Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 02, 21:17)
Moksliniam straipsni skaiciau bandysiu ryt darbe surasti ir imesti nuoroda...

ačiū.. 4u.gif
tikrai norėčiau paskaityti ir dar kartą apie tai paklausti gydytojos, kai eisiu po kelių mėn. pasirodyti.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 02, 21:17)
Moksliniam straipsni skaiciau bandysiu ryt darbe surasti ir imesti nuoroda...

http://www.naturalen...thyroid-health/

cia ne tas straipsnis apie kuri kalbejau bet faktas ne vienoj vietoj ta raso sad.gif

In summary, taking oral contraceptives can definitely affect your thyroid health, and also lead to many other health risks as well.
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 02, 20:25)
http://www.naturalen...thyroid-health/

cia ne tas straipsnis apie kuri kalbejau bet faktas ne vienoj vietoj ta raso sad.gif

In summary, taking oral contraceptives can definitely affect your thyroid health, and also lead to many other health risks as well.

Esu objektyvi siuo klausimu, nenaudoju KT, bet pasisakysiu - man neatrodo, kad Jusu nuorodoj mokslinis straipsnis...bet kuriam puslapy apie naturalia medicina rasit tokio tipo straipsniu apie kas antra chemini vaista ir jo zala organizmui. Moksliniu straipsniu reikia ieskot specialiose duomenu bazese, kur tokie straipsniai talpinami, juos raso mokslini laipsni turintys zmones. O ir nereikia tokiu straipsniu skaityt - kiekviena turim savo galva ir galim ivertint KT nauda ir zala. Man tai juokingiausia, kai moterys sielojasi, jog teks gert tiroksina, o tuo tarpu metus metu geria KT, ir cia jau nieko blogo nemato biggrin.gif
Atsakyti
Pasidariau kraujo tyrimus. pries tai menesi geriau tiroksino labai silpna doze 50mg po puse tabletytes. pries geriant TTH buvo 3,5 sake daktare kad turi buti mano amziui bent 2,5. o po vaistu vartojimo padidejo net iki 5,11 liūdna:(( jau nebetoli visisko nefunkcionavimo ribos... tai nzn dbr ka daryt paciai padidint doze? gal papasakokit kas kokia doze geria tiroksino ir koks TTH jusu?
Atsakyti
QUOTE(Avietukas @ 2013 10 03, 15:39)
Pasidariau kraujo tyrimus. pries tai menesi geriau tiroksino labai silpna doze 50mg po puse tabletytes. pries geriant TTH buvo 3,5 sake daktare kad turi buti mano amziui bent 2,5. o po vaistu vartojimo padidejo net iki 5,11 liūdna:(( jau nebetoli visisko nefunkcionavimo ribos... tai nzn dbr ka daryt paciai padidint doze? gal papasakokit kas kokia doze geria tiroksino ir koks TTH jusu?

butinai kreiptis i gydytoja 4u.gif
Atsakyti
tai kreipsiuos, bet reikės laukti, nes eilės, tai kol lauksiu, kažin gal man padidint pačiai dozę iki visos tabletytės, nes ta pusė aiškiai nepadėjo, per maža dozė..
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2013 10 03, 16:03)
Esu objektyvi siuo klausimu, nenaudoju KT, bet pasisakysiu - man neatrodo, kad Jusu nuorodoj mokslinis straipsnis...bet kuriam puslapy apie naturalia medicina rasit tokio tipo straipsniu apie kas antra chemini vaista ir jo zala organizmui. Moksliniu straipsniu reikia ieskot specialiose duomenu bazese, kur tokie straipsniai talpinami, juos raso mokslini laipsni turintys zmones. O ir nereikia tokiu straipsniu skaityt - kiekviena turim savo galva ir galim ivertint KT nauda ir zala. Man tai juokingiausia, kai moterys sielojasi, jog teks gert tiroksina, o tuo tarpu metus metu geria KT, ir cia jau nieko blogo nemato biggrin.gif

baikit juokus as del nieko labiau nesigailėjau nei dėl KT gerimo, nežinojau kai geriau kas per nuodas kol nenukentėjau, nieks nepasakė, o gi 'GYDYTOJAI' MAN JUOS PASKYRĖ...todel bijau tu tiroksinu visu labai kuriuos irgi GYDYTOJAI paskiria...ir bandau visiem rėkti kuo garsiau kad negertų tų nuodų, kokiu dar čia mokslininkų reikia aš esu gyvas pavyzdys....o tas straipsnis cia ne tas, siaip įmečiau... reik atrast tas buvo lietuviskas...laiko reik vel surast ji.

p.s. as ne viena biomedicinos mokslini laispni magistro turiu ir fiziologios ir visuomenes sveikatos, man tai maziausiai reik aiskint kur ieskot moksliniu straipsniu ....

kodel jie aiskina kad 2,5 turi buti kai norma iki 5? kas pr nsm? juk nera vienodu zmoniu...mano 5,2 jau keli metai..tai norma tegul pakeicia iki 2,5..nesuprantu..nebent jūsų kūnui taip su tokiu skaiciumi blogai jauciatės, tada individualu, nes man su 5,2 dar gyvenasi smile.gif tfu tfu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita4611: 03 spalio 2013 - 16:24
Saule, soliariumas gerai ar blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 10 02, 10:32)
Sveikos. smile.gif  4u.gif

kas del svorio, tai man rodos nemazai moteru linkusios kaltinti tiroksina.

TIROKSINO NET NEKALTINU 4u.gif kol jo negeriau per 4mėn priaugau 12kg, tuo metu net ir maitinau lelių savo doh.gif tiroksinas tikrai sustabdė tą augimą...o dėl silpnybių pritariu-bet nežinau, kodėl tas potraukis saldumynams, nemoku net paaiškinti kox jis...kas turi-supras...buvo man bėdų su cukrumi, bet susitvarkė, bet kai trūksta iškart pajuntu, silpna net darosi...gal buvo organizmas mano pripratęs su insulinu gyventi, aš nebesuprantu...turbūt vėl reikės endo konsultacijos doh.gif , bet tikrai gėda eit, nes jis man sakė žiūrėkitės svorį... doh.gif seniau puikiai pavykdavo numesti, bet dabar, ar čia medž apykaitą susigadinau ar nelaboji skydliaukė lėtina procesus...aišku galiu viską kaltinti, bet...tik storulė supras...
Papildyta:
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 02, 10:41)
per nestumus geret irgi tiroksina? kaip jie atitaiko ta dozę, gi nejuokas nesciai blink.gif  biski kas ir vaisiui pakenkti galima doh.gif

tiroksino negėrimas, gali pakenkti, o ne gėrimas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(piene_66 @ 2013 10 02, 20:48)
Man kaip tik medziagu apykaita pagreiteja nuo tiroksino, plius viduriai nebe uzkieteje, tai tas ir i gera...Apetitas nepadidejo. Siaip esu linkus i pilnuma. Siuo metu dar maitinu maziuka, tai sunku ir susigaudyt, kaip is tikro cia su tuo svoriu...svajoju numest 5kg ir busiu sau pati paciausia biggrin.gif

viduriai tebeliko užkietėję doh.gif , jo Jūsų svajonė labai reali, tik 5kg, o kai reikia 35? verysad.gif
Atsakyti
xiuke, zinok tave suprantu labai gerai del saldumynu. 4u.gif pati turejau nestumo metu GD. kosmaras buvo sest ant dietos, bet del leliuko juk verta. o po gimdymo tiesiog nebegalejau ziuret i save, teko rinktis ir viska keist. tiesa net ir laikantis dietos karta i savaite pasilepindavau. pirmiausia reikia susitarti su savim, nors zinau kaip sunku. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2013 10 03, 17:16)
baikit juokus as del nieko labiau nesigailėjau nei dėl KT gerimo, nežinojau kai geriau kas per nuodas kol nenukentėjau, nieks nepasakė, o gi 'GYDYTOJAI' MAN JUOS PASKYRĖ...todel bijau tu tiroksinu visu labai kuriuos irgi GYDYTOJAI paskiria...ir bandau visiem rėkti kuo garsiau kad negertų tų nuodų, kokiu dar čia mokslininkų reikia aš esu gyvas pavyzdys....o tas straipsnis cia ne tas, siaip įmečiau... reik atrast tas buvo lietuviskas...laiko reik vel surast ji.

Tai ka vietoj tiroksino vartoti g.gif ?Nes be jo savijauta buvo labai nekokia doh.gif Jeigu butu kokia alternatyva su zolelem tai mielu noru pabandyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramce @ 2013 10 03, 20:22)
xiuke, zinok tave suprantu labai gerai del saldumynu. 4u.gif pati turejau nestumo metu GD. kosmaras buvo sest ant dietos, bet del leliuko juk verta. o po gimdymo tiesiog nebegalejau ziuret i save, teko rinktis ir viska keist. tiesa net ir laikantis dietos karta i savaite pasilepindavau. pirmiausia reikia susitarti su savim, nors zinau kaip sunku. 4u.gif

na man sekėsi neblogai su GD, nes paskyrė insuliną, laikiausi nurodymų, tai stebuklingai priaugau vos 3kg nėštumo metu...labai viską sureguliavo tada, o dabar kiek tyriausi neturiu diabeto, turiu vat skydliaukę pasirodo, gyd sako, kad tai nėštumo padariniai doh.gif galvoju, kaip susitarti su savimi, kažkaip pastebiu, kad tai daugiau kažkokio streso, nerimo, ir liūdesio malšinimas maistu verysad.gif sunku išsikapanoti, nors dabar nuotaika palyginus nebloga, kokia buvo, bet vis tiek...turiu didžiulį dar D vit trūkumą... norma nuo 30, o pas mane tik 15...tai ga ir tas faktorius kažką lemia...
kažko pradėjo permušinėt širdelė, išgeriu vis lašiukų širdies...ar kažkam yra taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 03 spalio 2013 - 23:27