Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija, kovojam toliau (2)

QUOTE(bevardė @ 2013 09 11, 16:19)
Taip kad tiroksino kiekis yra individualus kiekvienam ir svoris čia įtakos neturi wink.gif t.y. kad kuo daugiau sveri tuo didesnę dozę tiroksino gauni.

Na mano gydytoja ne taip sake ir butent del to pradejau gerti tiroksina nuo 50, o ne 25 4u.gif Tiesiog pasvarstymui, jei 150 cm ugio 48 kg sverianciai merginai reikia pradeti gerti tiroksina ir stebeti jo poveiki, nejau ji gaus ta pacia doze kaip 185 cm ir 85 kg? Nera tai baisiai svarbu, yra kaip yra.
Atsakyti
Mano ir mano draugės ūgiai vienodi bet aš sveriu 58 kg o ji arti 80kg . Aš geriu 125-150, o ji tik 100.
Atsakyti
QUOTE(panterra9 @ 2013 09 11, 17:51)
Na mano gydytoja ne taip sake ir butent del to pradejau gerti tiroksina nuo 50, o ne 25  4u.gif  Tiesiog pasvarstymui, jei 150 cm ugio 48 kg sverianciai merginai reikia pradeti gerti tiroksina ir stebeti jo poveiki, nejau ji gaus ta pacia doze kaip 185 cm ir 85 kg? Nera tai baisiai svarbu, yra kaip yra.

Kišu ir aš savo trigrašį....
Skydliaukės iš viso nebeturiu. sveriu 78 kg. Tiroksino geriu 5 dienas 75 mg. ir 2 dienas po 50 mg. Ir žinote gerai jaučiuosi. Jei gerčiau kaip literatūroje rašo po 2 mg / kg turbūt mano širdis neatlaikytų. Aišku rudenį ir žiemą dozę truputį didinu, nes kažkodėl tuo metu darosi tūkumas.
Atsakyti
Šiaip nuo 50 pradėt vartoti drąsu, dažniausiai bent 10 d skiriama 25 o tik tada didinama.
Atsakyti
O as noreciau paklausti ar jums nemaudzia sanariu, nebado po kuna? Man visi sie simptomai atsirado pradejus vartoti tiroksina. Taciau endokrinologe sako, kad cia ne nuo tiroksino
Atsakyti
QUOTE(aijos @ 2013 09 12, 13:19)
O as noreciau paklausti ar jums nemaudzia sanariu, nebado po kuna? Man visi sie simptomai atsirado pradejus vartoti tiroksina. Taciau endokrinologe sako, kad cia ne nuo tiroksino

schmoll.gif nieko panašaus nejutau
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 12, 10:11)
Mano ir mano draugės ūgiai vienodi bet aš sveriu 58 kg o ji arti 80kg . Aš geriu 125-150, o ji tik 100.

Ne ne, ne tai as turiu omenyje - tai zinoma doze skiriama ne pagal svori , o pagal sutrikima, taciau manau dozes paskyrimui itakos turi. Mano gydytoja net nesudvejojo paskirdama 50 iskart ir emiau jaustis puikiai jau po keletos dienu 4u.gif

Del sanariu - nieko panasaus schmoll.gif
Atsakyti
o kaip galvojat?savijautai turi skirtumo laiko tarpas nuo isgerimo tabletes iki gerimo maisto?nes as geriu paryciais ir toliau einu miegot,atsikeliu ir pusryciauju?laiko tarpas apie 3val? gal reik maziau laiko?nors atrodo koks gi skirtumas
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 09 12, 10:54)
Šiaip nuo 50 pradėt vartoti drąsu, dažniausiai bent 10 d skiriama 25 o tik tada didinama.

As pradejau gert nuo 50, taip israse.

QUOTE(z.lineta @ 2013 09 12, 22:27)
o kaip galvojat?savijautai turi skirtumo laiko tarpas nuo isgerimo tabletes iki gerimo maisto?nes as geriu paryciais ir toliau einu miegot,atsikeliu ir pusryciauju?laiko tarpas apie 3val? gal reik maziau laiko?nors atrodo koks gi skirtumas

Dirbu naktini darba, anksciau gerdavau po pietu, atsikelus, o dabar isgeriu po darbo, ryte, pries einant miegoti. Jauciuosi daug geriau, kai pradejau gert pries miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(z.lineta @ 2013 09 12, 22:27)

Kad normaliai isisavintu reikia min. pusvalandi iki maisto ir valanda iki kavos tiroksina gerti, taciau daugiau tikrai nepakenks mirksiukas.gif

As irgi geriu pries miega ir jauciuosi del to geriau 4u.gif
Atsakyti
Labukas,

Noreciau pas Jus paklausti, vakar gavau atsakymus del skydliaukes tai TTH 1.16 ir ATPO 282. Jauciuosi nekaip schmoll.gif . Gydytoja jokio gydymo neisrase g.gif sako jei nepageres ateikite po 6 menesiu. Gal kam skyre gydyma prie ATPO padidinto arba sipmtomams palengvinti, nes jau atrodo visai be jegu, plaukai sruogom slenka, sirdies drebulys, raumenu skausmas, visi zinome tuos pozymius... doh.gif Nustate autoimunini tiriodita.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasara04.: 13 rugsėjo 2013 - 08:47
QUOTE(vasara04. @ 2013 09 13, 09:41)
Labukas,

Noreciau pas Jus paklausti, vakar gavau atsakymus del skydliaukes tai TTH 1.16 ir ATPO 282. Jauciuosi nekaip  schmoll.gif . Gydytoja jokio gydymo neisrase  g.gif sako jei nepageres ateikite po 6 menesiu. Gal kam skyre gydyma prie ATPO padidinto?  g.gif Nustate autoimunini tiriodita.

Man , bet pas mane ir mazgelis yra (dare echo ir punkcija) 4u.gif
Atsakyti