QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 13, 18:16)
Ajste, man atrodo, visus šitus klausimus reiks įrašyt sekančios temos pirmoj žinutėj
Nes kaskart labai jau daug info reik išpešt, norint padėt
Nes kaskart labai jau daug info reik išpešt, norint padėt
Aš jau žiūrau, kad puslapiai link pabaigos, tai reiks naują temelę kurt su papildyta pirma žinute ir tamstos virtuve už etaloną
QUOTE(rutyte11 @ 2013 07 13, 18:21)
172 cm durys bus ivaziuojamos i siena
Papildyta:
Plautuve kampinej, salio jos indaplove, Ju negaliu judinti nes vamdziai ten pradiniai eina.
Mikrobanges nebus tik orkaite.
Durys bus ivaziuojamos i siena, t.y. stumdomos
Del virsutiniu spinteliu dar neapsisprendziau
Nuo lango iki sienos 69
Taip stalciu sektai priklausau
Stalciuku noreciau bliminiu
Atviru lentyneliu noreciau kuo maziau, nes labai jau dulkes renkasi
Papildyta:
Plautuve kampinej, salio jos indaplove, Ju negaliu judinti nes vamdziai ten pradiniai eina.
Mikrobanges nebus tik orkaite.
Durys bus ivaziuojamos i siena, t.y. stumdomos
Del virsutiniu spinteliu dar neapsisprendziau
Nuo lango iki sienos 69
Taip stalciu sektai priklausau
Stalciuku noreciau bliminiu
Atviru lentyneliu noreciau kuo maziau, nes labai jau dulkes renkasi
O indaplovę galima kelt į kitą plautuvės pusę? Nes aš tai stumčiau kaitlentę su orkaite į kairę (link šaldytuvo) ir daryčiau didesnių stalčių bloką Plautuvę dėčiau ne kampu, o prie kampo, po ja stalčių šiukšlinei.
Ar turite galimybę užsukimą daryti prie lango? Jei ne su spintukėm, tai bent darbastalio prailginimui?
Šiaip sunkoka daug komentuot, nes ir viršutinių spintukių nėra ir užsukimo nesimato, sunku suprast kokio dydžio ten spintukės. Gal kas pabraižys savo vizijas, bet aš ati laaabai tingiu kitiems braižyt... Savo tik dabar pasibaigiau iš n-tojo karto atititaikius savo eko-frankenšteininę virtuvikę