Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

QUOTE(Suprem @ 2013 07 23, 22:58)
Nieko netruksta? biggrin.gif

triukšmo tai tikrai ne biggrin.gif

ryt šeimyna tik ruošias grižt thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Mane ir labai vargina triuksmas, o pas mane jis nuolatinis, abu vienas per kita nuolat, tai cypia, tai verkia doh.gif
Atsakyti
laba diena
mane tokie orai irgi veikia nu bet islendam bent trumpam nes nupust namie galima is nebezinojimo ka beveikt doh.gif

uzsisakem ir mes poilsi sventojoje tikiuos gero oro, nes su musu lietuva tai..kainos nerealios o jeigu uztaikysi ant lietingu dienu tai pravalas isvis unsure.gif
siemet neplanavom poilsio tai nebebuvo ir pasirinkimo visi uzsakyti ir palangoje nesinorejo vien del vaiko kad jura arti noris

nesat buvusios tame dinoparke?uz klp kur yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 07 24, 09:46)
Labas rytas,

Mane ir labai vargina triuksmas, o pas mane jis nuolatinis, abu vienas per kita nuolat, tai cypia, tai verkia  doh.gif

Va nuo triukšmo ir aš labiausiai pavargstu, ypač dabar, kai mažoji cypia trečią dieną, sakiau gal pas gydytoją vesti doh.gif O gal čia asmenybės krizė kokia, žodžiu schmoll.gif

QUOTE(MeGusta @ 2013 07 24, 10:48)

nesat buvusios tame dinoparke?uz klp kur yra? g.gif

Girdėjau tik, kad brangu ir neverta pinigų, pati nebuvau smile.gif Du suaugę ir vaikas mokėjo berods 80 lt, nu man tai gerokai per daug už dinozaurus būtų g.gif

Labas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 11:01)
Girdėjau tik, kad brangu ir neverta pinigų, pati nebuvau  smile.gif Du suaugę ir vaikas mokėjo berods 80 lt, nu man tai gerokai per daug už dinozaurus būtų g.gif

Labas smile.gif

nu jo suaug. 24lt cia uosviee nori man tai nera noro eit ten ir brangu ir baisu ir vaikui nemanau kad ten patiktu issigastu unsure.gif
planuojam i juru muzieju atsinaujines gi reikia ivertint tik gaila delfinu nera
Atsakyti
Jo, jei važiuočiau, tai dėl didžiojo, mažiukei ten tikrai nėra ką veikti. Jūrų muziejuje pernai buvom, gal po poros metų nuvažiuosim, nesužavėjo visai. Geriau į Rygos zoo smile.gif
Atsakyti
Sveikos, Averita fainiai atsipalaiduosi bigsmile.gif
Aš irgi pavargstu nuo tiukšmo, ypač kai ką nors veikiu ir vis "mama mama mama" tai labai blaško. Bet kartais kai sumiega vaikai pagalvoju gi tuoj užaugs išeis iš namų ir tada ilgėsiuos to krebždesio triukšmo. Tai bandau save kažkaip perauklėt, kad triukšmas yra gerai tik reikia jį mokėt priimt ir būt ramiai, kad ir koks chaosas bebūtų aplink smile.gif Ištikro, kai sesę paliekam pas senelius jau man tada trūksta judesio veiksmo, kažkaip tuštoka, tai vėl tada atgaunu tą jausmą, kad kaip dabar yra- yra viskas gerai smile.gif
Kartais su MB irgi pašnekam kaip anksčiau sėdai kur nori leki, ką nori darai, laisvė žodžiu,bet tai ką turim dabar tai suteikia gyvenimui pilnatvės ir užpildo vidinius jausmus žymiai prasmingesnėmis emocijomis ir akimirkomis

Man toks oras patinka, ir darbus lauke gali be prakaito nudirbt, ir mašinoj nereikia kondiškių jungt, su vaikais po balas išsiduodam. Vaikai jau Lyroj žvaigždės tapo, tokių vaizdų žmonėms parodo bėgiodami per lietų ir balas, kad žmonės sustoję žiūri, kas eina pro šalį sustoja biggrin.gif O man labai įdomu kalusyt kaip žmonės į tai reaguoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Linele*: 24 liepos 2013 - 11:19
Draugai buvo Dino parke, sakė pinigus į balą sukišo ax.gif

Megusta nebrabgu vaikams prie Klp tas mini zoo, ir visų giriamas thumbup.gif mes ir lėksim smile.gif gaila, dar delfinų nėra grįžusių...

Jo, toks poilsis nerealus, tikrai...visas spintas persitvarkiau, žaislus, be maišymosi šalia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 07 24, 12:52)
Draugai buvo Dino parke, sakė pinigus į balą sukišo ax.gif

Megusta nebrabgu vaikams prie Klp tas mini zoo, ir visų giriamas thumbup.gif mes ir lėksim smile.gif  gaila, dar delfinų nėra grįžusių...

Jo, toks poilsis nerealus, tikrai...visas spintas persitvarkiau, žaislus, be maišymosi šalia biggrin.gif

nu tai uosviene nori gales dairytis tada tam parke bigsmile.gif

jo jo esu buvus tai db su vyru irgi snekejom kad gal uzlekt reiketu su dukriuku, uosviai gales i parka dinozauru vepsint o mes i zoo nes irgi mastau ar tame juru muziejuje U patiks o dar keltis reikia bijau su ta varle ji tokia makaluzas kad sunku nulaikyt doh.gif

buvom lauke jau nuotaika gereja thumbup.gif jau taisosi oras ax.gif
Atsakyti
Tai nelipkit iš mašinos ir nulaikysi, maniškiams tai patiko kelto priekyje smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
ziuriu daug kas planuoja si savaitgali link zemaitijos traukt smile.gif ,o mes kaip tik nesimes i priesinga Lietuvos puse smile.gif .

Mano abu vaikinukai jau sveiki,tfu,tfu,si kart abiem greit praejo,po diena pakarsciavo ir viskas tuom uzsibaige.Matyt kazkoki virusiuka buvom pasigave.

QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 11:01)
Va nuo triukšmo ir aš labiausiai pavargstu, ypač dabar, kai mažoji cypia trečią dieną, sakiau gal pas gydytoją vesti  doh.gif O gal čia asmenybės krizė kokia, žodžiu  schmoll.gif

o musu mazasis kazkoks trintukas palikes,nebeimanoma,visur i sijona isikibes doh.gif ,savaitgali buvom sveciuose pas draugus,tai vaikinas i nevilti vare,nepaleido nei manes,nei tetes is pedos doh.gif ,nesuprantu,toks mamynukas pasidares ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 24, 14:46)
Tai nelipkit iš mašinos ir nulaikysi, maniškiams tai patiko kelto priekyje smile.gif

kad mes be masinos visad keliames g.gif

QUOTE(evuliuks @ 2013 07 24, 15:21)
Sveikos,
ziuriu daug kas planuoja si savaitgali link zemaitijos traukt smile.gif ,o mes kaip tik nesimes i priesinga Lietuvos puse smile.gif .

Mano abu vaikinukai jau sveiki,tfu,tfu,si kart abiem greit praejo,po diena pakarsciavo ir viskas tuom uzsibaige.Matyt kazkoki virusiuka buvom pasigave.
o musu mazasis kazkoks trintukas palikes,nebeimanoma,visur i sijona isikibes doh.gif ,savaitgali buvom sveciuose pas draugus,tai vaikinas i nevilti vare,nepaleido nei manes,nei tetes is pedos doh.gif ,nesuprantu,toks mamynukas pasidares ax.gif .

na smagu kad jau sveikuciai zvaluciai thumbup.gif
Atsakyti