QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 13:33)
Blumchen, Variantas 2. man visai patinktų, tik va vėl sumažėja darbo erdvė
o taip norėtųsi jos kuo didesnės, nes gyvenau 8metus su 0,8metro darbo erdve, per mažai man, pirmas variantas atkrenta, nes lango starviršis jau gaminamas
1. tai aš ne dėl kainų skirtumo ar sąnaudų mažesnę renkuosi, mąstau neprikrausiu aš tos 60 indaplovės, o dvi dienas nenoriu krauti
Tai kaip sakiau - imkit plautuvę be padėklo, nes jis darbinę erdvę atima. Bent mano nuomone.
Nustebtumėt pamačius kaip greit prisipildo ir ta didžioji indaplovė
Gi pradedi tingėt ir nebeplauni veik nieko. O jei ir reikėtų dvi dienas krauti, didelio diskomforto nepajustumėt
Nepridžiūna tiek, kad neatplautų. Juk jei plautuvėj paliktumėt dubenėlį dvi dienas, o tada pamirkintumėt karštam vandenį atsiplautų? Taip ir čia, indaplovė makaluoja ne 2 minutes ir tokie dalykai atsiplauna. Su puodais, visokiais troškintuvais visko būna, net ir šviežiai sukrovus. Bet čia jau indaplovės ir naudojamos programos vingrybės.
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 13:38)
dėl indaplovės teks matyt pamąstyti
o dėl TV- MB skaičiavo, turi sutilpti nedidukas-nieko nežinau
Tai tas televizorius, kaip suprantu bus kabinamas ant sienos, kad matytųsi iš valgymo zonos? Vistik nesuprantu kam tos lentynėlės? Gi kiaurai per sieną negreš? O ir siena išlenda truputį daugiau nei lygiai su plautuve? Durelėm atsidaryti 90 laipsnių kampu reikia vos kelių cm. Be to, aš jau geriau imčiau iš po spintelės atverčiamą tv, patogiau žiūrėt iš valgymo zonos