Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 11, 09:37)
O jei bendrai del cokolio, tai man labiau arba su cokoliu (is ko jis pagamintas bebutu), arba visai kabancios. Nes kai matosi spinteliu kojeles, tai man negrazu  blush2.gif

man irgi negrazu kojos, nors kai graziai apipavidalinamos ar kai prie interjero tinka - gal... nesu macius tokiu graziu
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 07:56)
Nu kas ka ziuri lotuliukas.gif . Nepagalvojau, kad reik daiktus nusirinkti pries fotografuojant. 

ziauriai norejau ta akimirka kazka i burna isimesti - i akis krito
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 11 liepos 2013 - 14:11
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 13:48)
1. Aš kaip supratau, tai pas ją iškart už baldų langas... Na, ta prasme pas mane dar 50cm siena šone, o pas ją berods tik 10cm smile.gif Nors gal ir taip nieko ten blogo nebūtų.... Na net nežinau.

2. Tai gal dėl ūgio nenori tokio aukščio visų baldų daryt?......

3. Na, kai ištrauki jį gaminant, tai gylis apie 50cm gaunas, bet galiu nuraminti, kad aš su 179cm nesitrankau dažnai į jį biggrin.gif Ne pilnai ištraukiu ir tiek smile.gif

1. Aaaa, ne taip supratau tada biggrin.gif
2. Aišku.
3. Kad aukštis ne galvos lygyje. 91cm+60cm gaunasi.
Kaip tik vėl dantų lygis lotuliukas.gif

QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 13:58)
kad pagrindinis stalviršis bus paaukštintas, tai vienareikšmiškai, man per žemai standartiniai 85cm, jau turėjau tokį, tai dirbt nelabai galėdavau prie tokio-nugara nelaikydavo doh.gif
gartraukis maždaug tokio principo, bet šitas brangus, neradau tokio, kokį nusižiūrėję esam ax.gif

4u.gif Aišku...
thumbup.gif Oooo, į tokį tikrai nesitrankysit irnesakyk.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 11, 15:10)
ziauriai norejau ta akimirka kazka i burna isimesti - i akis krito

lotuliukas.gif Atsargiai, akių neišsimuškit, kai kitą kartą norėsit ką į burną mest lotuliukas.gif
Oij, kaip skaniai pasijuokiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 12:20)
Pas Gabby prie lango, bet, kad niekad nieko neminėjo, kad blogai smile.gif
Dažniausiai langus tai tik atverčiam, o ne atlapojam kiek atsidaro, tai kaip tą ugnį gali užpūst? g.gif Nebent jau labai didelė audra, bet tada greičiau visą langą išlaužtų ir nutėkštų tiesiai ant puodų hihihi.gif

Jo, bet pas Gabby daugiau vietos, kaip rase 50cm., o pas mane 10cm (maximum 20), nes kiekvienas centimentras iki lango atima erdve darbastaliui... galvoju gal isvis perkelti dujine pries langa... bet tada jau riebalai nuo keptuves saudytu ant lango beveik,. nes palange tik 14cm lotuliukas.gif ir be to nesu niekur taip maciusi, jauciu sakytu, kad neatitinka saugos standartu..

Gabby_jz, o kiek pas jus darbinio stalvirsio is viso atemus kriaukle, dujine? ax.gif
Atsakyti
Pas mus tarp kaitlentės ir kriauklės 80cm smile.gif Kaip minėjau, šonuose palikom minimaliai, tai tų 80cm ksip ir gana.
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 15:09)
Ajste, viską daryčiau kaip sakai, bet deje, remontas jau į pabaigą, plytelės suklijuotos, elektra išvedžiota, kabelinė irgi jau vietoj doh.gif
gartraukis greičiausiai bus toks (11 nr), tad vietos nelabai ir lieka daug, bet žadu tikrai kiek bus išnaudoti  smile.gif

Gal paieškokit kitokio gartraukio rolleyes.gif Užsiknisit valyt smile.gif Pas mane toks pasviręs gorenje, priekinė dalis stiklas thumbup.gif , o už stiklo plienas, tai kažko prisitaškavo ir nėra taip lengva nuvalyt doh.gif Gaminu labai mažai, tai stiklinės dalies dar nė karto nevaliau, o tą plieninę jau teko doh.gif

QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 15:09)
1. Gal vėl kartosiuos apie indaploves biggrin.gif Kainos jų panašios, sąnaudų skirtumas irgi minimalus, o erdvesnis daiktas visada patogiau ax.gif Na čia gal tik mano nuomonė

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tik pabandykit pasakyt, kad čia labai baisi virtuvė g.gif
Mano kaimietišku skoniu, tai gražuuuuuuu... wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 15:09)
kaitlentės negaliu nė kiek atitraukti nei į kampa, nei dešiniau (bus beveik ir taip ant rozečių bloko (o dar padarė labai žemai ax.gif )
na o viršutinių sprendimo kitokio nesugalvoju dėl būsimo TV ant šoninės sienos

Na jei kaitlentes negalima ir i kaire pastumti, tada as tada daryciau kaip mano antram variante pabraizyta ax.gif Vietoj kargo 15cm + indaplove 45cm, geriau atiduot 60 cm indaplovei, o desineje virsuje tos atviros lentyneles, kad TV netrukdytu. Nors nelabai vistiek dar suprantu kaip ten tas TV sutilps blush2.gif
Atsakyti
Blumchen, Variantas 2. man visai patinktų, tik va vėl sumažėja darbo erdvė ax.gif o taip norėtųsi jos kuo didesnės, nes gyvenau 8metus su 0,8metro darbo erdve, per mažai man, pirmas variantas atkrenta, nes lango starviršis jau gaminamas ax.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 15:09)
1. Gal vėl kartosiuos apie indaploves biggrin.gif Kainos jų panašios, sąnaudų skirtumas irgi minimalus, o erdvesnis daiktas visada patogiau ax.gif Na čia gal tik mano nuomonė rolleyes.gif

2. Tai gal galima tiesiog viduj perskyrimą padaryt? Kad ir iš paprasčiausios plokštės. O išorėj būtų mažiau linijų smile.gif Na man tvarkingiau atrodytų ax.gif

1. tai aš ne dėl kainų skirtumo ar sąnaudų mažesnę renkuosi, mąstau neprikrausiu aš tos 60 indaplovės, o dvi dienas nenoriu krauti schmoll.gif
2. mintis gera smile.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 14:16)
  lotuliukas.gif Atsargiai, akių neišsimuškit, kai kitą kartą norėsit ką į burną mest lotuliukas.gif
Oij, kaip skaniai pasijuokiau biggrin.gif

su ta virtuve as ir dantis ir akis issibaladosiu - nebereiks jos, nebus nei su kuo i ja ziuret nei su kuo valgyti
gulesiu ant savo sopkutes ir medituosiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Blumchen123 @ 2013 07 11, 15:29)
Na jei kaitlentes negalima ir i kaire pastumti, tada as tada daryciau kaip mano antram variante pabraizyta ax.gif  Vietoj kargo 15cm + indaplove 45cm,  geriau atiduot 60 cm indaplovei, o desineje virsuje tos atviros lentyneles, kad TV netrukdytu. Nors nelabai vistiek dar suprantu kaip ten tas TV sutilps  blush2.gif

dėl indaplovės teks matyt pamąstyti biggrin.gif
o dėl TV- MB skaičiavo, turi sutilpti nedidukas-nieko nežinau smile.gif

dėl gartraukio irgi variantas patiko, bet jei nepatogus valyti, tuomet irgi teks mąstyti apie kokį integruotą g.gif turit kuri tokį, filtrai išsiima kaip paprastų ar ne unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 14:33)
1. tai aš ne dėl kainų skirtumo ar sąnaudų mažesnę renkuosi, mąstau neprikrausiu aš tos 60 indaplovės, o dvi dienas nenoriu krauti schmoll.gif

o jeigu kraut 3 dienas? tos dvieju dienu lekstes ar dubeneliai gi pridzius kol lauks kitu, kol bus ijungtas plovimas ?
as irgi del itokiu motyvu indaploves neimu
Papildyta:
QUOTE(viola78 @ 2013 07 11, 14:38)
o dėl TV- MB skaičiavo, turi sutilpti nedidukas-nieko nežinau smile.gif

ar tik ne Maximoje ispardavimas tv... aki uzmest gal verta ir isigyti pigiau
Atsakyti
Būna, kad ir 4 dienas kraunu, nu pridžiūna, bet kad neatsiplautų, bųna laaabai retai.
Atsakyti