Sveikos, Averita fainiai atsipalaiduosi
Aš irgi pavargstu nuo tiukšmo, ypač kai ką nors veikiu ir vis "mama mama mama" tai labai blaško. Bet kartais kai sumiega vaikai pagalvoju gi tuoj užaugs išeis iš namų ir tada ilgėsiuos to krebždesio triukšmo. Tai bandau save kažkaip perauklėt, kad triukšmas yra gerai tik reikia jį mokėt priimt ir būt ramiai, kad ir koks chaosas bebūtų aplink
Ištikro, kai sesę paliekam pas senelius jau man tada trūksta judesio veiksmo, kažkaip tuštoka, tai vėl tada atgaunu tą jausmą, kad kaip dabar yra- yra viskas gerai
Kartais su MB irgi pašnekam kaip anksčiau sėdai kur nori leki, ką nori darai, laisvė žodžiu,bet tai ką turim dabar tai suteikia gyvenimui pilnatvės ir užpildo vidinius jausmus žymiai prasmingesnėmis emocijomis ir akimirkomis
Man toks oras patinka, ir darbus lauke gali be prakaito nudirbt, ir mašinoj nereikia kondiškių jungt, su vaikais po balas išsiduodam. Vaikai jau Lyroj žvaigždės tapo, tokių vaizdų žmonėms parodo bėgiodami per lietų ir balas, kad žmonės sustoję žiūri, kas eina pro šalį sustoja
O man labai įdomu kalusyt kaip žmonės į tai reaguoja