Įkraunama...
Įkraunama...

2011 II pusmetuko šiaulietukai

QUOTE(Suprem @ 2013 07 18, 18:53)
Vakar kaip tik su mama apie sunis kalbejom, visko nepasakosiu, esme-suo yra seimos narys, teises lygios su vaikais, nu ir pasakyk tokiems, kad ta "nari" prisiristu doh.gif Zodziu tragikomedija, papasakosiu kada biggrin.gif

zinoma situacija, pas mociute yra kas uz anukus svarbiau - ju kaciukas, vaikams net pasiuloma tyliau kalbet, kad ju kaciuko nebudintu doh.gif

Mes ir i Zagare leksim smile.gif
Atsakyti
Man tai nesveikas toks dėmesys šuniui, katinui blush2.gif

Bertute, kada lėksit g.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 07 18, 21:28)

Bertute, kada lėksit g.gif

sestadieni, bet uosviene pareiske dideli nora kartu vaziuot, tai bijau kad kelione bus sugadinta
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 07 18, 21:31)
sestadieni, bet uosviene pareiske dideli nora kartu vaziuot, tai bijau kad kelione bus sugadinta

pasisekė biggrin.gif
Atsakyti
Ka manot?
Atsakyti
Bertute, užjaučiu. O jūs pareikšti didelį norą pabūti visa šeima vieni biggrin.gif

Dėl gyvūnų tai mes su MB taip ir šnekam, jei ten miega kartu su tais šunimi, valgo prie stalo tai paskui ir viešoje vietoje kaip ale su vaiku jaučias.

QUOTE(Bertute @ 2013 07 18, 20:44)

Mūsų žaidimų aikštelė,Mb kai buvo su vaikais dieną toje aikštelėje tai ta bobulė rėkė pro langą ant vaikų, kad baigtų cypaut nes ji policija iškvies tai vieno vaiko mama jai liepė lįst atgal ir uždaryt langą biggrin.gif Perdėta situacija. Tiesiog bobulės iš neturėjimo ką veikt viską registruoja ir kiekvienas krebždesys jai per nervus eina. Kiek čia tų vaikų belikę va dar prieš dešimtmetį kai buvo kiemuose būriais net koks 100 vaikų ir bėgiodavo ir cypaudavo, kamuoliais žaisdavo.
Atsakyti
As tai kuo toliau tuo labiau baisiuosi zmoniu, o kazkodel ypac vyresnio amziaus, nepakantumu unsure.gif

Siandien su vienu tokiu teko IKI susiimt, vaikai nubego prie tu sunkiai atsidaranciu duru ir stovi, vienas PONAS mat pasipiktino kad vaikai prie duru stovi ir bande Marka pastumt, na tai teko jam pora zodeliu tart blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bertute @ 2013 07 18, 21:44)

mačiau kai ta bobulė fotkino ne vieną kartą, po to vandenį yra pylus, vnž, tegul važiuoja į senelių namus lotuliukas.gif žiauriai aš čia , nu bet nepernešu tokių bobulių, žiauriai doh.gif

kur tiems vaikams dingt, tam ir yra vasara ...
Atsakyti
Aš irgi stebiuosi senyvo amžiaus žmonių agresyvumu. Kaip jie draskosi eilėse, kaip stumdosi, kai lenda visur, visur piktinas, burnoja. Gal gyenimas juos taip sugniuždė, gal iš vaikų meilės negauna tai po to agresija ir lenda g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Linele* @ 2013 07 18, 22:28)
Aš irgi stebiuosi senyvo amžiaus žmonių agresyvumu. Kaip jie draskosi eilėse, kaip stumdosi, kai lenda visur, visur piktinas, burnoja. Gal gyenimas juos taip sugniuždė, gal iš vaikų meilės negauna tai po to agresija ir lenda  g.gif

drinks_cheers.gif TIESA
as siandien i SM i yamaha su autiku lekiau su vezimu tai eina sau islipau slapia ir kaip skuduru trenkta pradejo burnotis kaip as i ta autobusu su vezimu sugalvojau lipt tai sakau miela ponia man skraidyt ar pesciom visur eit ar siaip izoliuotai sedet tai nuejo kt gala doh.gif sakiau vaikui atrakciju nebsu nors jai patinkia autike vesios dienos tai ir autike vesu bet sakiau nebelysim i ta katorga prunkscia inskcia tie senyvi zmones tikrai sakau nuskriausti jus likimo ar artimuju kad viskas kliuna viskas negerai..

mes savaitgali namie sedesim tetukas prie namo o mes gatves slifuosim tai mastau ka nuveikus kazi kaip oras bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 07 18, 11:20)
Fotiko nuopelnas  4u.gif
Vestuvių nesiimčiau, neatlaikyčiau tiek  schmoll.gif Lengva atrodo tik kol reikia pinigus mokėti biggrin.gif

man atrodo kad ne fotiko, o tavo nuopelnas 4u.gif

laba
na tos bobulytes tai jo, bet aš manau kad jos iš geri gyveno čia biggrin.gif , na ar mums valdžia davė butus, davė darbus ir t.t. ax.gif
Atsakyti
Labas smile.gif

aš tai suprantu tas bobules po beveik 5 m sėdėjimo namie biggrin.gif Ypač kol vaikai visai maži ir veiksmo mažai, tai net kaimynų TV pradeda erzinti biggrin.gif Jei tos bobulytės pastoviai namie triukšmo klausosi, tai užuojauta doh.gif Reikėtų ir joms žaidimų aikštelių lotuliukas.gif

Į liūtį šian patekom, žaibai virš galvos, kelio nesimato schmoll.gif Gerai, kad trumpai, šalikelėje pastovėjom, baisu man su dviem vaikais rizikuoti unsure.gif

Kas dar g.gif Nieko bigsmile.gif gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti