Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 10:43)
user posted image  renkuos is siu atspalviu ...  ka manote..?  siaip to pilkumo greiciausiai nesimatys del sviesos  virtuveje

ojej, iš paveiksliuko man nerealu išsirinkt blush2.gif doh.gif
O kokia sienų spalva bus? g.gif
Atsakyti
oi bus kelios spalvos balta kaip virtuves violetine ir dar kokia vaniline
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 11:46)
Rankenėlių norėčiau nedėti, bet jeigu horizontalias pasirinksiu - teks dėt, vien dėl patogumo.
Mano dabartinėj virtuvėj buvo horizontalios, jokiu nepatogumų nepastebėjau  schmoll.gif  g.gif

1.O apačioje? Su rankenėlėmis?
2.Pačias viršutines atidarius sunkiau pasiekti uždaryti.Ir,manau,brangiau .
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 25, 10:22)
O va del virsutiniu neapsisprendziu

O man ir gražiau, ir patogiau horizontalios 4u.gif
Nu nebent dėvėjimosi prasme nueis lankstai greitai, to nežinau, bet kiek tas greitai, už trijų, keturių metų? Kad ir už poros, nematau problemos pasikeisti lankstus rolleyes.gif Nes dėjom nebrangius, nebus gaila.
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 06 26, 11:24)
1.O apačioje? Su rankenėlėmis?
2.Pačias viršutines atidarius sunkiau pasiekti uždaryti.Ir,manau,brangiau .

Apačioje su rankenėlėmis.
Pas mane pačią senojoj virtuvė buvo horizontalios dviem aukštais, bet atskirai atsidarančios. Lankstai tikrai ne blumai, bet ir ne pigiausi. Nepamenu kokie dabar doh.gif . Atlaikė 5m. be jokių išklerimų, nei karto nereaguliavom. Dabar pardaviau tikiuos laikys tiems žmonėms ir toliau taip pat puikiai thumbup.gif
Tik va, jeigu daryt tokias horizontalias iki lubų, tai jau nė nežinau kaip su patogumu g.gif . Nenoriu didelio tarpo tarp lubų ir spintelių schmoll.gif . O jeigu daryt iki lubų, jos jau iškarto gaunasi didesnės, va dėl jų patogumo ir abejoju doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JViktorija: 26 birželio 2013 - 12:06
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 10:46)
Jeigu būtų vienam bloke: orkaitė ir mikrobangė, tada viskas ok. O dabar gautųs chaosas, biški čia, biški čia  doh.gif

sutinku drinks_cheers.gif
pas mane panašus virtuvės išplanavimas, kaip pas jus, tik kaitlentė su kriaukle vietom sukeistos 4u.gif
dėl spintelių ir pati negaliu apsispręsti, bet tikriausiai rinksiuosi vertikalias
Atsakyti
issirinkau tris, padekit isrinkti viena doh.gif
http://www.e-santech...0-58a_127019784
user posted image
http://www.e-santech...210-51_12701978
user posted image
user posted image
http://www.baumarkte...exzenter-518315
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cuaren @ 2013 06 26, 12:13)
sutinku drinks_cheers.gif
pas mane panašus virtuvės išplanavimas, kaip pas jus, tik kaitlentė su kriaukle vietom sukeistos 4u.gif
dėl spintelių ir pati negaliu apsispręsti, bet tikriausiai rinksiuosi vertikalias

Keisčiau ir aš vietom, bet mes pakeitėm buto išplanavimą. Todėl kriauklę dėjom čia, nes vamzdžiai arčiau. prie šaldytuvo labai jau toli būtų buvę doh.gif . Nors patogiau būtų tikrai smile.gif

Kriauklę imčiau paskutinę tik dėl to, kad nėra aštrių kampų. O šiaip tai jos beveik vienodos juk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 11:17)

O kuris variantas virsutiniu spinteliu jums grazesnis- priimtinesnis? Vertikalios ar horizontalios?  g.gif

Gražesnis ir patogesnis - horizontalios smile.gif
Vertikalios, jei plačios labai nepatogios, jei siauros - negražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 13:05)
Tik va, jeigu daryt tokias horizontalias iki lubų, tai jau nė nežinau kaip su patogumu  g.gif . Nenoriu didelio tarpo tarp lubų ir spintelių  schmoll.gif . O jeigu daryt iki lubų, jos jau iškarto gaunasi didesnės, va dėl jų patogumo ir abejoju  doh.gif

Jei horizontalios iki lubu tik is dvieju sekciju, tai tikrai didokos gaunasi. Ziurint aisku koks lubu aukstis. Va cia iki lubu padaryta, aisku cia toks ekstremalus grubokas variantas ir panasu kad lubu aukstis cia gerokai nemazas.
http://www.peredelka...ra-v-shakhmaty/

Bet manau is triju sekciju atrodytu gal neblogai. Apatines dvi butu viena spintele, o virsutine kaip antresole atskira su paprastesne furnitura. Bet is priekio atrodytu graziai vienodai suskirstyta g.gif
Atsakyti
Na dar žiūrint koks aukštis apatinių spintelių, mes kadangi darėm 94cm, tai viskas pasikėlė į viršų ir iki lubų dviem aukštais gavosi vos po 40cm, nemanau, kad labai daug ir kad atrodo gremėzdiškai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 26, 14:56)
Na dar žiūrint koks aukštis apatinių spintelių, mes kadangi darėm 94cm, tai viskas pasikėlė į viršų ir iki lubų dviem aukštais gavosi vos po 40cm, nemanau, kad labai daug ir kad atrodo gremėzdiškai rolleyes.gif

Oj ne, 40 cm jokiais būdais neatrodo gremėzdiškai. Pas jus labai graži proporcija mano akimis žiūrint gavosi 4u.gif Viskas nuo aukščių priklauso kaip ir sakot. Pas mane stalviršis 90cm, atstumas iki pakabinamu spintelių 50cm ir horizontalios spintelės po 35cm iš dviejų sekcijų. Lubos nuleistos iki 2,5m, ir tai dar iki lubų lieka tarpas 40cm. Jeigu būčiau norėjusi horizontalių spintelių iki lubų, tai va mano variante nebūtų pavykę išsisukti su dviem aukštais. Praeitoje temoje yra kažkur fotkės
Atsakyti