Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

Patarkite,prašau,iš praktikos ,kokio maksimalaus pločio dar patogu viršutinės atveriamos į šonus durelės?Jau 60 cm atrodo daug,nors daug pavyzdžių,kad ir tokias gaminasi....
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 24, 13:58)
stalcius iki 80 sumazinti, nes man atrodo 90 per didelis bus
virsutinis irankiams gal ne, bet apatiniai, kai prisides  dar ims ir nebevazines gerai...

Pas mane stalčiai 90 cm. Man visai patogu. Ir tai gailiuosi, kad neturėjau kaip 100 įtalpinti. Prikrauti tris stalčiai ir normaliai jie ten važinėja. mirksiukas.gif
Atsakyti
Ntu-Kpi, oi as i antra zadu det visokius miltus kruopas ir cukru - sunkius pokus... del to ir galvoju, kad gali nebevazineti smile.gif susibaiminau
Atsakyti
o as del cargo susimeciau, perlaksciau per baldu pardes, pridarinejau visokiausiu ir didesniu ir mazesniu, nu tokie man jie vienkartiniai g.gif dauguma gatavai isklere doh.gif

Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 24, 22:01)
Ntu-Kpi, oi as i antra zadu det visokius miltus kruopas ir cukru - sunkius pokus... del to ir galvoju, kad gali nebevazineti smile.gif susibaiminau

Kad ir miltus kruopas... Juk bėgeliai apskaičiuoti 30 kg (ar net 40 kg, pataisykit kas žinot tiksliau) apkrovai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 06 24, 21:14)
o as del cargo susimeciau, perlaksciau per baldu pardes, pridarinejau visokiausiu ir didesniu ir mazesniu, nu tokie man jie vienkartiniai g.gif  dauguma gatavai isklere doh.gif

man irgi pasirode klederiukai, bet gal tokie jie ir yra... vienam salone bandziau butelius ivairaus aukscio sustatytus pastumdyti, jie netabaluoja.
bet kadangi nededu, tai labai ir nesukau galvos

beje, man dabar kilo mintis: kas turi buti numatyta sutartyje... konkrecios detales su pavadinimais? ploksciu bendras kiekis ar kiek prireik konkrecioms durelems...

Atsakyti
Xde, mano supratimu virsui patogu kuo siauresnes dureles, kad nereiketu trauktis atatupsta kai atidarineji. Jei normaliai susilygiuoja su apacia, tai dvidures spinteles daryt 4u.gif Deja, pas mus bus platesnes, bet kaipnors, vistik ekologiska virtuve tongue.gif
Bus kita balta ziema, jeigu plautuvei reikia 650, tai gal ir virsutines lygiuokit - virs plautuves 650, o salia dvidure 900 (2x450) g.gif: Apie stalciu sekta, tai jau net nekalbu lotuliukas.gif
Jei neklystu sutartis turi nurodyti furnituros gamintoja ir apkrova (ar kaip vadinasi), pvz stalciam gali buti Blum 30kg begeliai. Daugiau pakomentuos paturusios wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 24, 13:58)
virtuve jau pabraizyta, beliko spinteles pakoreguoti virs stalciu ir  plautuves (ja daryt greiciausiai platesne ir su dviem durelem apacioje ir virsuje didesnes dureles nei 50... ) bei stalcius iki 80 sumazinti, nes man atrodo 90 per didelis bus
virsutinis irankiams gal ne, bet apatiniai, kai prisides  dar ims ir nebevazines gerai...
bus matine mdf dazyta su filingiukais spalva ne visai balta, o gal vaniles, gal sampano, negaliu issirinkti
nors ir balta pieno baltumo butu gerai, bet ant jos matysis labai bet koks sapelis 

user posted image

As tai daryciau visus stalcius apacioje mirksiukas.gif ir dar virykle, jei galima stumciau kairiau, plautuve siek tiek irgi, mazdaug taip: 45cm stalciu blokas, virykle 60cm, 2 stalciu blokai po mazdaug 57cm, plautuves stalcius 60cm ir prie saldytuvo 45cm stalciu blokas... jei gerai suskaiciavau... unsure.gif Taip darbastalis padideja, prie saldytuvo lieka stalvirsio, kas svarbu imant-dedant produktus 4u.gif Dabar turiu 90cm stalcius, tai apatinis su bakaleja galetu ir geriau darinetis... prikrautas jis nemazai, viskas stiklainiuose ax.gif . Naujai virtuvei nedariau tokiu dideliu stalciu.
P.S. atsiprasau, jei ka is anksciau praleidau, jei minejote kur apie savo virtuves planavima, niuansus komius nors... blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 25 birželio 2013 - 00:07
Nu va, padeliojo mano virtuvyte. Spinteles horizontaliai ir kriaukle ant uzsukimo. Visgi man labiau patinka, kai kriaukle ne ant uzsukimo smile.gif . O va del virsutiniu spinteliu, neapsisprendziu doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 06 25, 00:02)
As tai daryciau visus stalcius apacioje mirksiukas.gif ir dar virykle, jei galima stumciau kairiau, plautuve siek tiek irgi, mazdaug taip: 45cm stalciu blokas, virykle 60cm, 2 stalciu blokai po mazdaug 57cm, plautuves stalcius 60cm ir prie saldytuvo 45cm stalciu blokas... jei gerai suskaiciavau... unsure.gif Taip darbastalis padideja, prie saldytuvo lieka stalvirsio, kas svarbu imant-dedant produktus 4u.gif Dabar turiu 90cm stalcius, tai apatinis su bakaleja galetu ir geriau darinetis... prikrautas jis nemazai, viskas stiklainiuose ax.gif . Naujai virtuvei nedariau tokiu dideliu stalciu.
P.S. atsiprasau, jei ka is anksciau praleidau, jei minejote kur apie savo virtuves planavima, niuansus komius nors... blush2.gif

stalciai kelia kaina... man ji labai svarbi smile.gif kad ja kur perkunas trenktu - bet yra kaip yra
o be to noresiu pasideti trilitriaka su agurkais - i slaciu nedesi gi - man oagurrkai visu bliumus isnes
tai va - geriausia spintele
80 cm stalcius desiu smile.gif ne 90
virykles nelabai daug stundyt galiu - na koki 10 cm, nes tada garstraukis susisuks ir sgadins spinteles.
Atsakyti
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 25, 10:22)
Nu va, padeliojo mano virtuvyte. Spinteles horizontaliai ir kriaukle ant uzsukimo. Visgi  man labiau patinka, kai kriaukle ne ant uzsukimo  smile.gif . O va del virsutiniu spinteliu, neapsisprendziu  doh.gif

o mikrobangę nenorite talpinti viršutinėje spintelėje už durelių?
Aš taip pat sprendžiu,kur ją patalpinti,bet po stalviršiu-labai žemai,nepatogu lenktis ,visgi turbūt rinksiuosi apatinėje lentynoje viršutinėje spintelėje ir už durų.Jei kartą per dieną ir naudosiu-nesunku atidaryti smile.gif
Atsakyti
JViktorija,paskutinis variantas beveik kaip pas mane smile.gif tik be mikrobangės.buvo minčių kriauklę dėt kaip 1-2 pav.,bet tuomet stalviršio gaunasi mažiau
Atsakyti