galvoju, kaip pas mane gausis virsutines spinteles po 50-55 cm plocio ir ilgio beveik metras gal nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu 60 daryti? nors ka tie 5 cm duos nieko tikriausiai.
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 20:00)
galvoju, kaip pas mane gausis virsutines spinteles po 50-55 cm plocio ir ilgio beveik metras gal nuo stalvirsio iki virsutiniu spinteliu 60 daryti? nors ka tie 5 cm duos nieko tikriausiai.
pas mane panasiai, 50-60 plocio ir spinteles metro aukscio. man sake darys 60 nuo stalvirsio, tai pagalvojau ar ne per aukstai? 150 nuo zemes spinteles, kai mano ugis 164?
as jau dabar ieskau ideju kedutei-kresliukui ar kazkokiai nedidelei tumbockai ant kurios pasilipejus pasiekciau tik aukstutines spinteles
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 21:24)
as jau dabar ieskau ideju kedutei-kresliukui ar kazkokiai nedidelei tumbockai ant kurios pasilipejus pasiekciau tik aukstutines spinteles
Pas mane atstumas tarp spintelių 47 cm, man tinka. Ugis 168.
Aukščiau kažkaip atrodo nepatogiai. Vienuose namuose mačiau didesniu atstumu - 60 cm tikrai bus, o gal ir daugiau, nematavau svečiuose. Ir ką... ten kur indų džiovykla apačioje lėkštės, viršuje puodukai. Tai jau puodukus moteriškė (mano ugio) ima pasistiebus ant kojų pirštų.
kokia grazi virtuvike sviesi ir linksma
dar viena
QUOTE(delfinyte @ 2013 06 26, 21:13)
pas mane panasiai, 50-60 plocio ir spinteles metro aukscio. man sake darys 60 nuo stalvirsio, tai pagalvojau ar ne per aukstai? 150 nuo zemes spinteles, kai mano ugis 164?
Na pas mus viršutinės 155cm aukštyje prasideda, bet mano ūgis 179cm. Man liuks. Net iš viršutinių pasistiebus pasiekiu daiktus, o atidaryt/uždaryt nei stiebtis nereik
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 23:07)
Visai įdomiai išspręsta, matyt norėjo sulygiuot su apačia, tai pakombinavo
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 16:54)
Kaip tik neseniai teko naudotis tokiomis kai nuomavom namą išeiginėms. Labai patiko toks varijantas, tik ten kibirai didesni buvo, bet irgi du. Man vieno mažo kibiro niekaip neužtektų.
As ziurinejau Pekos Pesaboy siuksline, labai patiko, tik kaina nepatiko
Gal zinot kur frankes akmens mases kriauklem skyles musa? Nes Senukuose tai tik metalinem ta daro.
Gal zinot kur frankes akmens mases kriauklem skyles musa? Nes Senukuose tai tik metalinem ta daro.
Patarkit koki minimalu tarpa galiu palikt tarp stalvirsio ir imontuojamo gartraukio,labai noriu lygiai daryt virsutinias spinteles,nekeliant auksciau gartraukio ,bet isivaizduoju kad jau tikrai bus per zemai,nes isklijuotos plyteles ir paliktas tik 50cm.atstumas Pas mus elektrine virykle
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 27, 00:54)
Kiek kur žiūrinėjau, tai visokie tokie išvažiuojantys stalčiai tikrai nemažai kainuoja, aš vis tiek tada už paprastą stalčių Esmė ta pati - kibirai išvažiuoja, o ir atidaryt gali minimaliai, kad kažką išmest, ir laisvai prie kriauklės darbuotis, o čia dar atidaryt plačias dureles, tada tik išvažiuoja.... Nereik, vėl uždarinėji dureles, vėl prireikia, vėl atidarinėji.... Nes išvažiavus ji gan plačiai būna, kad su išvažiavusia darbuotis kriauklėj.... Na nebent įvairių būna tų mechanizmų