QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 18:09)
beeeet kažkaip beprojektuojant pradėjau vis save pagaut galvojant "hmmm, o va dabar galėčiau sau būt jau laisva, jei būtų indaplovė...."
Ir taip pamažu pribrendau iki tokio nervo, kad jos dar neturiu, kad laukiau nesulaukiau, kada jau dingsim iš to nuomojamo buto
Ir dabar neįsivaizduoju gyvenimo be jos
O tikrai sakiau ne man ji, nes sakau, buvau per daug įpratus MOMENTALIAI viską susiplaut
aš irgi 9metus gyvenau be indaplovės ir kaip ir nepasigedau, bet jau kai buvo aišku, kad neišvengiamai artėja senosios virtuvės egzistencijos pabaiga, buvo aišku, kad indaplovė bus, ir gal būt pradžioj ne tiek dėl pačių indų, bet dėl dujinės grotelių, kepimo skardų, bei gartraukio filtų plovimo-užsiknisti gali bevalant tokius daiktus
na o bus indaplovė, aišku tingėsis plauti ir lėkštes
o sakykit gal jau tirit kuri indaplovę su trečiu stalčium smulkiems įrankiams, na vietoj šaukštų krepšio? man patiko tas trečiasis stačius, be to daug kas girdėjau nenaudoja to krepšio, nepatogus jis
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 12, 01:12)
bet kažkaip reikėtų ir kitus šeimos narius išmokyt šluostyti indus po išplovimo
va dėl to aš SB prašydavau tik sudėti lėkštes į kriauklę, užmerkti ir neplauti, pati susitvarkydavau kaip man reikia, o bus indaplovė, tai ir toks dalykas kaip pilna plautuvė nešvarių indų atkristų
QUOTE(Flirt @ 2013 07 12, 07:56)
Tai gal skalaujat pries idedant
Nes vistiek ir kvapas maisto
As tai ar pilna ar tuscia jungiu
va va ir aš bijau to kvapo, ne pas vieną jaučiasi tas kvapas, man jis labai nepatinka
gal čia kiti nuansai ne tik nešvarių indų laikymas ilgesnį laiką
žinau vienus, indaplovė sukasi kiekvieną dieną, o kvapas yra tikrai, gal jau čia dėl nepriežiūros pačios indaplovės tas kvapas atsiranda
na merginos, kuo toliau galvoju, tuo labiau jau noriu kažkokiu būdu paslinkti dujinę dešinau, kad vietoj 37cm ties langu, atsirastų 60cm spinta nuo apačios iki viršaus, ten būtų vieta mikrobangei, nes dabar žiūriu kad neturiu jos kur padėti
tuomet tikrai plautuvė būtų be padėkliuko, ir kas gautųsi 60spinta, 60 dujinė, 610 plautuvė ir darbo erdvei lieka 137cm manau būtų gerai jau su tokiu plotu
bet va kai izoliuoti tas rozetes nuo kaitlentės, nes jos gautųsi jau kaitlentės zonoje