Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 12:20)
aciu uz pastabas. KAzkaip esu ipratusi naudotis spintelemis, o ne stalciais, as dar nesuprantu kaip galima viska laikyti stalciuose  g.gif  pas amne siuo metu yra 3 stalciai (1 irankiai, 2 duonine patapo, 3 is vis bardakas jame, visko po truputi primesta). reikia gal nusiteikti, kad kruopas ir puodus reik laikyt stalciuose  g.gif  man nepatinka, kad tie stalciai gaunasi gan gilus ir sonuose nuo begeliu i virsu labai jau mazas bortelis ir man rodos, kad ten viskas kris lauk per sonus kai atidarysiu as juos. g.gif
del plautuves patraukimo, mintis gal ir nebloga, bet tada gaunasi labai didelis tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles, o ta tarpa tarp saldytuvo ir kriaukles kazkaip spec palikau, na ale maisui padet prekem iskrauti  ax.gif  dabar giliame pasimetime  doh.gif
Papildyta:

o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus  g.gif  ir virsutines spinteles daryti su tarpais?  g.gif  tada jau lyg ir bardakas gaunasi...

Na jei esate pripratusi prie spintelių, tai jas ir darykitės thumbup.gif Vieno stalčiuko susikrauti įrankiams užteks. Gi mes (Stalčių sekta lotuliukas.gif ) už stalčius agituojam, nes patogu kai išsitrauki stalčių ir viskas matoma, nereikia lankstytis, kraustyti pusės daiktų iš pirmos eilės, kad pasiekt kažką gale thumbup.gif Tokie stalčiai darovi platesni, kad juose tilptų pvz puodai, stiklainiai ir t.t. per bortelius tikrai neišvirs viskas mirksiukas.gif Gal vertėtų pasivaikščioti po salonus ir pasižiūrinėkit stalčius, jei dar neesate to dariusi.
Dėl tarpų tarp viryklės, plautuvės ir šaldytuvo, pasižiūrėkit kur Jūsų pagrindinė darbo zona dabartinėje virtuvėje, kur džiaunate indus, kur dedate krepšius iš parduotuvės ir bus aiškiau ar perstumdyt ar palikt mirksiukas.gif Man regis Jūsų virtuvė labai panaši į Bus-kita-balta-ziema virtuvę g.gif

Jei spintelės kabinamos, manau vistiek reikia atitaikyti aukštį ir gal net gylį, kad būtų patogu po jomis valytis ax.gif
Atsakyti
Na as siaip ne taip issikovojau pakabinama virtuve be kojeliu ir plintuso ir negaliu atsidziaugti bigsmile.gif dar neisbaigta bet kad apacia kabo tai negaliu atsidziaugti thumbup.gif labai patogu ir isvalyti ir vaizdas man grazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 15:38)
Na as siaip ne taip issikovojau pakabinama virtuve be kojeliu ir plintuso ir negaliu atsidziaugti bigsmile.gif  dar neisbaigta bet kad apacia kabo tai negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  labai patogu ir isvalyti ir vaizdas man grazus ax.gif

Prašom ir mums įmesti vaizdelį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 15:39)
Prašom ir mums įmesti vaizdelį  4u.gif

taigi vis nebaigia man jos doh.gif va dabar rankeneles suka ir dar poros fasadu neuzdejom doh.gif na jei labai nekritikuosit del neisbaigtumo ax.gif vakare pameginsiu nufotkinti kiek jau padaryta ir parodsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 15:38)
Na as siaip ne taip issikovojau pakabinama virtuve be kojeliu ir plintuso ir negaliu atsidziaugti bigsmile.gif  dar neisbaigta bet kad apacia kabo tai negaliu atsidziaugti  thumbup.gif  labai patogu ir isvalyti ir vaizdas man grazus ax.gif

bet daugiau tarpu niekur nedarete? na is sonu nuo sienos neatitraukete? gal kokia foto butu galima pamatyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 15:49)
bet daugiau tarpu niekur nedarete? na is sonu nuo sienos neatitraukete? gal kokia foto butu galima pamatyti? g.gif

jokiu papildomu tarpu ir gylis normalus palei 60 cm o vienoje vietoje po langu net 80 cm gavosi. ir visa apacia vieni stalciai tik po kriaukle kampas durytes ai gi net indaplove kabo lotuliukas.gif o foto kaip ir sakiau meginsiu veliau ikelti.
Atsakyti
QUOTE(plyta @ 2013 07 10, 15:51)
jokiu papildomu tarpu ir gylis normalus palei 60 cm o vienoje vietoje po langu net 80 cm gavosi. ir visa apacia vieni stalciai tik po kriaukle kampas durytes ai gi net indaplove kabo lotuliukas.gif o foto kaip ir sakiau meginsiu veliau ikelti.

Lauksiu ir aš to "vėliau" bigsmile.gif
Atsakyti
Na tas nieko neiseina, yra tai kad pasidariau brezini taip kaip yra siuo metu viskas isdeliota, o minciu kaip ka pakeisti kad virtuve nebutu ilgas kambarys su 2 pasieniuose isdeliotomis spintelemis nera...
gal tada pabandysiu suformuluoti man rupimus klausimus-

1. kadangi erdve didele ir spinteles visu sienu nedengia, noriu paklausti kaip galima butu apdirbti likusias sienas? nes siuo metu jos visos iki puses isklijuotos plytelemis, ir tas gimdymo palatos vaizdas jau tikrai pabodo. siena ties dujine, kriaukle zinoma butu plyteline, bet ka daryti su likusiomis?

2. virtuveje stovi pecius. kurenamas malkomis, su orkaite kepimui. tik problema kad ji naudojam tik ziema, ir tai retai. labai retai, nes yra centralinis sildymas. ka daryti - griauti ji ar palikti? ka darytumet? gaila nes tais retais kartais kai ji uzkuriam greit susyla virtuve, jame kepame slyzikus, bet tik tiek. ji nugriovus atsirastu erdves ir galima butu kazka kitaip perstatyti.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 11:27)

kuo daugiau spinteliu tuo daugiau pinigeliu reiks... tai man svarbus momentas

Bet kiek pamenu, tuos tris stalčius dėsit gerus, bluminius? Tik mano grynai asmenine nuomone - 6 paprastų stalčių patogumas lenkia 3 bluminių stalčių gėrį ax.gif Nors tikrai galiu klyst - nesiginčinu. Tiesiog pati du mėn svarsčiau, ar taip ar anaip daryt (nes biudžetas irgi ribotas buvo), kol nusprendžiau taip, kaip yra biggrin.gif Kol pono blumo neturiu, nejaučiu diskomforto. O vat jei turėčiau juos 3, bet vietoj kitų trijų būtų 2 durelės, joptararai prasikeiktau, garbės žodis biggrin.gif
Priminkit, kur eina ta jūsų ventiliacija, kiek cm nuo kairės?
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2013 07 10, 16:23)
Na tas nieko neiseina, yra tai kad pasidariau brezini taip kaip yra siuo metu viskas isdeliota, o minciu kaip ka pakeisti kad virtuve nebutu ilgas kambarys su 2 pasieniuose isdeliotomis spintelemis nera...

1. kadangi erdve didele ir spinteles visu sienu nedengia, noriu paklausti kaip galima butu apdirbti likusias sienas? nes siuo metu jos visos iki puses isklijuotos plytelemis, ir tas gimdymo palatos vaizdas jau tikrai pabodo. siena ties dujine, kriaukle zinoma butu plyteline, bet ka daryti su likusiomis?

2. virtuveje stovi pecius. kurenamas malkomis, su orkaite kepimui. tik problema kad ji naudojam tik ziema, ir tai retai. labai retai, nes yra centralinis sildymas. ka daryti - griauti ji ar palikti? ka darytumet? gaila nes tais retais kartais kai ji uzkuriam greit susyla virtuve, jame kepame slyzikus, bet tik tiek. ji nugriovus atsirastu erdves ir galima butu kazka kitaip perstatyti.

1. Gal galima nuotraukų ar bent kokį planelį?
Nieks iš čia esančių, tokių galių, kaip matyt tai, apie ką jūs šnekat, tikrai neturi 4u.gif

2. Kibinimini tas pečius doh.gif Ryt pajamat kūjį iš pat ryto ir pirmyn biggrin.gif Išgyvensit be tų šližikų irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 10, 13:57)
Lauksiu  ir aš to "vėliau" bigsmile.gif

Ir aš, ir aš bigsmile.gif

QUOTE(rutice @ 2013 07 10, 14:23)

Na, dabar tai jau galima ir pakmentuoti kažką thumbup.gif
Jei nesugalvojate ką keisti, galbūt virtuvė patogi? Tik vizualiai netenkina sienos, galbūt virtuvinio spalvos, faktūros?

1. Galima dažyti, tapetais klijuoti, kamščiu, lentelėm, plytelėm, dekoratyviniu tinku, betonu... Kas labiau patinka 4u.gif Ko norėtumėt? Ką galite sau leisti pagal biudžetą?

2. Na va, dabar paaiškėjo, kad ir pečius yra. Gal suprasite kokia pirmos žinutės temoj teskirtis mirksiukas.gif Dabar prie reikalo. O akcento iš to pečiaus negalima padaryti? Gal kažkaip aplink jį sulipdyti visą virtuvinio komplektą? Kokio stiliaus virtuvės norite?

Bent sau atsakykite į daugiau klausimų pateiktų pirmoje temos žinutėje ir bus lengviau kūrybiniame procese mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 10, 15:32)
Bet kiek pamenu, tuos tris stalčius dėsit gerus, bluminius? 

na taip smile.gif

Tik mano grynai asmenine nuomone - 6 paprastų stalčių patogumas lenkia 3 bluminių stalčių gėrį ax.gif 

isprotejimas smile.gif
tai tie aprasti patys tyliai pristraukia? ar ci atik bliumu imantrybe?
tai kuo jie skirias nuo Blum? be kainos aisku skirtumo - jis akivaizdus

Priminkit, kur eina ta jūsų ventiliacija, kiek cm nuo kairės?

130 iki ventiliacijios krasto
Atsakyti