Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(xde @ 2013 06 25, 18:45)
o mikrobangę nenorite talpinti viršutinėje spintelėje už durelių?
Aš taip pat sprendžiu,kur ją patalpinti,bet po stalviršiu-labai žemai,nepatogu lenktis ,visgi turbūt rinksiuosi apatinėje lentynoje viršutinėje spintelėje ir už durų.Jei kartą per dieną ir naudosiu-nesunku atidaryti smile.gif

Mikrobangine - pagrinde vaikams - extriniu atveju, as ja minimaliai naudoju. O vaikai virsutinej spintelej nepasieks schmoll.gif

QUOTE(Teoleda @ 2013 06 25, 22:15)
JViktorija,paskutinis variantas beveik kaip pas mane smile.gif tik be mikrobangės.buvo minčių kriauklę dėt kaip 1-2 pav.,bet  tuomet stalviršio gaunasi mažiau

O neprisitasko kai reik nuo to uzsukimo nest ka is kriaukles i keptuve? As planuoju nedet plyteliu, bus medis, todel tas nusitaskymas aktualus. Uzteks man to stalvirsio ir be uzsukimo, jei ka daugiau gaminsiu, galesiu dirbt tam uzsukime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 08:20)
O neprisitasko kai reik nuo to uzsukimo nest ka is kriaukles i keptuve? As planuoju nedet plyteliu, bus medis, todel tas nusitaskymas aktualus. Uzteks man to stalvirsio ir be uzsukimo, jei ka daugiau gaminsiu, galesiu dirbt tam uzsukime  smile.gif

laikykit virš stalviršio nešdama 4u.gif bet, tiesą pasakius, nesugalvoju, ką jau taip iš plautuvės tiesiai į keptuvę, kad net nusivarvėt nepadėt ar nenušluostyt... rolleyes.gif
ergonomiškiau, kai pagrindinis stalviršis tarp plautuvės ir kaitlentės 4u.gif - mažiau bereikalingų trepsėjimų mirksiukas.gif
Atsakyti
buvo kriauklė-stalviršis-dujinė,o šaldytuvas visai kitame kampe.Na ir nieko nenusilkastydavau,juk ne kilometras biggrin.gif Man geriau kriaukle užsukime,nusiplauni,pasidedi ir kepk,virk sau i sveikatą.Pasibandžiau pas pažystamą,kuri labai seniai taip turi kriaukle,sako niekad nekeisčiau kitaip.Bet aišku,čia ir pripratimas duoda savo smile.gif Išbandysiu,pasakysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 08:20)
Mikrobangine - pagrinde vaikams - extriniu atveju, as ja minimaliai naudoju. O vaikai virsutinej spintelej nepasieks  schmoll.gif

Na,iš patirties:4,5 m.dukra viršutinėje spintelėje pasiekia ką pasiimti(saldumynus ten kartais laikau smile.gif ).Atsineša valgomojo nesunkią kėdę,užlipa ir pasiima.Gal ir neypač jai komfortiška,bet mokyklinukei bus dar viskas paprasčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 06 26, 11:02)
Na,iš patirties:4,5 m.dukra viršutinėje spintelėje pasiekia ką pasiimti(saldumynus ten kartais laikau smile.gif ).Atsineša valgomojo nesunkią kėdę,užlipa ir pasiima.Gal ir neypač jai komfortiška,bet mokyklinukei bus dar viskas paprasčiau mirksiukas.gif

Čia kaip sakoma "nuo kačių tvorų nėra", tai panašiai nuo vaikų slėptuvių nėra biggrin.gif
Jie ir iš ventiliacijos angos palubėj saldainius iškrapštytų doh.gif

Mano mažei bus 10m, tai pagalvojau, kad dar keli metai ir bus mano ūgio, tai tikrai nesiruošiu mikrobangės leist žemyn ax.gif
Atsakyti
Bandau dabar isivaizduot kaip detu lekste i mokrobange virsuj ir apacioj. Jauciu avariju maziau pasitaikytu is apacios imant-dedant. Karsta lekste vaikui paimt is virsaus nelbai man saugu g.gif
Saldainius pasiimt sugeba visi is betkur, bet va karsta lekste man kazkaip neypac saugu atrodo g.gif
Kita vertus, man patinka, kad tos mikrobanges net nesimato is bendros erdves, ko neisvengciau padejus virsutinej spintelej.

O kuris variantas virsutiniu spinteliu jums grazesnis- priimtinesnis? Vertikalios ar horizontalios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 11:17)
O kuris variantas virsutiniu spinteliu jums grazesnis- priimtinesnis? Vertikalios ar horizontalios?  g.gif

Gražaiu man atrodo horizontalios,o patogiau vertikalios ax.gif
O rankenėlės planuojate?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 26, 08:35)
ergonomiškiau, kai pagrindinis stalviršis tarp plautuvės ir kaitlentės  4u.gif - mažiau bereikalingų trepsėjimų  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif del to isdestymo sutinku, labai padaugeja trepesejimo, kai viskas isdestyta chaotiskai, ypac jei virtuve ne kisene.. doh.gif pas mus saldytuvas pastatyas kvailai- kitame vitruves kampe, eiti iki jo gal apie 5 metrus, atrodo nieko, bet kai daugiau gamini-uzknisa ax.gif
as kazkur skaiciau, kad geriausias isdestymas saldytuvas -> plautuve -> pagr. darbastalis-> kaitlente g.gif

JViktorija, man irgi atrodo graziau horizontalios, bet patogiau vertikalios 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 26 birželio 2013 - 10:42
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 26, 11:17)
Bandau dabar isivaizduot kaip detu lekste i mokrobange virsuj ir apacioj. Jauciu avariju maziau pasitaikytu is apacios imant-dedant. Karsta lekste vaikui paimt is virsaus nelbai man saugu  g.gif
Saldainius pasiimt sugeba visi is betkur, bet va karsta lekste man kazkaip neypac saugu atrodo  g.gif
Kita vertus, man patinka, kad tos mikrobanges net nesimato is bendros erdves, ko neisvengciau padejus virsutinej spintelej.

O kuris variantas virsutiniu spinteliu jums grazesnis- priimtinesnis? Vertikalios ar horizontalios?  g.gif

Dėl "avarijų", tai tikraisutinku, kad saugiau drinks_cheers.gif

Kaip įdomiai jūs... Orkaitė matysis, tai bus gražu, o mikrobangė gadins vaizdą g.gif

O virš. spintelės tai man horizontalios gražiau 4u.gif
Atsakyti
user posted image renkuos is siu atspalviu ... ka manote..? siaip to pilkumo greiciausiai nesimatys del sviesos virtuveje
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2013 06 26, 10:34)
Gražaiu man atrodo horizontalios,o patogiau vertikalios ax.gif
O rankenėlės planuojate?

Rankenėlių norėčiau nedėti, bet jeigu horizontalias pasirinksiu - teks dėt, vien dėl patogumo.
Mano dabartinėj virtuvėj buvo horizontalios, jokiu nepatogumų nepastebėjau schmoll.gif g.gif
O koks vertikalių spintelių plotis patogiausias?

QUOTE(Mindija @ 2013 06 26, 10:41)
Dėl "avarijų", tai tikraisutinku, kad saugiau drinks_cheers.gif

Kaip įdomiai jūs... Orkaitė matysis, tai bus gražu, o mikrobangė gadins vaizdą g.gif

O virš. spintelės tai man horizontalios gražiau 4u.gif

Jeigu būtų vienam bloke: orkaitė ir mikrobangė, tada viskas ok. O dabar gautųs chaosas, biški čia, biški čia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 26, 10:43)
user posted image  renkuos is siu atspalviu ...  ka manote..?  siaip to pilkumo greiciausiai nesimatys del sviesos  virtuveje

matysis siek tiek pilkmumas tikrai, kadangi plotas bus nemazas (spinteliu dureliu juk nemazai bus) 4u.gif o dazniausiai kuo plotas didesnis, tuo spalva intensyvesne atrodo..
Atsakyti