Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(viola78 @ 2013 07 12, 10:59)
r bet va kai izoliuoti tas rozetes nuo kaitlentės, nes jos gautųsi jau kaitlentės zonoje doh.gif

yra ileidziamu i stala rozeciu, jos islenda is stalo, o kai ileistos- nera ju visai.. http://www.hettich.c...artpage=10.1.14
arba i virsu kelkite i kampa po virsutinemis spintelemis.. g.gif

QUOTE(rsc @ 2013 07 12, 11:22)
Per dvidesimt metu nieko nenutiko, nors virduli naudojam labai daznai biggrin.gif Gal nuo plokstes priklauso g.gif

ir as taip galvoju g.gif

gal kuri naudojate tokius ideklus stalciuje lekstems: http://www.hetlita.l...mas_intikui.pdf? raso, kad nebijo dregmes, bet jei idsiu nenusluoscius, kaip i iprasta dziovykle, tai cia nebus kur nubegti vandeniui ar as kazko nematau?
Papildyta:
ir dar, vakar klausiau kas blogai statant dujine prie lango- tai minusa man visgi pasake- nebus kur gartraukio pakabinti.. ax.gif bet as mastau dabar, jei dujine prie lango, juk tada as langa galesiu atidaryti, o i ortaki tada istatyciau elektrini maluneli, kad istrauktu kvapa papildomai.. blush2.gif man taip ta dujine reiketu patraukti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kadija: 12 liepos 2013 - 11:56
QUOTE(viola78 @ 2013 07 12, 10:59)
o sakykit gal jau tirit kuri indaplovę su trečiu stalčium smulkiems įrankiams, na vietoj šaukštų krepšio? man patiko tas trečiasis stačius, be to daug kas girdėjau nenaudoja to krepšio, nepatogus jis unsure.gif

Pas mane indaplovė su trečiu stalčiuku šaukštams, tik aš dar nespėjau ja pasinaudoti blush2.gif Meluoju, ploviau vieną kartą- 2 šakutes, lėkštę, taurę ir plastikinį indelį, nes labai išbandyti norėjau. Bet manau, kad tas stalčiukas bus patogus reikalas. Tik turbūt kaip ir daugeliui vos pradejus naudoti indaplovę, pats didžiausias galvos skausmas kaip sudėti teisingai indus, būčiau dėkinga už foto iš patyrusių. Nes plastikinė indelį (1,5 Ltr talpos įdėjau apatiniame stalčiuje šone dugnu į viršų, tai po plovimo radau jį dugnu į apačią (taip kaip ant stalo dedam) ir pilną vandens doh.gif Suprantu, kad pati kalta, kad nemokėjau jo įdėti, bet paskui bandžiau kitaip įmontuoti- nepavyko. Matyt per žiopla dar indaplovės naudojimo reikaluose lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kadija @ 2013 07 12, 13:03)
yra ileidziamu i stala rozeciu, jos islenda is stalo, o kai ileistos- nera ju visai.. http://www.hettich.c...artpage=10.1.14
arba i virsu kelkite i kampa po virsutinemis spintelemis..  g.gif

tai va kad rozečių blokas sienoj įmontuotas, plytelės jau išdėtos, nieko nei pastumsi nei paslėpsi ax.gif ai tiek to, gartraukio vamzdis irgi jau vietoj įstatytas, tad su paslinkimu dujinės nieko nesigaus ax.gif susėsim dvi galvos savaitgalį, ir pasidėliosim ant popieriaus lapo visas mintis, pliusus ir minusus smile.gif

QUOTE(burundukas @ 2013 07 12, 13:06)
Bet manau, kad tas stalčiukas bus patogus reikalas.

man irgi atrodo geras reikalas, todėl ir domiuosi būtent tik tokiais modeliais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2013 07 12, 13:06)
Nes plastikinė indelį (1,5 Ltr talpos įdėjau apatiniame stalčiuje šone dugnu į viršų, tai po plovimo radau jį dugnu į apačią (taip kaip ant stalo dedam) ir pilną vandens 

tokius lengvesnius aš dedu viršuj, ten man neapsiverčia, ne taip, kaip apačioj.
Apie indaploves su papildomu stalčiuku jau buvo diskutuota, geriau rinktis tokią, negu su atskiru dėklu įrankiams, nes jis užima nemažai vietos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 11, 23:49)
Planuojam dėti granitą, bet jokių nuolydžio griovelių nežadu daryt  schmoll.gif Bereikalingas išmislas tai - niekas ten nenubėga... Granito stalviršio neturėjau, bet turiu plautuvę su padėklu ir grioveliais - tai negana to, kad vistiek reikia vandens likučius nustumti į plautuvę, bet ir papildomo šveitimo atsiranda - tuose grioveliuose labai gerai kaupiasi visokis brudas  doh.gif
Plyta, įdomi Jūsų virtuvė 4u.gif Va kur tikras nestandartas  bigsmile.gif

Nu nera jokiu grioveliu schmoll.gif . Dar antiek nenukvakau, kad sau tiek darbo prisidaryti. Visa plokstuma nuolaidi yra. Ir jos beveik nesimato. Kai zinai, ar isiziuri tik tada matosi, mat tamsus granitas. tongue.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 07 12, 10:43)
vakar teko bendrauti su pazistama, tai mane sukritikavo, kad as ketinu virduli laikyti po spintele ant stalvirsio, neva nuo virdulio garu spintelei bus blogai.. cia rimtai?  blink.gif

Nesamone. As tik pasuku snapeliu ne isiena o i save, kad negaruotu uz spinteliu. Spinteles specialai kabintis su tarpu, nes galine lauko siena. Bet per tiek metu jokiu problemu schmoll.gif

QUOTE(burundukas @ 2013 07 12, 12:06)
Pas mane indaplovė su trečiu stalčiuku šaukštams, tik aš dar nespėjau ja pasinaudoti  blush2.gif Meluoju, ploviau vieną kartą- 2 šakutes, lėkštę, taurę ir plastikinį indelį, nes labai išbandyti norėjau. Bet manau, kad tas stalčiukas bus patogus reikalas. Tik turbūt kaip ir daugeliui vos pradejus naudoti indaplovę, pats didžiausias galvos skausmas kaip sudėti teisingai indus, būčiau dėkinga už foto iš patyrusių. Nes plastikinė indelį (1,5 Ltr talpos įdėjau apatiniame stalčiuje šone dugnu į viršų, tai po plovimo radau jį dugnu į apačią (taip kaip ant stalo dedam) ir pilną vandens  doh.gif Suprantu, kad pati kalta, kad nemokėjau jo įdėti, bet paskui bandžiau kitaip įmontuoti- nepavyko. Matyt per žiopla dar indaplovės naudojimo reikaluose  lotuliukas.gif

Tas stalciukas turi viena trukuma, kad reik tvarkingai kiekviena suguldyti, o krepseli sumetei ir tiek ziniu. Mano seimyna ir i krepseli mesdami prameta, nes nenori ranku susitepti gun_bandana.gif. Tai nezinau kas butu su tuo stalciuku doh.gif .
Ir dar klausimas, o kaip svarius isrinkti? As visa krepseli nusinesu prie irankiu stalciaus. O ta stalciu ka reiktu visa nesiotis. Ir isvis jis issiima?

Plasitikinius indelius tik i virsu reikia deti. Plius kai indaplove prikrauta, tai jis neturi galimybes judeti.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 12, 11:57)
Na as ir taip pat biggrin.gif  Gal puodus/ keptuves rankom plauni g.gif  Vienu zodziu, kazkokia netokia as lotuliukas.gif   Reiks mokintis maziau indu naudot blink.gif

Na keptuvęs tik nededu, bijau kažkodėl biggrin.gif

QUOTE(jblmami @ 2013 07 12, 15:12)
Tas stalciukas turi viena trukuma, kad reik tvarkingai kiekviena suguldyti, o krepseli sumetei ir tiek ziniu. Mano seimyna ir i krepseli mesdami prameta, nes nenori ranku susitepti gun_bandana.gif. Tai nezinau kas butu su tuo stalciuku doh.gif .
Ir dar klausimas, o kaip svarius isrinkti? As visa krepseli nusinesu prie irankiu stalciaus. O ta stalciu ka reiktu visa nesiotis. Ir isvis jis issima?

Na dedant įrankius indaplovėn teptis rankas ir man nepatinka biggrin.gif O dar nepatinka, kad po plovimo išimant reik visus apčiūpot. Tai dabar nuėmiau tuos skirstiklius ir metam galvom žemyn, bet vėl yra trūkumas - kartais per dugną išlenda šakutės, tai vis bijau, kad trukdys suktis tam sparnui g.gif
Bet dėliotis į stalčių tikrai patogu, išsiimi ir nešiesi iki jo thumbup.gif
Aj, beje, neįsivaizduoju, kam reikalingi du tie įrankių krepšeliai, per pusė metų nei kartoneprireikė antro, viskas mum telpa į vieną g.gif Nes indų daugiau ir greičiau prisikaupia, nei įrankių g.gif Todėl erdvės atžvilgiu minuso jam nededu - vienas neužima taip jau daug tos vietos.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 12 liepos 2013 - 14:25
Dar man tundrai paaiškinkit, kad įrankių krepšelyje už krepšelio ribų yra du tokie dantyti kabliukai ar kažkas panašaus, niekaip nesuprantu g.gif Ir dar viršutiniam krepšy vienoj pusėj pasikelia metalinė pertvarėlė, kam ji blink.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 12, 14:24)
Na keptuvęs tik nededu, bijau kažkodėl biggrin.gif
Na dedant įrankius indaplovėn teptis rankas  ir man nepatinka biggrin.gif O dar nepatinka, kad po plovimo išimant reik visus apčiūpot. Tai dabar nuėmiau tuos skirstiklius ir metam galvom žemyn, bet vėl yra trūkumas - kartais per dugną išlenda šakutės, tai vis bijau, kad trukdys suktis tam sparnui g.gif
Bet dėliotis į stalčių tikrai patogu, išsiimi ir nešiesi iki jo thumbup.gif
Aj, beje, neįsivaizduoju, kam reikalingi du tie įrankių krepšeliai, per pusė metų nei kartoneprireikė antro, viskas mum telpa į vieną g.gif  Nes indų daugiau ir greičiau prisikaupia, nei įrankių g.gif Todėl erdvės atžvilgiu minuso jam nededu - vienas neužima taip jau daug tos vietos.....

irnesakyk.gif O kas tom keptuvem atsitiks! Plaunu, bet tik reikalui esant.
Tai kad atvirksciai reika irankius deti. Kotais zemyn mirksiukas.gif . Nes tikrai, jei sakute islys, tai nesisuks sparnai-rankenos.
As kelis metus plovau tik su vienu krepsiu. Bet jau koke du metai vel su dviem. Megstam pasidengti stala, gerai pavalgyti. Tai prisikaupia ir irankiu. O kai jie sugrusti budavo, pastebejau, kad prasciau isplauna.

QUOTE(irisas @ 2013 07 12, 18:04)
Dar man tundrai paaiškinkit, kad įrankių krepšelyje už krepšelio ribų yra du tokie dantyti kabliukai ar kažkas panašaus, niekaip nesuprantu  g.gif Ir dar viršutiniam krepšy vienoj pusėj pasikelia metalinė pertvarėlė, kam ji  blink.gif

Uz ribu kabliukai, tai gal kur tvirtinasi virsutines paskirstymo groteles?
O metalines pertvareles pasikeli, kai reikia daugiau mazesniu indu susideti. Apsaugo nuo duzimo.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 12, 19:24)

Tai kad atvirksciai reika irankius deti. Kotais zemyn mirksiukas.gif

Tai žinau, kad taip REIKIA biggrin.gif Bet parašiau priežastis, kodėl pradėjau daryt atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 12, 19:24)
Uz ribu kabliukai, tai gal kur tvirtinasi virsutines paskirstymo groteles?
O metalines pertvareles pasikeli, kai reikia daugiau mazesniu indu susideti. Apsaugo nuo duzimo.

Kas per grotelės? g.gif nežinau tokių biggrin.gif Dėl pertvarėlės aišku, pas mane mažų indų nėra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 07 12, 18:04)
Dar man tundrai paaiškinkit, kad įrankių krepšelyje už krepšelio ribų yra du tokie dantyti kabliukai ar kažkas panašaus, niekaip nesuprantu  g.gif Ir dar viršutiniam krepšy vienoj pusėj pasikelia metalinė pertvarėlė, kam ji  blink.gif

Pertvarėlę (jeigu jinai pas jus vingiuota kaipas mane) tai pakeliu kai dedu aukštesnes taures, taurių kojelės remiasi į pertvarėlę
Atsakyti
Na va, jau nusipirkom trūkstamas spintukes thumbup.gif Deja, durelių joms reikės laukti apie 3 savaites, nes parduotuvėj tokių nesandėliuoja, reikia užsisakyti internetu doh.gif
Vėliau bandysiu įkelt galutinį planą su visais paaiškinimais kaip ir ką kombinuosim ax.gif Taip pat pradėsiu darbus su tuo, ką jau turim. Stalčius nusiardžiau vakar, durelės laukia savo eilės. Tada šveisiu visus riebalus ir gal spėsiu kokį kampuką su švitriniu pabrūžint rolleyes.gif

Dabar dar iškilo toks klausimas - ar galima ir ar tikslinga šituos dalykus montuot kartu - pritraukėjus (stalčiams), atmetinėtojus (kur spusteli ir atšoka durelės) ir tylaus uždarymo daikčiukus? Stalčiukai pas mane bus maži, 400tiniai ir vienas 500tinis, tai gal ir nereik tų pritraukėjų? Atmetinėtojo tai norėčiau prie šiukšlinės tai tikrai, o kitur ar reikalingas toks dalykas? Tylaus uždarimo, tai reikėtų visuose stalčiuose ir spintelėse lotuliukas.gif Kas ką žinot šitom temom ar ką turit, kokia patirtis? 4u.gif
Atsakyti