Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 15:46)
1. tai va, man indaplovė max vienos dienos indai plaunami būtų, jei ilgiau stovi, vadinasi indaplovė ne man... va dabar ir mėtysiuos tarp mažesnės ir tos 60cm biggrin.gif

Oj patikėkit, prisižiūrėjus uošvių indaplovės naudojimo ypatumus ir turėdama omeny savo įprotį TĄ PAČIĄ akimirką po indų naudojimo juos suplaut, nes mane nerviškai veikia žinojimas, kad namuose yra nešvarių indų, sakiau tikrai jokių indaplovių man nereikia, ir pirmi aštuoniolika baldų projektukų buvo be jos, beeeet kažkaip beprojektuojant pradėjau vis save pagaut galvojant "hmmm, o va dabar galėčiau sau būt jau laisva, jei būtų indaplovė...." biggrin.gif Ir taip pamažu pribrendau iki tokio nervo, kad jos dar neturiu, kad laukiau nesulaukiau, kada jau dingsim iš to nuomojamo buto biggrin.gif Ir dabar neįsivaizduoju gyvenimo be jos smile.gif O tikrai sakiau ne man ji, nes sakau, buvau per daug įpratus MOMENTALIAI viską susiplaut smile.gif
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 16:29)
Na pafotkinau dienos sviesoje savo virtuve.
user posted image
user posted image
Mano prabangi siuksliu deze stalciuje uz 25 lt is senuku ax.gif
user posted image
user posted image
ir kazkas prasete rankeneles is arciau 4u.gif jos dar biski atsiknojusios nespejo susiguleti 4u.gif
user posted image

Ale jūsų virtuvikė kaip pieštinė atrodo bigsmile.gif Super. Ir kaip įdomiai lentynėles padarę prie šiukšlinės bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 11 liepos 2013 - 17:47
Pas vienus draugus indaplovė jungiama tik po balių, o kasdien atlieka spintelės funkciją lotuliukas.gif Aš ir pati kai rankom plaunu nieko baisaus atrodo, kam ta indaplovė. Bet kai pas draugą ji sugedo ir reikėjo viską rankom plaut (mes gaminam daug ir sunaudojam visko dau) mažoje plautuvėje, keikiausi. Žodžiu dabar planuose yra ir netgi sugebėjau įsprausti 600 thumbup.gif
Atsakyti
Kokių turite įdėjų darant plautuvę kampinėje spintelėje?
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 14:46)
1. tai va, man indaplovė max vienos dienos indai plaunami būtų, jei ilgiau stovi, vadinasi indaplovė ne man... va dabar ir mėtysiuos tarp mažesnės ir tos 60cm biggrin.gif

Tikrai didesne thumbup.gif . Nes ir skardas galima ideti plauti. O prisikrauna patikekit greitai. Visokios stiklines, puodeliai, bliudeliai, indeliai ir t.t. Vien vaikai per diena indu kek prinaudoja.
Man patinka, kad virtuve visa laika atrodo sutvarkyta, nes iskarto nesvarius indus sudedi i ja. Sutaupo laika, energija, bei vandeni.

QUOTE(Ancė @ 2013 07 11, 14:52)
Staljuostės ir kriauklės bei kaitlentės  artumas doh.gif Ar čia meistras ant tokių "skonių" tik užtaiko,ar tik taip moka lotuliukas.gif  ir  kaip "geras"patarėjas  visiems labai  nieko gero padaro g.gif

Man atrodo, norejo parodyti kokios yra technines galimybes .

QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 11, 16:26)
Kuris variantas viršutinių spintelių gražiau atrodo?  g.gif

I variantas (1 spintelė 90cm, 2 spintelė 100cm, 3 spintelė 90cm)
user posted image

II variantas visos spintelės po 40cm.
user posted image

Ir vel kokofonija abejose variantuose. Turi juk vertikalio linijos ir sutapti mirksiukas.gif

QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 16:34)
Dekui. isties neziurejom liniju ax.gif  nesinorejo sablono plius nesam dizaineriai ax.gif  kai kur nelabai ir buvo kitokiu sprendimu 4u.gif  o kriaukle labai patogu taip naudoti, nes dubuo patogioje vietoje, o padekliukas jau ant kampo. tarpas tarp plautuves ir kaitlentes labai dziaugiuosi kad toks gavosi, nors pradzioje maiviausi, kad man reikia daugiau vietos, bet isties gaminant labai patogu ir nupilti ir dapilti ir kazka papjaustai, kokia darzove nuplauni susitarkuoji cia pat ir cia rankas nuplauni na net nepagalvociau apie patoguma kol nepradejau gaminti ir dar pliusas liko didelis patogus stalvirsis darbui po langu ko man isties labai norejosi.  kiekvieno juk musu iprociai ir skoniai skiriasi kitas dalykas jei nereiktu taupyti ir galvoti kaip prasisukti pigiau gal ir kitokiu sprendimu butu atsirade.

Is principo grazu. thumbup.gif
Bet pora dalyku man keistokai: stalciu linijos ir dedant granita( jei gerai isiziurejau) tikrai nebucau dejusi prie plautuves padeklo. Galima toj vietoj granite nuolydi i plautuve padryti. Atrodytu elegantiskiau. O jus kairiaranke?
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 19:13)

Bet pora dalyku man keistokai: stalciu linijos ir dedant granita( jei gerai isiziurejau) tikrai nebucau dejusi prie plautuves padeklo. Galima toj vietoj granite nuolydi i plautuve padryti.  Atrodytu elegantiskiau. O jus kairiaranke?

ten negranitas tik imitacija 4u.gif apie stalcius jau rasiau pagal turima amunicija kad pilnai maximaliai isnaudoti ir neliktu sauksta idejus i virsu dar 20 cm. tiesiog man taip norejosi mirksiukas.gif ir as desniaranke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 18:31)
ten negranitas tik imitacija 4u.gif apie stalcius jau rasiau pagal turima amunicija kad pilnai maximaliai isnaudoti ir neliktu sauksta idejus i virsu dar 20 cm. tiesiog man taip norejosi mirksiukas.gif ir as desniaranke 4u.gif

Nu jo stalcius juk jum naudoti 4u.gif
Nu super granito imitacija bigsmile.gif .
Bet tai plautuve tai kairiarankui padaryta tongue.gif Bet priprantama tikriausiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 19:43)
Nu jo stalcius juk jum naudoti 4u.gif
Nu super granito  imitacija  bigsmile.gif .
Bet tai plautuve tai kairiarankui padaryta tongue.gif  Bet priprantama tikriausiai 4u.gif

tiesa pasakius nezinau kam ji padaryta net nesusimasciau tiesiog man reikejo padekliuko i ta kampa kad butu ir tiek ziniu mirksiukas.gif ir kazkaip nejauciau jokio diskomforto tongue.gif
Atsakyti
plyta, idomi virtuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 07 11, 14:33)
na, mes dviese su dukra daugiausia gyvenam, vyras tik savaitgali, bet 60 cm indaplovę per dvi dienas prikraunu smile.gif Man rodos 45 cm indaplovėj su puodais sudėtingiau  g.gif

Mes jungiame kasdieną 45 cm indaplovę, mums patogu ir pilnai telpa ir puodas ir keptuvė ir salotinė ir dubenėliai ir lėkštės ir visi kiti indai, kurie buvo panaudoti gaminant maistą , nes ten gi du aukštai, dar ir skardos iš orkaitės telpa, o visa tai išplaunama su minimum kiekio vandens, vadinasi dar ir ekonomiška, nenorėčiau keisti į 60 cm, nes tada kaupt reikėtų indus.... 4u.gif
Atsakyti
O kam kaupt? g.gif Juk šiais laikais net nebrangios indaplovės turi jutiklius ir statant nepilną indaplovę ji tikrai nesunaudos daugiau, nei tiek pat indų prikrauta 45cm mirksiukas.gif
O apie vandens sąnaudas jau esu rašius..... Jų skirtumas pinigine išraiška yra nejuntamas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 11 liepos 2013 - 20:13
QUOTE(fukse @ 2013 07 11, 20:56)
Mes jungiame kasdieną 45 cm indaplovę, mums patogu ir pilnai telpa ir puodas ir keptuvė ir salotinė ir dubenėliai ir lėkštės ir visi kiti indai, kurie buvo panaudoti gaminant maistą , nes ten gi du aukštai, dar ir skardos iš orkaitės telpa, o visa tai išplaunama su minimum kiekio vandens, vadinasi dar ir ekonomiška, nenorėčiau keisti į 60 cm, nes tada kaupt reikėtų indus....  4u.gif

Aš vadinasi dar nemoku pilnai prikraut indaplovės, Mergaitės, būkit geros, nufotkinkit savo užkrautas indaplovės, galima ir po plovimo biggrin.gif Kaip skardą sutalpinat? jaučiuos kiek atsilikus tuo klausimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 21:13)
O kam kaupt?  g.gif  Juk šiais laikais net nebrangios indaplovės turi jutiklius ir statant nepilną indaplovę ji tikrai nesunaudos daugiau, nei tiek pat indų prikrauta 45cm mirksiukas.gif
O apie vandens sąnaudas jau esu rašius..... Jų skirtumas pinigine išraiška yra nejuntamas smile.gif
Jei jungti pustuštę, tada koks tikslas statyti didelę indaplovę g.gif
Senos statybos butuose virtuvės ir taip mažos, reikia ir taip sukti galvą kaip sutalpinti reikiamus baldus, visai kas kita naujos statybos butai ar nuosavi namai ax.gif
QUOTE(irisas @ 2013 07 11, 21:18)
Aš vadinasi dar nemoku pilnai prikraut indaplovės, Mergaitės, būkit geros, nufotkinkit savo užkrautas indaplovės, galima ir po plovimo  biggrin.gif Kaip skardą sutalpinat? jaučiuos kiek atsilikus tuo klausimu  biggrin.gif
Aš jau išsitobulinau šiuo klausimu smile.gif
Skardą dedu apverstą viršutiniame stalčiuje atremdama ant puodeliams skirtos lentynėlės 4u.gif

Atsakyti