QUOTE(indreta @ 2013 07 11, 10:55)
Aj dar ir dėl rozeciu, jos jau buvo toje vietoje, o prie dujines negerai per arti mazokai to stalvirsio, bet kad taip gavosi.
pas mane irgi dėl rozečių neina nieko pastumdyti ir taip dujinė kaitlentė bus arti rozečių jau nusižengiant bet kokiems saugos reikalavimams
na va ir aš jau pasibraižiau ko noriu ir kas gaunasi, šiek tiek idėjų pakoregavo ir baldininkai
stalviršis bus per dvi sienas, t.y. vienas standartinis 91cm aukštyje, kitas eis į palangės vietą, tad aukštis tik 85-86cm, tad kampe ties langu, gausis stalviršių slenkstis, bet čia jau nieko nepadarysi lango keisti negaliu, nes tai daugiabutis jau ir taip išsigriovėm vieną sieną, tad išnyko niša į kurią anksčiau buvom įkišę šaldytuvą, šaldytuvas liks stovėti toj pačioj vietoj, tik vietoj nišoas atsiras sieninė spinta po palanginiu starviršium šone lango iš kairės pusės bus lentynėlės, nes toj sienoj dar eina radiatoriaus vamzdžiai, tad truputį susitrukdys erdvės, o gal visgi spintelę su durelėmis daryti bet lentynėlių mintis būtų tokia, erdvė dukrytės sausainiukams, saldainiukams ar kokiam žaisliukui... dešiniau lango apačioje bus siaura 38cm spintelė, visokiems retai naudojamiems daiktams, viršuje dujų skaitiklis su vamzdžiu į kaitlentę gartraukį galvoju ne horizontalų, nes į prieš tai buvusį trankydavau vis galvą, aišku dabar pasikels 5-6cm, bet man jau gali būti psichologiškai nejauku kai gartraukis bus horizontalus (mano ūgios 176cm be batų )virš kriauklės ant dešinės sienos kabinsis TV, todėl ir atsirado mintis daryti atviras siauras lentynėles, nes šiuo atveju nei varstomos nei pakeliamos netiks jei bus prileistos prie sienos
kągi, laukiu kritikos ir komentarų