Mano mamytukė nereali, tik ant kaklo pasikabinusi Išaugs
Mes ir į priešingą pusę trauksim, lauksim šiltesnio oro jūrai
QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 16:12)
Mano mamytukė nereali, tik ant kaklo pasikabinusi Išaugs
ateina visiems vaikams kai mamos labai reikia paskui jau maziau paskui vel nenukimba ir sunku ir miela ir smagu bet dar dziaugiuos kol pamiluot leidzias nes jau buna baik mama ara baik tete
nu as tikiuos kad mums rugojucio antra savaite jau saule ridinesis zeme pamenu per nestuma rugpjutis buvo pats gazas oro
Kiek žinau tai savaitgalį ir Jūros šventė Klp
QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 11:27)
...Jūrų muziejuje pernai buvom, gal po poros metų nuvažiuosim, nesužavėjo visai. Geriau į Rygos zoo
manes irgi nei Juru muziejus, nei Rygos Zoo nesuzavejo, gal vaikai viska kitomis akimis mato
QUOTE(*Linele* @ 2013 07 24, 12:03)
...
Man toks oras patinka, ir darbus lauke gali be prakaito nudirbt, ir mašinoj nereikia kondiškių jungt, su vaikais po balas išsiduodam.,,,
Man toks oras patinka, ir darbus lauke gali be prakaito nudirbt, ir mašinoj nereikia kondiškių jungt, su vaikais po balas išsiduodam.,,,
man ir toks oras pats tas , vel karsciai artinasi,nepatinka man kai per daug karsta, atrodo silta, va dziaukis, bet kas is to, i lauka per pati karstymeti iseit negali, dirbt nieko negali
QUOTE(evuliuks @ 2013 07 24, 15:21)
...
o musu mazasis kazkoks trintukas palikes,nebeimanoma,visur i sijona isikibes ,savaitgali buvom sveciuose pas draugus,tai vaikinas i nevilti vare,nepaleido nei manes,nei tetes is pedos ,nesuprantu,toks mamynukas pasidares .
o musu mazasis kazkoks trintukas palikes,nebeimanoma,visur i sijona isikibes ,savaitgali buvom sveciuose pas draugus,tai vaikinas i nevilti vare,nepaleido nei manes,nei tetes is pedos ,nesuprantu,toks mamynukas pasidares .
oi cia musu kasdienybe, kuri jau mane ziauuuriai vargina, nu nei zingsnio M be mamos ar tėcio, nu jau kazkas nenormalaus, tik savo kieme ir su pazįstamais zmonemis gerai jauciasi , o kitaip verkia ir nuo ranku nei per zingsni, o dar jei koks zmogus pasiziuri tai isvis i asaras tikiuosi praeis netrukus ir tas periodas ( kritimo ant zems jau lyg pasibaige pfu pfu pfu)
oj manoji siandien kaip iserzino ir taip nuotaikos nera sakiau viskas brangioji pereisim i kt lygi jau suvokia ka sakau tai ir buk maloni isgirsk manes negirdi as taves negirdziu
susipykom pardej tai uz rankos ir viskas sakiau dar sokinesi busi uz pavadzio prirista masinoj reikalavo jau beleko nieks nekreipe demesio ir nusiramino namie i kampa pastaciau i lova paksui 2minutes atejau sakau taikomes tai tuoj soko buciuotis apsikabint tai vadinas tikrai jau suvokia cia kai namie uzsisedim paskui nebemoka elgtis
nu tikiuos ateis ne vel plius 30 nu biski normalesni orai, db geras oras vesiau bet tas vejas mane veikdavo islendi is po kampo ir baisu
susipykom pardej tai uz rankos ir viskas sakiau dar sokinesi busi uz pavadzio prirista masinoj reikalavo jau beleko nieks nekreipe demesio ir nusiramino namie i kampa pastaciau i lova paksui 2minutes atejau sakau taikomes tai tuoj soko buciuotis apsikabint tai vadinas tikrai jau suvokia cia kai namie uzsisedim paskui nebemoka elgtis
nu tikiuos ateis ne vel plius 30 nu biski normalesni orai, db geras oras vesiau bet tas vejas mane veikdavo islendi is po kampo ir baisu
Aš tai vis žiūriu ir žiūriu prognozes ir nebežinau, jei ryt toks oras, gal dar laukt sekmadienį, pirmadienį šilčiau žada
Miegosim Klp pas gimines, nk nesisakėm, bet vis atidedam ir atidedam...nematau tos šilumos visai kurią pranašavo...
Laba ,
toks karstis, nera jegu rasyt
toks karstis, nera jegu rasyt