QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 12:20)
aciu uz pastabas. KAzkaip esu ipratusi naudotis spintelemis, o ne stalciais, as dar nesuprantu kaip galima viska laikyti stalciuose pas amne siuo metu yra 3 stalciai (1 irankiai, 2 duonine patapo, 3 is vis bardakas jame, visko po truputi primesta). reikia gal nusiteikti, kad kruopas ir puodus reik laikyt stalciuose man nepatinka, kad tie stalciai gaunasi gan gilus ir sonuose nuo begeliu i virsu labai jau mazas bortelis ir man rodos, kad ten viskas kris lauk per sonus kai atidarysiu as juos.
del plautuves patraukimo, mintis gal ir nebloga, bet tada gaunasi labai didelis tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles, o ta tarpa tarp saldytuvo ir kriaukles kazkaip spec palikau, na ale maisui padet prekem iskrauti dabar giliame pasimetime
Papildyta:
o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus ir virsutines spinteles daryti su tarpais? tada jau lyg ir bardakas gaunasi...
del plautuves patraukimo, mintis gal ir nebloga, bet tada gaunasi labai didelis tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles, o ta tarpa tarp saldytuvo ir kriaukles kazkaip spec palikau, na ale maisui padet prekem iskrauti dabar giliame pasimetime
Papildyta:
o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus ir virsutines spinteles daryti su tarpais? tada jau lyg ir bardakas gaunasi...
Na jei esate pripratusi prie spintelių, tai jas ir darykitės Vieno stalčiuko susikrauti įrankiams užteks. Gi mes (Stalčių sekta ) už stalčius agituojam, nes patogu kai išsitrauki stalčių ir viskas matoma, nereikia lankstytis, kraustyti pusės daiktų iš pirmos eilės, kad pasiekt kažką gale Tokie stalčiai darovi platesni, kad juose tilptų pvz puodai, stiklainiai ir t.t. per bortelius tikrai neišvirs viskas Gal vertėtų pasivaikščioti po salonus ir pasižiūrinėkit stalčius, jei dar neesate to dariusi.
Dėl tarpų tarp viryklės, plautuvės ir šaldytuvo, pasižiūrėkit kur Jūsų pagrindinė darbo zona dabartinėje virtuvėje, kur džiaunate indus, kur dedate krepšius iš parduotuvės ir bus aiškiau ar perstumdyt ar palikt Man regis Jūsų virtuvė labai panaši į Bus-kita-balta-ziema virtuvę
Jei spintelės kabinamos, manau vistiek reikia atitaikyti aukštį ir gal net gylį, kad būtų patogu po jomis valytis