QUOTE(Juodai @ 2013 07 11, 23:49)
Planuojam dėti granitą, bet jokių nuolydžio griovelių nežadu daryt
Bereikalingas išmislas tai - niekas ten nenubėga... Granito stalviršio neturėjau, bet turiu plautuvę su padėklu ir grioveliais - tai negana to, kad vistiek reikia vandens likučius nustumti į plautuvę, bet ir papildomo šveitimo atsiranda - tuose grioveliuose labai gerai kaupiasi visokis brudas
Plyta, įdomi Jūsų virtuvė
Va kur tikras nestandartas
Nu nera jokiu grioveliu
. Dar antiek nenukvakau, kad sau tiek darbo prisidaryti. Visa plokstuma nuolaidi yra. Ir jos beveik nesimato. Kai zinai, ar isiziuri tik tada matosi, mat tamsus granitas.
QUOTE(Kadija @ 2013 07 12, 10:43)
vakar teko bendrauti su pazistama, tai mane sukritikavo, kad as ketinu virduli laikyti po spintele ant stalvirsio, neva nuo virdulio garu spintelei bus blogai.. cia rimtai?
Nesamone. As tik pasuku snapeliu ne isiena o i save, kad negaruotu uz spinteliu. Spinteles specialai kabintis su tarpu, nes galine lauko siena. Bet per tiek metu jokiu problemu
QUOTE(burundukas @ 2013 07 12, 12:06)
Pas mane indaplovė su trečiu stalčiuku šaukštams, tik aš dar nespėjau ja pasinaudoti
Meluoju, ploviau vieną kartą- 2 šakutes, lėkštę, taurę ir plastikinį indelį, nes labai išbandyti norėjau. Bet manau, kad tas stalčiukas bus patogus reikalas. Tik turbūt kaip ir daugeliui vos pradejus naudoti indaplovę, pats didžiausias galvos skausmas kaip sudėti teisingai indus, būčiau dėkinga už foto iš patyrusių. Nes plastikinė indelį (1,5 Ltr talpos įdėjau apatiniame stalčiuje šone dugnu į viršų, tai po plovimo radau jį dugnu į apačią (taip kaip ant stalo dedam) ir pilną vandens
Suprantu, kad pati kalta, kad nemokėjau jo įdėti, bet paskui bandžiau kitaip įmontuoti- nepavyko. Matyt per žiopla dar indaplovės naudojimo reikaluose
Tas stalciukas turi viena trukuma, kad reik tvarkingai kiekviena suguldyti, o krepseli sumetei ir tiek ziniu. Mano seimyna ir i krepseli mesdami prameta, nes nenori ranku susitepti
. Tai nezinau kas butu su tuo stalciuku
.
Ir dar klausimas, o kaip svarius isrinkti? As visa krepseli nusinesu prie irankiu stalciaus. O ta stalciu ka reiktu visa nesiotis. Ir isvis jis issiima?
Plasitikinius indelius tik i virsu reikia deti. Plius kai indaplove prikrauta, tai jis neturi galimybes judeti.