Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 11, 15:42)
1. o jeigu kraut 3 dienas? tos dvieju dienu lekstes ar dubeneliai gi pridzius kol lauks kitu, kol bus ijungtas plovimas ? 
as irgi del itokiu motyvu indaploves neimu
Papildyta:

2. ar tik ne Maximoje ispardavimas tv... aki uzmest  gal verta ir isigyti pigiau

1. tai va, man indaplovė max vienos dienos indai plaunami būtų, jei ilgiau stovi, vadinasi indaplovė ne man... va dabar ir mėtysiuos tarp mažesnės ir tos 60cm biggrin.gif
2. 4u.gif reiks pasakyti, gal ir išsirinks ką
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 15:33)
Blumchen, Variantas 2. man visai patinktų, tik va vėl sumažėja darbo erdvė ax.gif o taip norėtųsi jos kuo didesnės, nes gyvenau 8metus su 0,8metro darbo erdve, per mažai man, pirmas variantas atkrenta, nes lango starviršis jau gaminamas ax.gif

Tiesa, 0.8m ner labai daug mastau.gif maksimum ka galima is tokio varianto2 dar isspaust tai kriaukle apsukt kad padeklas butu ant indaploves, o pats kriaukles dubuo spinteleje uzimtu 60 cm. Nu bet rezultate stalvirsio liktu 1.0m tap kriaukles ir kaitlentes, tai irgi ne kazka keicia g.gif Gerai, pasiduodu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 10:31)
Įlindau į vieną baldų gamintojo tinklapį.... Va čia....
Nu jooooo....
Bet labiausiai "patiko" staljuostės blink.gif

Staljuostės ir kriauklės bei kaitlentės artumas doh.gif Ar čia meistras ant tokių "skonių" tik užtaiko,ar tik taip moka lotuliukas.gif ir kaip "geras"patarėjas visiems labai nieko gero padaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 13:33)
Blumchen, Variantas 2. man visai patinktų, tik va vėl sumažėja darbo erdvė ax.gif o taip norėtųsi jos kuo didesnės, nes gyvenau 8metus su 0,8metro darbo erdve, per mažai man, pirmas variantas atkrenta, nes lango starviršis jau gaminamas ax.gif

1. tai aš ne dėl kainų skirtumo ar sąnaudų mažesnę renkuosi, mąstau neprikrausiu aš tos 60 indaplovės, o dvi dienas nenoriu krauti schmoll.gif

Tai kaip sakiau - imkit plautuvę be padėklo, nes jis darbinę erdvę atima. Bent mano nuomone.
Nustebtumėt pamačius kaip greit prisipildo ir ta didžioji indaplovė lotuliukas.gif Gi pradedi tingėt ir nebeplauni veik nieko. O jei ir reikėtų dvi dienas krauti, didelio diskomforto nepajustumėt rolleyes.gif Nepridžiūna tiek, kad neatplautų. Juk jei plautuvėj paliktumėt dubenėlį dvi dienas, o tada pamirkintumėt karštam vandenį atsiplautų? Taip ir čia, indaplovė makaluoja ne 2 minutes ir tokie dalykai atsiplauna. Su puodais, visokiais troškintuvais visko būna, net ir šviežiai sukrovus. Bet čia jau indaplovės ir naudojamos programos vingrybės.
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 13:38)
dėl indaplovės teks matyt pamąstyti biggrin.gif
o dėl TV- MB skaičiavo, turi sutilpti nedidukas-nieko nežinau smile.gif

Tai tas televizorius, kaip suprantu bus kabinamas ant sienos, kad matytųsi iš valgymo zonos? Vistik nesuprantu kam tos lentynėlės? Gi kiaurai per sieną negreš? O ir siena išlenda truputį daugiau nei lygiai su plautuve? Durelėm atsidaryti 90 laipsnių kampu reikia vos kelių cm. Be to, aš jau geriau imčiau iš po spintelės atverčiamą tv, patogiau žiūrėt iš valgymo zonos ax.gif
Atsakyti
Na pafotkinau dienos sviesoje savo virtuve.
user posted image
user posted image
Mano prabangi siuksliu deze stalciuje uz 25 lt is senuku ax.gif
user posted image
user posted image
ir kazkas prasete rankeneles is arciau 4u.gif jos dar biski atsiknojusios nespejo susiguleti 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 11 liepos 2013 - 15:30
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 15:29)
Na pafotkinau dienos sviesoje savo virtuve.

Mano prabangi siuksliu deze stalciuje uz 25 lt is senuku ax.gif
ir kazkas prasete rankeneles is arciau 4u.gif jos dar biski atsiknojusios nespejo susiguleti 4u.gif
user posted image

Rankeneles labai smagios thumbup.gif , ne daznai sutinkamos.
Papildyta:
Kuris variantas viršutinių spintelių gražiau atrodo? g.gif

I variantas (1 spintelė 90cm, 2 spintelė 100cm, 3 spintelė 90cm)
user posted image

II variantas visos spintelės po 40cm.
user posted image
Atsakyti
Plyta,
graži Jūsų virtuvė 4u.gif Įdomūs sprendimai su šiukšlinės stalčiumi ir su rankenėlėm.
Keistoka, kad turėdami šitiek vietos, plautuvę įgrūdot į kampą ir palyginus arti prie kaitlentės. Nors labai tikiuosi, kad patogus naudojimas, nes pas mane pačią bus į kampą įgrūsta, tik didesnė ax.gif
Planų stadijoj ir linijos kai kurios užkliūtų, bet jau kai turit, tai ką čia bekritikuosi, jei jums visiems tinka ir patinka, tai puiku, tas yra svarbiausia thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 11, 17:26)

Kuris variantas viršutinių spintelių gražiau atrodo?  g.gif

I variantas (1 spintelė 90cm, 2 spintelė 100cm, 3 spintelė 90cm)
user posted image

Man sitas variantas daug grazesnis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 11, 17:26)
Plyta,
graži Jūsų virtuvė  4u.gif Įdomūs sprendimai su šiukšlinės stalčiumi ir su rankenėlėm.
Keistoka, kad turėdami šitiek vietos, plautuvę įgrūdot į kampą ir palyginus arti prie kaitlentės. Nors labai tikiuosi, kad patogus naudojimas, nes pas mane pačią bus į kampą įgrūsta, tik didesnė  ax.gif
Planų stadijoj ir linijos kai kurios užkliūtų, bet jau kai turit, tai ką čia bekritikuosi, jei jums visiems tinka ir patinka, tai puiku, tas yra svarbiausia  thumbup.gif  4u.gif

Dekui. isties neziurejom liniju ax.gif nesinorejo sablono plius nesam dizaineriai ax.gif kai kur nelabai ir buvo kitokiu sprendimu 4u.gif o kriaukle labai patogu taip naudoti, nes dubuo patogioje vietoje, o padekliukas jau ant kampo. tarpas tarp plautuves ir kaitlentes labai dziaugiuosi kad toks gavosi, nors pradzioje maiviausi, kad man reikia daugiau vietos, bet isties gaminant labai patogu ir nupilti ir dapilti ir kazka papjaustai, kokia darzove nuplauni susitarkuoji cia pat ir cia rankas nuplauni na net nepagalvociau apie patoguma kol nepradejau gaminti ir dar pliusas liko didelis patogus stalvirsis darbui po langu ko man isties labai norejosi. kiekvieno juk musu iprociai ir skoniai skiriasi kitas dalykas jei nereiktu taupyti ir galvoti kaip prasisukti pigiau gal ir kitokiu sprendimu butu atsirade.
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 07 10, 07:48)

Kuris variantas viršutinių spintelių gražiau atrodo?  g.gif

Pirmas.
Plyta, graži virtuvė smile.gif
Atsakyti
Man ir pačiai pirmas variantas grazus, bet truputį neramina tai, kad indų džiovyklė gaunasi šone.. Turbūt reiks priprast, beto niekur nepabėgsiu nuo Blum'ų ax.gif
Atsakyti
Oksiukaz, man taip pat gražesnis išdėliojimas su horizontaliom spintelėm 4u.gif

QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 15:34)
Dekui. isties neziurejom liniju ax.gif  nesinorejo sablono plius nesam dizaineriai ax.gif  kai kur nelabai ir buvo kitokiu sprendimu 4u.gif  o kriaukle labai patogu taip naudoti, nes dubuo patogioje vietoje, o padekliukas jau ant kampo. tarpas tarp plautuves ir kaitlentes labai dziaugiuosi kad toks gavosi, nors pradzioje maiviausi, kad man reikia daugiau vietos, bet isties gaminant labai patogu ir nupilti ir dapilti ir kazka papjaustai, kokia darzove nuplauni susitarkuoji cia pat ir cia rankas nuplauni na net nepagalvociau apie patoguma kol nepradejau gaminti ir dar pliusas liko didelis patogus stalvirsis darbui po langu ko man isties labai norejosi.  kiekvieno juk musu iprociai ir skoniai skiriasi kitas dalykas jei nereiktu taupyti ir galvoti kaip prasisukti pigiau gal ir kitokiu sprendimu butu atsirade.

Tai matot, tos linijos labiausiai matosi popieriuje irnesakyk.gif
Smagu girdėti apie plautuvę thumbup.gif Pas mane nebus padėkliuko, nes nenoriu jo, nepatinka man jie (nekenčiu valyt), o ir vietos jam skirti (tiksliau aukoti) nenoriu schmoll.gif Tarpas tarpp plautuvės ir kaitlentės vėlgi bus panašus, net dabar panašus, tai visai tinka. Esu gyvenus ir su mažesniu ir nieko mirksiukas.gif
O jau to ilgo darbastalio tie slangu tai laaabai pavydžiu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti