Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Kadija @ 2013 07 08, 23:20)
O koks tas satinuotas? nerandu google nieko informatyvaus, cia gal matinis?  g.gif jezus marija, koks neismanymas  rolleyes.gif
Jei deti plyteles, as del tarpu tarp plyteliu nebijau, bet va pats stiklas kai apsisvies bijau kaip bus. Virtuvei is sono grynai langas, tai is kambario link lango bijau kad matysis visas aptaskymas ant stiklo,  ar nebus panasiai kaip su glazuruotomis plytelemis? turejom tamsias ir vienspalves rudas, tai aptaskymai siaubingai matesi ant plyteliu pavirsiaus..  doh.gif
Ir ar per tiek metu neissibraize? jei pavalyciau su kempine? as nelabai kantri ir nelabai jauciu malonuma blizgindama namus...  blush2.gif

Matyt as blogai issireiskiau blush2.gif . Cia tas kur i dureles deda. Gal duminis lietuviskai butu.
Pas mus ir is sono langas , bet del prieziuros thumbup.gif
Per tiek metu dar ne vieno ibrezimo schmoll.gif . Nu su kempinem(skirtom puodams sveisti) tai nerizikuociau. Jau kaip rasiau valau paprastai. Su mazgote, su langu valikliu. Jei stipriau apdergtas(vaikai kokia grietinele paplakia ir nenuvalo nuo sienu ir pakabintu spinteliu apacios) tai kaitlentes valikliu mirksiukas.gif

QUOTE(liepa72 @ 2013 07 09, 05:46)
kai draugam dariau virtuvę,mano idėja buvo stiklas.Ilgai jie delsė,prisiskaitė,kad prilenda už stilo vabalų,blogai valosi,bet vis dėlto sutiko.Stiklą baldžius padarė be jokio tarpelio tarp sienos,valosi puikiai
http://oi42.tinypic.com/2rx9od0.jpg

Stiklas jau daugiau kaip astuonis metus naudojamas ir speciailai su tarpu, nes prie laukines sienos. Bet dar jokio vabaliuko, ar dulkiu, ar pelesiu nerasta schmoll.gif

QUOTE(Kadija @ 2013 07 09, 10:24)
mjooo... cia tai gabaliukas tik to stiklo, o pas mane minimum 3 metrai to malonumo butu..  g.gif
Papildyta:

as isivaizduoju, kad turi buti idealiai lygi siena, kad stiklas gerai prisispaustu ir isstumus ora ir gerai prispaudus stikla ten vos ne vakumas turetu but..  g.gif

Mes ir 3 metu ilgio turim thumbup.gif . Visa laime, kad uzteko, nes jei ilgesnis tai dadurti reikia(bent jau pas mus).

A kam tas vakumas g.gif

QUOTE(agotas @ 2013 07 09, 11:07)
Mums sake, kad reikia paklijuoti nors plevele ar nudazyti ji, kad nesimatytu jei netycia prigaruotu. Pas mus paprastas stiklas paklijuotas pelvele. Jokiu apgaravimu nera, jis klijuotas tiesiai prie sienos.

Nu nesamone schmoll.gif . Jei prigaruos, tai tuoj pat pelesiai atsiras mirksiukas.gif

QUOTE(rutice @ 2013 07 10, 15:23)
Na tas nieko neiseina, yra tai kad pasidariau brezini taip kaip yra siuo metu viskas isdeliota, o minciu kaip ka pakeisti kad virtuve nebutu ilgas kambarys su 2 pasieniuose isdeliotomis spintelemis nera...
gal tada pabandysiu suformuluoti man rupimus klausimus-

1. kadangi erdve didele ir spinteles visu sienu nedengia, noriu paklausti kaip galima butu apdirbti likusias sienas? nes siuo metu jos visos iki puses isklijuotos plytelemis, ir tas gimdymo palatos vaizdas jau tikrai pabodo. siena ties dujine, kriaukle zinoma butu plyteline, bet ka daryti su likusiomis?

2. virtuveje stovi pecius. kurenamas malkomis, su orkaite kepimui. tik problema kad ji naudojam tik ziema, ir tai retai. labai retai, nes yra centralinis sildymas. ka daryti - griauti ji ar palikti? ka darytumet? gaila nes tais retais kartais kai ji uzkuriam greit susyla virtuve, jame kepame slyzikus, bet tik tiek. ji nugriovus atsirastu erdves ir galima butu kazka kitaip perstatyti.

As tik uz peciaus palikima wub.gif . Beveik visos virtuves be peciu. O cia butu isskirtine virtuve thumbup.gif . Aisku, bus zymiai sunkiau viska priderinti. Bet imanoma 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 11:12)
galima tuos kelis 5 cm pastumti, bet tik 5, kitaip ieinai  kita spientele gartraukis

Jei tik imanoma del simetriskumo, tai stumkit.

Dar kita ideja. Jei jums taip norisi stalciu, tai darykit su virsutiniu spinteliu durelem simetriskai. Ir darykit stalcius su tarpo imitacija, kuri ir sutaps su virsutinem spintelem. Mes ir taip darem. Tik toks skirtumas: i stalciu dedasi ne viena rankena, o dvi. Tipo du siauri stalciukai, nors istikruju tai didelis vienas. Tikiuosi supratot, nors as taip cia painiai surasiau blush2.gif
Atsakyti
niu va is vieno kampo kur jau viskas daug maz. jokiu plintusu jokiu tarpu jokiu kojyciu 4u.gif
user posted image

Ryt diena su fotiku pafotkinsiu kad aiskiau matytusi 4u.gif nu bet esme manau aiski blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo plyta: 10 liepos 2013 - 19:54
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 18:48)

isprotejimas smile.gif 
tai tie aprasti patys tyliai pristraukia? ar ci atik bliumu imantrybe?
tai kuo jie skirias nuo Blum? be kainos aisku skirtumo - jis akivaizdus

Neprisitraukia, bet tą ir turėjau omeny - aš asmeniškai pasirinkau 6 neprisitraukiančius vietoj 3 prisitraukiančių. Kol neturėjus, jų ir nepasigendu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 18:50)
niu va is vieno kampo kur jau viskas daug maz. jokiu plintusu jokiu tarpu jokiu kojyciu 4u.gif
Ryt diena su fotiku pafotkinsiu kad aiskiau matytusi 4u.gif nu bet esme manau aiski blush2.gif

Tai pas Jus mažutis tas tarpas. Aš įsivaizdavau, kad bus kažkas tokio:

user posted image
user posted image

O kaip Jūs žadat valytis tokius tarpelius po spintelėm? g.gif
Atsakyti
o tas toko mazo ir norejau bigsmile.gif man taip labai gerai talpu vietos nepraradau ax.gif o apacia pamatuota kad siurblio sepetys palystu ir grindu plovimo sluota 4u.gif o daugiau ten man nieko nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 10, 19:27)
  Jei tik imanoma del simetriskumo, tai stumkit.
Dar kita ideja.

gal galima vaizdeli ax.gif ax.gif
Atsakyti
Pagaliau susitikau su baldininku ir aš...Savaitgaliui turėsiu kelis variantus popierinius, gal dar ką galėsite patarti, nes labai pagelbėjot smile.gif neliko nereikalingų detalių smile.gif O spalvą pasirinkau baltą su bordo kanteliais, o stalviršį tokį margą, spalvotą, pripieštą visokių kringelių :)avangardas visiškas, bet man patinka...
Įkeliu nuorodą, kur matosi ( ne visiškai gerai) mamos šviežia virtuvėlė...Ten trys nuotraukos iš eilės...Kai nuvažiuosim aplankyti, nufotografuosim patys, nes spalvos kažkokios ne tokios...

https://www.facebook...0...&permPage=1
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 20:50)

man tai wub.gif tik iskilo klausimas, kaip tai be plintusu? o tai ten kur baigiasi baldai atsiranda plintusai? as gal dar cciut padidinciau ta tarpa. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 21:39)
man tai  wub.gif  tik iskilo klausimas, kaip tai be plintusu? o tai ten kur baigiasi baldai atsiranda plintusai? as gal dar cciut padidinciau ta tarpa. g.gif

Nera jokiu plintusu tvirtinta prie sienos 4u.gif nelabai buvo kur didinti nes vyras indaploves uzsimane o kad ji kabetu o ne stovetu reikia jai tam tikru matmenu doh.gif stalvirsio kelti del lango auksciau negalejom todel apacioje minimum palikom mazdaug apie 10 cm panasiai kaip ir plintusam paliekama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 19:50)

O pedu nenusidauzot g.gif . Kai didesnis tarpas tarp grindu ir spinteliu, man graziau. Bet tai tik mano nuomone 4u.gif

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 20:25)
gal galima vaizdeli    ax.gif  ax.gif

Va kaip maniskis vienas atrodo. http://instagram.com/p/bmJze7PkeJ/. Specialiai atidariau vidurini platu stalciu. Ir virsui tik viena stalciu, kad matytusi skirtumas. Jei jus stalciu vaizdeliu praset biggrin.gif .
Atsakyti
Sveikos mamytės. Daromės ir mes virtuvę jau nuo birželio pirmos. doh.gif 24 dieną pradėjo montuoti ir dar nėra pabaigos. Nebežinau ką daryti. Gal turite patarimų. Baldininką radom skelbiu su rekomendacijom. Žadėjo padaryti virtuvę ir spintą per 3-4 savaites. Ir ką turim. Gal ne į šią temą pataikiau, bet, gal ant kelio nuvesit. Tai nekelia ragelio, tai blogai jam supjauna, tai pjaustykla kažką blogo padaro. Nebeturiu nervų. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 10, 20:58)

Va kaip maniskis vienas atrodo. http://instagram.com/p/bmJze7PkeJ/biggrin.gif .

labiausiai i akis krito sausainiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif - einu kavos bigsmile.gif
Atsakyti