Kaip įdomiai.....
Nors, tiesa, ir mane baldininkai bandė atkalbėt, bet išsireikalavau, kad paliktų minimaliai - 12cm, nu ir nesuprantu, kur jie mato čia nepatogumą????
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 11, 08:32)
pabraižė meistras ir man virtuvę
aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...
aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...
tikrai stumčiau plautuvę prie šaldytuvo - negerai taip prie pat kaitlentės taigi du iš trijų svarbiausių taškų vienoj vietoj sulipdyti, viens kepa, kitam reikia prie plautuvės ar į šiukšlinę ir kamštis gaunas
o kampinė spintelė pas Jus numatyta?
450mm stalčiai ne per siauri
QUOTE(jblmami @ 2013 07 10, 19:27)
Matyt as blogai issireiskiau . Cia tas kur i dureles deda. Gal duminis lietuviskai butu.
Pas mus ir is sono langas , bet del prieziuros
Per tiek metu dar ne vieno ibrezimo . Nu su kempinem(skirtom puodams sveisti) tai nerizikuociau. Jau kaip rasiau valau paprastai. Su mazgote, su langu valikliu. Jei stipriau apdergtas(vaikai kokia grietinele paplakia ir nenuvalo nuo sienu ir pakabintu spinteliu apacios) tai kaitlentes valikliu
Stiklas jau daugiau kaip astuonis metus naudojamas ir speciailai su tarpu, nes prie laukines sienos. Bet dar jokio vabaliuko, ar dulkiu, ar pelesiu nerasta
Mes ir 3 metu ilgio turim . Visa laime, kad uzteko, nes jei ilgesnis tai dadurti reikia(bent jau pas mus).
Pas mus ir is sono langas , bet del prieziuros
Per tiek metu dar ne vieno ibrezimo . Nu su kempinem(skirtom puodams sveisti) tai nerizikuociau. Jau kaip rasiau valau paprastai. Su mazgote, su langu valikliu. Jei stipriau apdergtas(vaikai kokia grietinele paplakia ir nenuvalo nuo sienu ir pakabintu spinteliu apacios) tai kaitlentes valikliu
Stiklas jau daugiau kaip astuonis metus naudojamas ir speciailai su tarpu, nes prie laukines sienos. Bet dar jokio vabaliuko, ar dulkiu, ar pelesiu nerasta
Mes ir 3 metu ilgio turim . Visa laime, kad uzteko, nes jei ilgesnis tai dadurti reikia(bent jau pas mus).
O kurioj vietoj tarpas tarp sienos ir stiklo? kaip gerai, kai papasakoja kazkas is patirties, jau visai rimtai galvoju ir as apie stikla...
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 10, 19:57)
Neprisitraukia, bet tą ir turėjau omeny - aš asmeniškai pasirinkau 6 neprisitraukiančius vietoj 3 prisitraukiančių. Kol neturėjus, jų ir nepasigendu
As irgi neturejusi, tad manau irgi nedesiu taupumo sumetimais.. galvoju, kad mano gyvenimo kokybes tai labai nepakeis..
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 10, 20:25)
Pagaliau susitikau su baldininku ir aš...Savaitgaliui turėsiu kelis variantus popierinius, gal dar ką galėsite patarti, nes labai pagelbėjot neliko nereikalingų detalių O spalvą pasirinkau baltą su bordo kanteliais, o stalviršį tokį margą, spalvotą, pripieštą visokių kringelių :)avangardas visiškas, bet man patinka...
Įkeliu nuorodą, kur matosi ( ne visiškai gerai) mamos šviežia virtuvėlė...Ten trys nuotraukos iš eilės...Kai nuvažiuosim aplankyti, nufotografuosim patys, nes spalvos kažkokios ne tokios...
https://www.facebook...0...&permPage=1
Įkeliu nuorodą, kur matosi ( ne visiškai gerai) mamos šviežia virtuvėlė...Ten trys nuotraukos iš eilės...Kai nuvažiuosim aplankyti, nufotografuosim patys, nes spalvos kažkokios ne tokios...
https://www.facebook...0...&permPage=1
spalva tai atrodo graziai, bet sakot kad realybej ne tokia, tai as dar foto lauksiu.. gal zinot koki plokste pavadinimai kodai ir t.t.?
QUOTE(indreta @ 2013 07 11, 09:25)
Stiklas man gavosi 1180 lt, pas mane 225 cm ir dar sonai uzdeti
o cia uz stikla ir fototapeta tiek? jums dare baldziai ar darete kazkur atskirai sita?
Papildyta:
QUOTE(indreta @ 2013 07 11, 09:55)
Jau buvau pasiryzusi stumti kairiau, bet drauge kuri baldais uzsiima atkalbejo, atseit nepatodu, jau keliems yra keitusi stalvirsius, tai ir sumete taip
Aj dar ir dėl rozeciu, jos jau buvo toje vietoje, o prie dujines negerai per arti mazokai to stalvirsio, bet kad taip gavosi.
Aj dar ir dėl rozeciu, jos jau buvo toje vietoje, o prie dujines negerai per arti mazokai to stalvirsio, bet kad taip gavosi.
o as noriu dujine pristumti kiek galima arciau sienos/lango (nes sienos ten gal koki 10cm tik), sakau paliksiu iki palanges kokius 10 cm stalvirsio, nors noreciau isvis nepalikt, bet man sako, kad jei atidarysiu langa, nuo jo veja pus ir dujinei negerai- nesios liespna.. tai kiek reiketu kazin atitraukti?
visur prie lango esanciame stalviirsyje daro kriaukle, sakykit o jei taip dujine padaryti prie lango? kokie minusai, kad nieks taip nedaro?
Įlindau į vieną baldų gamintojo tinklapį.... Va čia....
Nu jooooo....
Bet labiausiai "patiko" staljuostės
Nu jooooo....
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 11:31)
Nu jooooo....
Nu jooooo....
Matyt zmogus papigiai sidabrines staljuostes gaves buvo tai visur ir sudejo
Nu jooooo....
Nu jooooo....
kai kurios virtuvės tai Bet jaučiu, kad tai labai senos nuotraukos, bet jeigu ir dabar tokias daro
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 08:07)
Nusisnekejau . I "desine" galvojau.
QUOTE(Kadija @ 2013 07 11, 10:26)
O kurioj vietoj tarpas tarp sienos ir stiklo? kaip gerai, kai papasakoja kazkas is patirties, jau visai rimtai galvoju ir as apie stikla...
o cia uz stikla ir fototapeta tiek? jums dare baldziai ar darete kazkur atskirai sita?
Papildyta:
o as noriu dujine pristumti kiek galima arciau sienos/lango (nes sienos ten gal koki 10cm tik), sakau paliksiu iki palanges kokius 10 cm stalvirsio, nors noreciau isvis nepalikt, bet man sako, kad jei atidarysiu langa, nuo jo veja pus ir dujinei negerai- nesios liespna.. tai kiek reiketu kazin atitraukti?
visur prie lango esanciame stalviirsyje daro kriaukle, sakykit o jei taip dujine padaryti prie lango? kokie minusai, kad nieks taip nedaro?
Papildyta:
Tarpas tarp galines sienos ir stiklo. Bet minimalus. Neiseina pamatuoti kiek milimetru. Zodziu, 3m plocio jis primontuotas tik elektros rozetem(dvejose vietose) ir sonuose silikonu.
Gal delto stiklas brangus toks, nes grudintas turi buti sel saugos sumetimu. Bent mes jau taip darem.
Dujine prie lango nelabai gerai . Mat gali ne tik liepsna nesioti, bet ir uzgesinti. Bent taip logiskai mastau .
Nu jooooo....
Nu jooooo....
Nu jo... tokio nestandarto tikrai dar nemaciau, niekaip nesuprantu kokios priezastys galejo nulemt tokio isplanavimo pasirinkima nu gerai, kad ir seniai baldai gaminti bet vistiek...
Nu jooooo....
Nu jooooo....
Va jum atsakymas, kas yra tikras nestandartas Tai tiesiog meno kūrinys, kurį ne kiekvienas supranta
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 10:55)
Nusisnekejau . I "desine" galvojau.
Tarpas tarp galines sienos ir stiklo. Bet minimalus. Neiseina pamatuoti kiek milimetru. Zodziu, 3m plocio jis primontuotas tik elektros rozetem(dvejose vietose) ir sonuose silikonu.
Gal delto stiklas brangus toks, nes grudintas turi buti sel saugos sumetimu. Bent mes jau taip darem.
Dujine prie lango nelabai gerai . Mat gali ne tik liepsna nesioti, bet ir uzgesinti. Bent taip logiskai mastau .
Dekui uz informacija apie stikla, man labai pagelbejote
hm, kad uzgesins irgi galimas daiktas.. aciu, uz minti gal dar kas kokiu blogybiu zino dujine statant prie lango?
Papildyta:
Mes daremes atskirai, pas stiklo meistrus, jau jie uzsake plevele kad pagamintu, tik pati pas fotografa dariau geles fotosesija, nuotrauka 100 lt gavosi o daugiau viskas 1080 lt., su plevele, stiklu ir montavimu.
Jaučiu užsakovas tos nestandartinės virtuvės, nesenai buvo iš Egipto grįžęs Piramidės, visa kita.... Kupranugarius tikiuosi vėliau ant sienų išpaišė
Beje, šitą gamintoją kitoj temoj rekomenduoja
Beje, šitą gamintoją kitoj temoj rekomenduoja