Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

jblmami, kaip vadinasi tokia plokštė kaip jūsų?

pabraižė meistras ir man virtuvę
aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...

Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 20:50)
niu va is vieno kampo kur jau viskas daug maz. jokiu plintusu jokiu tarpu jokiu kojyciu 4u.gif
user posted image

Ryt diena su fotiku pafotkinsiu kad aiskiau matytusi 4u.gif nu bet esme manau aiski blush2.gif

Aš irgi galvojau, kad tas tarpas bus didesnis ax.gif
Visai nieko atrodo 4u.gif Tik va kaip įdomiai pas jus ten stalčiai stalčiukai bigsmile.gif Ir ką ten sudėjus į tokius siaurus? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 10:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles  su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?

Mano virtuvė jau stovi vietoje 4u.gif Priminsiu: turėjome iš senesnių laikų dar puikios būklės spinteles, bet užsimaniau indaplovės doh.gif Tai lygiai taip kaip senam projekte padarėm naujas apatines spinteles (viršutinių nelietėm), vietoj stalčių bloko įdėdami indaplovę. Taip pat išnaudojome cokolius- po orkaite padarėm stalčių iki žemės (atsidaro kartu su cokoliu) ir kitoj vietoj kur buvo laisvas cokolis įdėjom stalčių. Rezultatas thumbup.gif Pateisino lūkesčius 100 proc.
Dar kartą įsitikinau- jei labai nori, viską galima padaryti ir ne kosminėm kainom. Baldininkas pradžioj skeptiškai į šį mano norą pažiūrėjo (beje kaip ir visi šitoj temoj), bet rezultatu pats liko patenkintas. Dešimtukas buvo minėjęs, kad prie plintusų deda kažkokias juosteles, kad dulkių mažiau kauptųsi po spintelėm, tai ir pas mus tos juostelės įdėtos.
Lankstai Blumai, nors spec dėl lankstų firmos nebuvom taręsi, nes kai užsakinėjau spinteles, dar nebuvau perskaičiusi šios temos ir nežinojau apie Blumų sektą lotuliukas.gif
Pažadu įkelsiu nuotraukėlę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 21:44)
labiausiai i akis krito sausainiai  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif - einu kavos  bigsmile.gif

Nu kas ka ziuri lotuliukas.gif . Nepagalvojau, kad reik daiktus nusirinkti pries fotografuojant.
Tikiuosi ideja supratot? Galejau placiau atidaryti, bet nenorejau stalciaus turinio rodyti tongue.gif

QUOTE(pingvikas @ 2013 07 11, 07:32)

aš vis gi linkstu, kad kaip rodė bliumchen, aplink orkaitę būtų stalčiai po 45 cm, tik ar nepersiauri kaip stalčiams? kažkaip man tas cargiukas visai nelimpa...

Tai kad nezinau. De darant kazkaip nieks ten nieko neaiskina. Pasiziuri kas patina ta ir perki doh.gif . Tik zinau, kad dazyta blizgi.

Visai gerai paplanuota. Tik plautuve stumcau daugau i kaire. O tie stalciau po 45 gi uztektinai mirksiukas.gif . Net didziausiu puodu diametras tik 32 cm( be rankenu), jei ka.
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 11, 08:45)
Aš irgi galvojau, kad tas tarpas bus didesnis ax.gif
Visai nieko atrodo 4u.gif Tik va kaip įdomiai pas jus ten stalčiai stalčiukai bigsmile.gif Ir ką ten sudėjus į tokius siaurus? bigsmile.gif

Mano stalciai visi suplanuoti ismatuoti pagal turima amunicija. visur viskas susideda tiksliai visa erdve isnaudota. man patogu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 11, 08:58)
Mano stalciai visi suplanuoti ismatuoti pagal turima amunicija. visur viskas susideda tiksliai visa erdve isnaudota. man patogu. 4u.gif

Aš net ir neabejoju mirksiukas.gif 4u.gif Kiekvienas gi daro taip, kaip patogu jam pačiam. Patogumų standartų gi nėra biggrin.gif
Aij, ir dar rankenėlės labai įdomios...Kai fotkinsit, iš arčiau pafotkinkit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(jblmami @ 2013 07 11, 08:56)
Visai gerai paplanuota. Tik plautuve stumcau daugau i kaire. O tie stalciau po 45 gi uztektinai mirksiukas.gif . Net didziausiu puodu diametras tik 32 cm( be rankenu), jei ka.

Plautuvę į kairę? g.gif Man ją norėtųsi išvis kuo dešniau prie šaldytuvo traukt.
Atsakyti
Sveiki, kazkada seniau ir as konsultavausi pas jus del virtuves, jau turiu galutini varianta, nors dar truksta kriaukles, tad rodau kas gavosi, dar remontai vyksta, tad dulkiu pilna blush2.gif user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Indreta, plyta, niugi grazu wub.gif Pavydu, jau yra kur seimininkaut smile.gif

Maniske turetu rugpjucio pabaigoj parkeliaut, priklausys nuo to, kiek laiko uztruks dazymo darbai.

Maciau apie stikla kalbejot, nu blyn kaip grazu, noreciau, o kokia kaina? Pas mane apie 3 metrai gaunas, kazi gal susigundyt ir man? Virsus spinteliu baltas, apacia ruda, tamsesne, tai koki margesni galeciau ideti g.gif Kas domejotes, kokia kaina tu stiklu?
Atsakyti
Stiklas man gavosi 1180 lt, pas mane 225 cm ir dar sonai uzdeti
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 14:20)
o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus  g.gif  ir virsutines spinteles daryti su tarpais?  g.gif  tada jau lyg ir bardakas gaunasi...

Pas mane apatines ne pakabinamos, bet cokolis veidrodinis, tai lengvumo tikrai duoda, nes atspindi grindis, o virsutines spinteles atitrauktos nuo sienu. Man grazu 4u.gif Tokie sprendimai buvo is dalies del to kad virtuve atvira i svetaine, tai nesinorejo kad labai ukiskai atrodytu ax.gif

O jei bendrai del cokolio, tai man labiau arba su cokoliu (is ko jis pagamintas bebutu), arba visai kabancios. Nes kai matosi spinteliu kojeles, tai man negrazu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 11, 08:32)

Na va, labai neblogai atrodo. O del stalciu, pagalvokit ka laikytumet tuose stalciuose, tada bus aiskiau ar ne per siauri. Jei nebus stambiu gabaritu daiktu ten, tai visai gerai. Vizualiai tai tiesiog simetriskiau atrodytu vienodi is abieju pusiu, bet svarbu ir funkcijos neprarast.
Jo vat artokai virykles ir man plautuve atrodo g.gif bet kist indaplove i kampa o plautuve kelti is sekancia spintele gal nelabai, nors jusu atveju atidaryta indaplove kampe blokuotu tik kargo(arba 45 stalcius, ziurint ka pasirinksit) tai gal ir ne beda g.gif juk kraunant indus i indaplove svarbiausia kad siuksliadezes spintele tuo pat metu galetu buti atidaryta g.gif ar as cia jau prisifantazuoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(indreta @ 2013 07 11, 09:52)
Sveiki, kazkada seniau ir as konsultavausi pas jus del virtuves, jau turiu galutini varianta, nors dar truksta kriaukles, tad rodau kas gavosi, dar remontai vyksta, tad dulkiu pilna  blush2.gif user posted image
user posted image
user posted image

Stiklas gražus.... 4u.gif bet ale ir brangokokas biggrin.gif blush2.gif
Šiaip viskas gražiai atrodo, tik kad stalviršio labai mažai bus vientiso, bet jau nepamenu, kodėl nenorėjot kaitlentės kairiau stumt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 11 liepos 2013 - 09:55
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 11, 10:54)
Stiklas gražus.... 4u.gif bet ale  ir brangokokas biggrin.gif blush2.gif
Šiaip viskas gražiai atrodo, tik kad stalviršio nėra, bet jau nepamenu, kodėl nenorėjot kaitlentės kairiau stumt smile.gif

Jau buvau pasiryzusi stumti kairiau, bet drauge kuri baldais uzsiima atkalbejo, atseit nepatodu, jau keliems yra keitusi stalvirsius, tai ir sumete taip unsure.gif
Aj dar ir dėl rozeciu, jos jau buvo toje vietoje, o prie dujines negerai per arti sad.gif mazokai to stalvirsio, bet kad taip gavosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indreta: 11 liepos 2013 - 10:02