta prasom  4u.gif
nu tokie jau gyvenimo desniai, kai susideda tai viskas i kruva  doh.gif idomu kodel geri dalykai i kruva nesideda, ir davai dziaugies visa savaite kokiom maloniom staigmenom  biggrin.gif

Vaikai mano buvo be pietu miego ir dabar uzmigo, tikiuosi, kad jau visai nakciai  biggrin.gif oi tai su MB toooki ilga vakara tik dviese apturetume  lotuliukas.gif 
Ryt lyg vesiau,  gerai butu, nes namie +27  doh.gif

aciu mirksiukas.gif aj nera to blogo kas neiseitu i gera viskas susitvarko ka galima sutvarkyti masina rieda aisku yra gedimu bet per laika susitvarkys
seskulis jau po operacijos, augliukas isimtas sveiksta bistruolis wub.gif
tik pavargau nuo to lekimo rupesciu sprendimu bet nk nepadarysi..

siandien atbuvom viena baliu vakare i kita o jegu jau nulis karsta lauke doh.gif

nu BERTUTE vaikai nesutrukde ilgo vakaro su vyru bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MeGusta @ 2013 06 22, 15:54)
...

nu BERTUTE vaikai nesutrukde ilgo vakaro su vyru  bigsmile.gif

nea, nesutrukde lotuliukas.gif isivaizduokit nuejo miegot 19 val ir nubudo kitos dienos 7 val ryte smile.gif nu geris koks

Grįzom is gastroliu, namie +27 karsta.gif jegu nerasta unsure.gif eisiu pagulet blush2.gif
Atsakyti
mes tai kaimuke atostogaujam ka tik šašlykiukų privalgėm, vėliau lėksim maudytis ir žemuogikių pasirinkt, pilna pieva čia šalia miško, dar braškikes, agurkus, žirnius raškom, grynai atostogaujam, aišku biški ir padirbam laistom daržus, malkas nešam, smagumnėlis žo thumbup.gif
Atsakyti
tyliai tyliai labas rytukas, aš jau kavytės pagėriau ir blynų su braškikėm užvalgiau, db ruošiamės į mišką žemuogikių ax.gif
Atsakyti
Sveikos, mes irgi iš namų pabėgom trim dienom wub.gif . Namų visai nepasiilgau biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Markas nakti sukarsciavo, ir susirk vasara doh.gif jauciu prisimaude bliuduose unsure.gif
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 24, 16:18)
Sveikos, mes irgi iš namų pabėgom  trim dienom  wub.gif . Namų visai nepasiilgau biggrin.gif

kur isleket ?
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 06 25, 08:19)
Labas rytas,

Markas nakti sukarsciavo, ir susirk vasara  doh.gif jauciu prisimaude bliuduose  unsure.gif

kur isleket ?

Sveikatėlės 4u.gif

Į sodą Geluvos miškuose smile.gif
Atsakyti
4u.gif labukas visom, šnd namus tvarkėm po kaimų, pilna smėlio visur lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip gerai numigau. Tik sušaliau... Vaikai irgi parpia po linksmos dienelės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 06 26, 17:09)
Kaip gerai numigau. Tik sušaliau... Vaikai irgi parpia po linksmos dienelės smile.gif

mano žygutis irgi tris valandas išmiegojo thumbup.gif , tai aš prie kompo pasėdėjau, pasiuvinėjau, susiradau namelį palangoje, daug nuveikiau žodžiu lotuliukas.gif . db reikia iki vaistinės, reik eit žiūrėt ar nebelyja, eisim su mažiuku prasivėdint
o kur tu čia sušalei bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2013 06 26, 16:20)
mano žygutis irgi tris valandas išmiegojo  thumbup.gif , tai aš prie kompo pasėdėjau, pasiuvinėjau, susiradau namelį palangoje, daug nuveikiau žodžiu  lotuliukas.gif . db reikia iki vaistinės, reik eit žiūrėt ar nebelyja, eisim su mažiuku prasivėdint
o kur tu čia sušalei  bigsmile.gif  g.gif

Bitė darbštuolė smile.gif
Namie smile.gif
Atsakyti
Mingailiux, Yamahos pamokėles kokia mokytoja vedė? Ar ta kai buvot kažkada su Rugile ar kita? Nes praeitą savaitę buvo nauja, nelabai patiko, tokia lėta, neužvedanti, tai šią savaitę nebevažiavome. Ryt galvojam palėkt vėl g.gif
Atsakyti