Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

Laba karštimėli biggrin.gif
Savaičukę atostogavom Šventojoj, Klaipėdoj, Plateliuose, sode. Dabar nuo karščio bėgam kaime, šiandien visai gerai buvo, vaikai net sušalė baseiniuke, nes didelis vėjas, pavėsis, tai liuks geriau nei vakar. smile.gif Namai grįžus irgi visai nekaršti, tai irgi liuks thumbup.gif
Atsakyti
laba, ogo kaip tylu tylu biggrin.gif , ar jau visos dirbt išėjot? aš jau susivarkiau dokus dėl darbo, tad darbinga būsiu nuo rugsėjo 3 smile.gif.
kaip ruošiat mažiukus darželiui, ar kažkaip nuteikinėjat, aš bandau pasako kažką, bet Žygutis nieko nesiklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes

ech paskutines savaiteles nerupestingo gyvenimo blush2.gif
REginiuk, as nuo rugsejo 9 i darbuka, ar dar bus kas iseis. Jau bijau nerealiai, kaip i pirma klase eiciau atrodo doh.gif Markas l jautrus, nzn kaip su tuo darzeliu bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 08 16, 21:26)
Sveikutes

ech paskutines savaiteles nerupestingo gyvenimo  blush2.gif
REginiuk, as nuo rugsejo 9 i darbuka, ar dar bus kas iseis. Jau bijau nerealiai, kaip i pirma klase eiciau atrodo  doh.gif Markas l jautrus, nzn kaip su tuo darzeliu bus  doh.gif

žinok, aš irgi taip jaučiuos, bus vėl, kasdien kaip į egzaminą doh.gif , ir kaip baisu rytais mažiuką palikt daržiuke, nu žo, vargelis bus pradžioj, kol įsivažiuosim unsure.gif

aš jau dėliojuos viską į lentynas, spintas, kad viskas būtų po ranka, žiūriu kiek rūbelių dar reikia dapirkt, tai galvoju žygimantui treninginių kelnyčių gal dar trūksta ns gi ir nelaimių manau pirmom dienom daržely nebus mažai, dėl tų didesnių vaikučių jau taip smarkiai jaudulys nebeima, jau žinau, kad patys daug ką susitvarkys, tik va mąstau kaip aš spėsiu rytais g.gif

vakar daug ką dar supirkau į mokyklą, ir visai nepagalvojau žygučiui kelnių pažiūrėt, jaučiu reiks ryt nulėkt į sm smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ziuriu mamukai jau darbinem nuotaikom gyvena rolleyes.gif .Nu as dar iki lapkricio turiu biski laiko,bet sapnai jau irgi darbiniai ima lankyt biggrin.gif .Tiesa pasakius ir noris jau grizt dirbt,bet ir neramumas kirba,kaip viska pavyks susiderint ax.gif
Dabar intensyviai ieskau aukles ligos atvejams,bet sunkiai sekas unsure.gif ,nieks nenori zaistis,daugiausia visos nori nuolatinai dirbt,gavau ne viena pasiulyma nuolat abu namie priziuret smile.gif .Nu dar turiu laiko...
Rubus darzeliams plius minus jau irgi vaikams apipirke,ko truks,eigoj dasipirksim.
Atsakyti
Man likimas dėl darbo ryt paiškės ax.gif

o susipirkus esu jau beveik viską smile.gif
Atsakyti
Aš dar rudeniui nieko neturiu nei rūbų nei priemonių. Na oras subjurt ruošiastai gal pradėsiu pirkinėtis, nes kol kas dar vasariškos atostoginės nuotaikos biggrin.gif Savaitgalį buvom Vilniuj, tai dabar reikia atsigaut mums nuo šurmulio, vaikam nuo saldumynų, nes per dvi dienas dvi isterijo pas vyriuką buvo blink.gif Dabar reik valytis nuo tų brudų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 19 rugpjūčio 2013 - 13:59
Linele, ka vilniuj nuveikėt?

mes savaitgalį namučiuose buvom, mb išleidau į žygį, o mes džiagiamės vieni kitais su vaikučiais, paskutinėm dienelėm, bet kad jie išlekia į lauką, ir dar turiu pastoviai pro langą pakviesti, kad bent pavalgyt pareitų wink.gif, va db lyja, bet nė vienas į namus negrįžo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2013 08 19, 16:04)
Linele, ka vilniuj nuveikėt?

mes savaitgalį namučiuose buvom, mb išleidau į žygį, o mes džiagiamės vieni kitais su vaikučiais, paskutinėm dienelėm, bet kad jie išlekia į lauką, ir dar turiu pastoviai pro langą pakviesti, kad bent pavalgyt pareitų wink.gif, va db lyja, bet nė vienas į namus negrįžo  lotuliukas.gif

Pas MB seserį, kadangi jos jubiliejus tai netikėtai jai nežinant nuvykom , sugriuvom mūsų šeima, tėvai, uošviai ir jos vyro sesers šeima paveikint. Gera staigmena gavos thumbup.gif Antrą dieną po Vilnių pavaikštinėjom, prisiminėm su MB studentavimo laikus, bet kaip gera grįžt namo į nuostabų miestą, į tokį tvarkingą, nesmirdantį, švariu oru, erdvų priešingai nei mūsų sostinė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 19 rugpjūčio 2013 - 16:29
Labas smile.gif

Na jau kur tas švarus oras pas mus? Pastoviai viršija užterštumo normas, niekas ir nebeskelbia garsiai, tik daržiuke vaikų į lauką neveda, nes higienos normos neleidžia unsure.gif

Bertute-prieš kiek laiko sakei darbe reikia prašymą dėl sugrįžimo į darbą? Savaitę ar dvi? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Suprem: 19 rugpjūčio 2013 - 16:33
QUOTE(Suprem @ 2013 08 19, 17:33)
Labas smile.gif

Na jau kur tas švarus oras pas mus? Pastoviai viršija užterštumo normas, niekas ir nebeskelbia garsiai, tik daržiuke vaikų į lauką neveda, nes higienos normos neleidžia unsure.gif

Bertute-prieš kiek laiko sakei darbe reikia prašymą dėl sugrįžimo į darbą? Savaitę ar dvi? g.gif

prieš 14 dienų reikia paduoti prašymą, tik db nežinau ar čia skaitos darbo dienų, ar su savaitgalinėm g.gif

jo, dėl užterštumo pas mus dažnai užterštas, per klarščius praitą savaitę buvo, dar per šiaulių žinias girdėjau viena ausim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 08 19, 17:33)
Savaitę ar dvi? g.gif

prieš dvi reikia mirksiukas.gif

jo, vaikų tai pastoviai neleidžia į lauką...
Atsakyti