jblmami, kaip vadinasi tokia plokštė kaip jūsų?
pabraižė meistras ir man virtuvę
aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 20:50)
niu va is vieno kampo kur jau viskas daug maz. jokiu plintusu jokiu tarpu jokiu kojyciu
Ryt diena su fotiku pafotkinsiu kad aiskiau matytusi nu bet esme manau aiski
Ryt diena su fotiku pafotkinsiu kad aiskiau matytusi nu bet esme manau aiski
Aš irgi galvojau, kad tas tarpas bus didesnis
Visai nieko atrodo Tik va kaip įdomiai pas jus ten stalčiai stalčiukai Ir ką ten sudėjus į tokius siaurus?
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 10:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?
Mano virtuvė jau stovi vietoje Priminsiu: turėjome iš senesnių laikų dar puikios būklės spinteles, bet užsimaniau indaplovės Tai lygiai taip kaip senam projekte padarėm naujas apatines spinteles (viršutinių nelietėm), vietoj stalčių bloko įdėdami indaplovę. Taip pat išnaudojome cokolius- po orkaite padarėm stalčių iki žemės (atsidaro kartu su cokoliu) ir kitoj vietoj kur buvo laisvas cokolis įdėjom stalčių. Rezultatas Pateisino lūkesčius 100 proc.
Dar kartą įsitikinau- jei labai nori, viską galima padaryti ir ne kosminėm kainom. Baldininkas pradžioj skeptiškai į šį mano norą pažiūrėjo (beje kaip ir visi šitoj temoj), bet rezultatu pats liko patenkintas. Dešimtukas buvo minėjęs, kad prie plintusų deda kažkokias juosteles, kad dulkių mažiau kauptųsi po spintelėm, tai ir pas mus tos juostelės įdėtos.
Lankstai Blumai, nors spec dėl lankstų firmos nebuvom taręsi, nes kai užsakinėjau spinteles, dar nebuvau perskaičiusi šios temos ir nežinojau apie Blumų sektą
Pažadu įkelsiu nuotraukėlę
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 21:44)
labiausiai i akis krito sausainiai - einu kavos
Nu kas ka ziuri . Nepagalvojau, kad reik daiktus nusirinkti pries fotografuojant.
Tikiuosi ideja supratot? Galejau placiau atidaryti, bet nenorejau stalciaus turinio rodyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 11, 07:32)
aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...
Tai kad nezinau. De darant kazkaip nieks ten nieko neaiskina. Pasiziuri kas patina ta ir perki . Tik zinau, kad dazyta blizgi.
Visai gerai paplanuota. Tik plautuve stumcau daugau i kaire. O tie stalciau po 45 gi uztektinai . Net didziausiu puodu diametras tik 32 cm( be rankenu), jei ka.
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 08:45)
Aš irgi galvojau, kad tas tarpas bus didesnis
Visai nieko atrodo Tik va kaip įdomiai pas jus ten stalčiai stalčiukai Ir ką ten sudėjus į tokius siaurus?
Mano stalciai visi suplanuoti ismatuoti pagal turima amunicija. visur viskas susideda tiksliai visa erdve isnaudota. man patogu.
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 08:58)
Mano stalciai visi suplanuoti ismatuoti pagal turima amunicija. visur viskas susideda tiksliai visa erdve isnaudota. man patogu.
Aš net ir neabejoju Kiekvienas gi daro taip, kaip patogu jam pačiam. Patogumų standartų gi nėra
Aij, ir dar rankenėlės labai įdomios...Kai fotkinsit, iš arčiau pafotkinkit
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 08:56)
Visai gerai paplanuota. Tik plautuve stumcau daugau i kaire. O tie stalciau po 45 gi uztektinai . Net didziausiu puodu diametras tik 32 cm( be rankenu), jei ka.
Plautuvę į kairę? Man ją norėtųsi išvis kuo dešniau prie šaldytuvo traukt.
Sveiki, kazkada seniau ir as konsultavausi pas jus del virtuves, jau turiu galutini varianta, nors dar truksta kriaukles, tad rodau kas gavosi, dar remontai vyksta, tad dulkiu pilna
Indreta, plyta, niugi grazu Pavydu, jau yra kur seimininkaut
Maniske turetu rugpjucio pabaigoj parkeliaut, priklausys nuo to, kiek laiko uztruks dazymo darbai.
Maciau apie stikla kalbejot, nu blyn kaip grazu, noreciau, o kokia kaina? Pas mane apie 3 metrai gaunas, kazi gal susigundyt ir man? Virsus spinteliu baltas, apacia ruda, tamsesne, tai koki margesni galeciau ideti Kas domejotes, kokia kaina tu stiklu?
Maniske turetu rugpjucio pabaigoj parkeliaut, priklausys nuo to, kiek laiko uztruks dazymo darbai.
Maciau apie stikla kalbejot, nu blyn kaip grazu, noreciau, o kokia kaina? Pas mane apie 3 metrai gaunas, kazi gal susigundyt ir man? Virsus spinteliu baltas, apacia ruda, tamsesne, tai koki margesni galeciau ideti Kas domejotes, kokia kaina tu stiklu?
Stiklas man gavosi 1180 lt, pas mane 225 cm ir dar sonai uzdeti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 14:20)
o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus ir virsutines spinteles daryti su tarpais? tada jau lyg ir bardakas gaunasi...
Pas mane apatines ne pakabinamos, bet cokolis veidrodinis, tai lengvumo tikrai duoda, nes atspindi grindis, o virsutines spinteles atitrauktos nuo sienu. Man grazu Tokie sprendimai buvo is dalies del to kad virtuve atvira i svetaine, tai nesinorejo kad labai ukiskai atrodytu
O jei bendrai del cokolio, tai man labiau arba su cokoliu (is ko jis pagamintas bebutu), arba visai kabancios. Nes kai matosi spinteliu kojeles, tai man negrazu
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 11, 08:32)
Na va, labai neblogai atrodo. O del stalciu, pagalvokit ka laikytumet tuose stalciuose, tada bus aiskiau ar ne per siauri. Jei nebus stambiu gabaritu daiktu ten, tai visai gerai. Vizualiai tai tiesiog simetriskiau atrodytu vienodi is abieju pusiu, bet svarbu ir funkcijos neprarast.
Jo vat artokai virykles ir man plautuve atrodo bet kist indaplove i kampa o plautuve kelti is sekancia spintele gal nelabai, nors jusu atveju atidaryta indaplove kampe blokuotu tik kargo(arba 45 stalcius, ziurint ka pasirinksit) tai gal ir ne beda juk kraunant indus i indaplove svarbiausia kad siuksliadezes spintele tuo pat metu galetu buti atidaryta ar as cia jau prisifantazuoju
QUOTE(indreta @ 2013 07 11, 09:52)
Sveiki, kazkada seniau ir as konsultavausi pas jus del virtuves, jau turiu galutini varianta, nors dar truksta kriaukles, tad rodau kas gavosi, dar remontai vyksta, tad dulkiu pilna
Stiklas gražus.... bet ale ir brangokokas
Šiaip viskas gražiai atrodo, tik kad stalviršio labai mažai bus vientiso, bet jau nepamenu, kodėl nenorėjot kaitlentės kairiau stumt
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 10:54)
Stiklas gražus.... bet ale ir brangokokas
Šiaip viskas gražiai atrodo, tik kad stalviršio nėra, bet jau nepamenu, kodėl nenorėjot kaitlentės kairiau stumt
Šiaip viskas gražiai atrodo, tik kad stalviršio nėra, bet jau nepamenu, kodėl nenorėjot kaitlentės kairiau stumt
Jau buvau pasiryzusi stumti kairiau, bet drauge kuri baldais uzsiima atkalbejo, atseit nepatodu, jau keliems yra keitusi stalvirsius, tai ir sumete taip
Aj dar ir dėl rozeciu, jos jau buvo toje vietoje, o prie dujines negerai per arti mazokai to stalvirsio, bet kad taip gavosi.