QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 15:46)
1. tai va, man indaplovė max vienos dienos indai plaunami būtų, jei ilgiau stovi, vadinasi indaplovė ne man... va dabar ir mėtysiuos tarp mažesnės ir tos 60cm
Oj patikėkit, prisižiūrėjus uošvių indaplovės naudojimo ypatumus ir turėdama omeny savo įprotį TĄ PAČIĄ akimirką po indų naudojimo juos suplaut, nes mane nerviškai veikia žinojimas, kad namuose yra nešvarių indų, sakiau tikrai jokių indaplovių man nereikia, ir pirmi aštuoniolika baldų projektukų buvo be jos, beeeet kažkaip beprojektuojant pradėjau vis save pagaut galvojant "hmmm, o va dabar galėčiau sau būt jau laisva, jei būtų indaplovė...." Ir taip pamažu pribrendau iki tokio nervo, kad jos dar neturiu, kad laukiau nesulaukiau, kada jau dingsim iš to nuomojamo buto Ir dabar neįsivaizduoju gyvenimo be jos O tikrai sakiau ne man ji, nes sakau, buvau per daug įpratus MOMENTALIAI viską susiplaut
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 16:29)
Na pafotkinau dienos sviesoje savo virtuve.
Mano prabangi siuksliu deze stalciuje uz 25 lt is senuku
ir kazkas prasete rankeneles is arciau jos dar biski atsiknojusios nespejo susiguleti
Mano prabangi siuksliu deze stalciuje uz 25 lt is senuku
ir kazkas prasete rankeneles is arciau jos dar biski atsiknojusios nespejo susiguleti
Ale jūsų virtuvikė kaip pieštinė atrodo Super. Ir kaip įdomiai lentynėles padarę prie šiukšlinės