Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Ajste @ 2013 07 14, 10:45)
O tai kas pas jus sudaro dauguma indaploveje? Kiek asmenu seimoj? Mes dviese, daugiau/sustresnius patiekalus gaminame savaitgaliais, tai prisikaupia pilna 60 indaplove. Buna sunaudoti visi imanomi dubeneliai, puodai, skardos... Bet dviem pilniem kartam nesukaupiam schmoll.gif: Savaites dienom tai paprastesni patiekalai ir indu maziau, uztat ir kaupiasi keleta dienu ax.gif

didzioji dauguma puodeliai ir stiklines(virs 20 per diena biggrin.gif ), tada puodai, keptuviu pora, bliudai, na ir apie 10 leksciu. Mes 3-ju asmenu seima. plius virtuvinio kombaino plastmasiniai indai, tie gyvates daug vietos uzima doh.gif
Atsakyti
Na aš puodelius dažnai rankom praplaunu. Nes tarkim aš turiu savo vieną mylimiausią, ir jo niekad nededu indaplovėn biggrin.gif vis praplaunu ir vėl iš to paties geriu biggrin.gif Nuo kavos irgi rankom plaunu visad, ką ten skalaudi tirščius ir dar indaplovėn dėsi biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(rutyte11 @ 2013 07 13, 21:06)
Pabandziau pakeisti, plautuve perkeliau, saldytuva padariau imontuojama lotuliukas.gif o indaplove salia saldytuvo pastaciau
user posted image
user posted image

Taip geriau?

O kas priešais tą sieną bus? Stalas su kėdėm? Patalpa uždara, išskyrus tas stumdomas duris?
Ką tikrai sukeisčiau vietom, tai stalčių blokus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 14 liepos 2013 - 15:39
QUOTE(Ajste @ 2013 07 13, 23:12)
Aisku dabar su šaldytuvu  smile.gif
Tai virtuvė bus U formos? Sušaldytuvu priešais duris? Tik stalviršis, be jokių spintukių po juo?  g.gif
Kas per programėlė? Gal bandykit ant popieriaus?  mirksiukas.gif

Na kaip ir U formos, tik prie lango ta siena bus tik stalvirsis, nes po langu radiatorius. Ai nezinau su tuo saldytuvu kaip man geriau daryti ar prie duru ar prie lango blush2.gif
Su pop ir piestuku nekaip draugauju, 3D vaizdo neina man isgaut tongue.gif
Programele tai is Programa
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 14, 16:35)
Na aš puodelius dažnai rankom praplaunu. Nes tarkim aš turiu savo vieną mylimiausią, ir jo niekad nededu indaplovėn biggrin.gif vis praplaunu ir vėl iš to paties geriu biggrin.gif Nuo kavos irgi rankom plaunu visad, ką ten skalaudi tirščius ir dar indaplovėn dėsi biggrin.gif

Papildyta:

O kas priešais tą sieną bus? Stalas su kėdėm? Patalpa uždara, išskyrus tas stumdomas duris?
Ką tikrai sukeisčiau vietom, tai stalčių blokus.

Pries ta siena virtuvinis kampas ir stakiukas. Taip patalpa uzdara. O jus rekomenduojat stalciu didyji bloka deti prie mazojo o orkaite arciau lango?
Atsakyti
ateinu prašyti pagalbos, yra toks projaktėlis, tik viršus dar bus keičiamas, gal turite kokių pasiūlymų dėl kampinės kriauklės, bijau kad nepatogi bus kampinė spintelė. Ir mikrobanginė keliaus ant kitos sienos.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2013 07 14, 18:13)
Na kaip ir U formos, tik prie lango ta siena bus tik stalvirsis, nes po langu radiatorius. Ai nezinau su tuo saldytuvu kaip man geriau daryti ar prie duru ar prie lango  blush2.gif
Papildyta:

Pries ta siena virtuvinis kampas ir stakiukas. Taip patalpa uzdara. O jus rekomenduojat stalciu didyji bloka deti prie mazojo o orkaite arciau lango?

Na ta prasme palikt truputį nuo kairės stalčiukam ar kam norit, paskui dujinė, o tada didysis stalčių blokas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 14, 18:27)
Na ta prasme palikt truputį nuo kairės stalčiukam ar kam norit, paskui dujinė, o tada didysis stalčių blokas smile.gif

O praktiskai patogu dujine taip arti deti? ar uztenka vietos apsisukti prie jos, nes dabar pas anyta dujine prie kriaukles, tai uzsiknisinimas ja valyti ziauriai nepraktiska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2013 07 14, 18:15)
ateinu prašyti pagalbos, yra toks projaktėlis, tik viršus dar bus keičiamas, gal turite kokių pasiūlymų dėl kampinės kriauklės, bijau kad nepatogi  bus kampinė spintelė. Ir mikrobanginė keliaus ant kitos sienos.

user posted image

Pas mano anyta dabar taip kriaukle stovi tik apvali, visai nieko naudotis kriaukle, tik pas ja po ja spintele su durimis, sau butinai darysiu stalciu
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2013 07 14, 18:34)
O praktiskai patogu dujine taip arti deti? ar uztenka vietos apsisukti prie jos, nes dabar pas anyta dujine prie kriaukles, tai uzsiknisinimas ja valyti ziauriai nepraktiska  doh.gif

Pas mane nuo lango sienos 12cm iki dujinės, nepastebėjau jokio nepatogumo... O jei ir būtų minimaliai nepatogu, man asmeniškai tai būtų mažesnė auka, nei tokioj mažoj virtuvėj suskaidytas į dvi mažas dalis stalviršis...
Papildyta:
QUOTE(juju @ 2013 07 14, 18:15)
ateinu prašyti pagalbos, yra toks projaktėlis, tik viršus dar bus keičiamas, gal turite kokių pasiūlymų dėl kampinės kriauklės, bijau kad nepatogi  bus kampinė spintelė. Ir mikrobanginė keliaus ant kitos sienos.

user posted image

O kriauklės neina perkelti į užlenkimą?iktų ilgesnis stalviršis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutyte11 @ 2013 07 14, 17:13)
Na kaip ir U formos, tik prie lango ta siena bus tik stalvirsis, nes po langu radiatorius. Ai nezinau su tuo saldytuvu kaip man geriau daryti ar prie duru ar prie lango  blush2.gif
Papildyta:

Palikciau saldytuva prie duru.

Palikciau kaitlente kaip dabar yra. Puikiai atitinka visus fengsui reikalavimus thumbup.gif . Ir neblogai atrodo. O va plautuve gal galetumet i desine patraukti, ar salia saldytuvo, jei uztenka vietos .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jblmami: 14 liepos 2013 - 18:20
QUOTE(jblmami @ 2013 07 14, 19:16)
Palikciau saldytuva prie duru.

Palikciau kaitlente kaip dabar yra. Puikiai atitinka visus fengsui reikalavimus thumbup.gif . Ir neblogai atrodo. O va plautuve gal galetumet i desine patraukti, ar salia saldytuvo, jei uztenka vietos .

Uztenka vietos, nes ja galiu keist su indaplove, kuri siuo metu prie saldytuvo "imontuota"
Atsakyti

Pas mano anyta dabar taip kriaukle stovi tik apvali, visai nieko naudotis kriaukle, tik pas ja po ja spintele su durimis, sau butinai darysiu stalciu
[/quote]

Man tik įdomu ar po kampine spintele patogu ką nors dėti, nes ji visa gaunasi 110cm, o durelės 50cm.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti