Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(bevardė @ 2013 09 17, 14:34)
Sergant autoimuniniu tireoiditu, deja, ATPO nemažėja. Antikūniai ir toliau atakuoja skydliaukę, jų nesustabdysi. Todėl ši liga ir yra priskiriama prie autoimuninių. Jei ATPO ir TTH pakito dėl nėštumo, tada dar galimą kažką pakeisti, arba jei tai tik pati ligos pradžia (nors labai retai kada ji pačioje pradžioje nustatoma).

Man ne vienas variantas netinka g.gif itariu, kad skydliaukes problemu turejau jau pries pirma nestuma, kazkiek gydziausi, o tada vel viska apleidau, dar vienas nestumas ir rodikliai tikrai blogi. Bet gydymui pasiduoda organizmas, TTH labai greitai nukrito, o ir ATPO mazeja. Ziuresim, kaip toliau bus...man tik nerima kelia, kad pati skydliauke pas mane didele, sumazejo minimaliai ir vel stop, dabar geriu po 75mg, ziuresim, kiek ji bus sumazejus.
Atsakyti
Mano skydliaukė nedidėja, joje nėra jokių mazgų, ji tikrąja ta žodžio prasme save ėda, echo pastebėjo tokias kaip dėmes ar tai skyles. ATPO man tik augs, nors jau nėra kur augti, o tiroksinas padeda reguliuoti TTH ir gerai jaustis.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 17, 16:22)
Mano skydliaukė nedidėja, joje nėra jokių mazgų, ji tikrąja ta žodžio prasme save ėda, echo pastebėjo tokias kaip dėmes ar tai skyles. ATPO man tik augs, nors jau nėra kur augti, o tiroksinas padeda reguliuoti TTH ir gerai jaustis.

Man Sidlauskas nieko nesake del skydliaukes,kad mazgu butu ar demiu ar tai skyliu g.gif nors man ATPO nustate senokai kad didelis,nors visi kiti rodikliai buvo norma,ir man nustate imunologe Rigoje.veliau kiek dariau,nors beje ir geriau jau tuo metu Tyroksina,ATPO vistiek buvo aukstas.Tai idomu ka pamatys pas mane lapkriti unsure.gif
Beje,skaiciau kazkur kad su ATPO rekomenduotina anti TG pasidaryti,jeigu norma tai nereikia pergyventi.Tai pas mane anti TG norma,ir pats TG viskas gerai.O skaiciau kazkokiam straipsnyje kur endokrinologai konsultuoja,atsako i klausimus.
as dabar labiausiai nerimauju kokioj klinikoje man darytis tyrimus sad.gif bet gal iki lapkricio atrasiu sprendimo buda unsure.gif
oras siandien pas mus bjaurus,lyja..brrr.
grazaus vakaro 4u.gif
Atsakyti
Pasidariau ana savaite kraujo tyrimus skydliaukei, si-andien skambinu pasiklasut, atsakymas - Good. Va teip va, vienas zodis biggrin.gif Oi, nu,... eit klinikon, prasyt detaliu ats? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellen. @ 2013 09 18, 18:54)
Pasidariau ana savaite kraujo tyrimus skydliaukei, si-andien skambinu pasiklasut, atsakymas - Good. Va teip va, vienas zodis biggrin.gif Oi, nu,... eit klinikon, prasyt detaliu ats?  doh.gif

Zinoma, bent jau ateiciai rodikliai bus, jei prireiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ellen. @ 2013 09 18, 18:54)
Pasidariau ana savaite kraujo tyrimus skydliaukei, si-andien skambinu pasiklasut, atsakymas - Good. Va teip va, vienas zodis biggrin.gif Oi, nu,... eit klinikon, prasyt detaliu ats?  doh.gif

Trumpai, bet man butu visai neaiskiai doh.gif O telefonu negali pasakyti skaiciu?

ECh, kada as susiruosiu i klinika doh.gif Nebuvau gerus 4-5 men g.gif Na nezinau, anksciau kazkaip nekreipdavau demesio i sia savo ligele, turejau ja, geriau tiroksina ir tiek. Bet kuo toliau, tuo labiau galvoju, na kazkas vis tiek negerai, nors tiek FT4, tiek TTH ribose g.gif
Apie plaukus, oda net nekalbu doh.gif Bet ta tragiska savijauta baigia nuvaryt i viena vieta..Galeciau miegot ir miegot, isveda is pusiausvyros bet koks rupestelis, pastovus nuovargis ir irzlumas..NORS: valgau idealiai, miegu irgi gerai, 7-8 val., na kartais maziau, kartais daugiau, esu fiziskai aktyvi, geriu vitaminus, arbateles, ect.
Arba pilnatis man visas dienas is eiles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arguendo @ 2013 09 18, 20:01)
Trumpai, bet man butu visai neaiskiai  doh.gif O telefonu negali pasakyti skaiciu?

Tai gali jauciu, man is viso idomu ka man ten tyre biggrin.gif Nes Lt kai buvau, tai surase ant lapelio kokius kraujo tyrimus ir t.t., o cia irnesakyk.gif Pasakojau pasakojau as tam GP apie skydliauke, klauses, nu sak nueik uzsiregistruok kraujo tyrimui, tik pasakyk, kad del skydliaukes ir tiek reikalo. Poliklinika salia namu, ryt reiks uzsokt ir pasiklaust g.gif
Atsakyti
Ellen, o tu kartais ne is DB? Kažkaip man labai anglišką stiliuką primena, pas juos dažniausiai viskas yra arba gerai arba blogai, bet konkretumo jokio, tipo, ne paciento reikalas.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 19, 09:32)
Ellen, o tu kartais ne is DB? Kažkaip man labai anglišką stiliuką primena, pas juos dažniausiai viskas yra arba gerai arba blogai, bet konkretumo jokio, tipo, ne paciento reikalas.

Taip taip, ten pat doh.gif
Atsakyti
Labas vakaras visoms 4u.gif jungiuosi ir as smile.gif siuo metu laukiuosi 27 sav. rugpjucio gale sumaniau pasidaryti kraujo tyrimus F4 9.42 TSH 1.28 parodziau savo ginekologej sitei rodmenys jai jokiu itarimu nesukele.. nors visa nestuma ir pries ji skundziausi padidejusi pulsu, dazniausiai virs 100 ji tai nurase nestumui.. pries savaite prasidejo silpnumo priepuoliai dave siuntimus pas kardiologa ir endokrinologa.. su sirdim viskas tvarkoj neturi prie ko prikibt o kraujo tyrimai parode F4 9.25. paskyre tiroksino 25mg. diagnoze sub hipofunkcija nes ji sake kad normos yra nuo 9 tai pas mane zemiausioj normoj.. nors kitur kitokias normas raso. uz poros sav uzsirasiau privaciai tada padarys echoskopija galbut pakartos kraujo tyrimus. gal Jus galit siektiek pakomentuot mano situacija, nes labai neramu del leliuko ar negalejo jam pakenkt verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirena333 @ 2013 09 21, 23:03)
Labas vakaras visoms  4u.gif  jungiuosi ir as  smile.gif  siuo metu laukiuosi 27 sav. rugpjucio gale sumaniau pasidaryti kraujo tyrimus F4 9.42 TSH 1.28 parodziau savo ginekologej sitei rodmenys jai jokiu itarimu nesukele.. nors visa nestuma ir pries ji skundziausi padidejusi pulsu, dazniausiai virs 100 ji tai nurase nestumui.. pries savaite prasidejo silpnumo priepuoliai dave siuntimus pas kardiologa ir endokrinologa.. su sirdim viskas tvarkoj neturi prie ko prikibt o kraujo tyrimai parode F4 9.25. paskyre tiroksino 25mg. diagnoze sub hipofunkcija nes ji sake kad normos yra nuo 9 tai pas mane zemiausioj normoj.. nors kitur kitokias normas raso. uz poros sav uzsirasiau privaciai tada padarys echoskopija galbut pakartos kraujo tyrimus. gal Jus galit siektiek pakomentuot mano situacija, nes labai neramu del leliuko ar negalejo jam pakenkt  verysad.gif

Sveikutes 4u.gif
Sirena,labai noreciau tau padeti ir kazka pakomentuoti bet as dar pati cia visai "zalia" tad tegaliu kreiptis pas profesionalu endokrinologa.Gal esancios mergaites daugiau ka patars.Tegaliu palinketi sveikatos ir stiprybes,ir tikek kad viskas tavo stebukleliui bus gerai 4u.gif Sekmes kuo didziausios 4u.gif
Gal bus idomu kam nors,tad ikeliu mirksiukas.gif
http://www.webmd.com...uses-treatments
Atsakyti
Sveikos, pasiemiau savo rezultatus. Gal galit pakomentuoti tos, kurios supranta:

http://www.part.lt/p...32bb54af303.JPG
Atsakyti