Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Mrs.B_ @ 2013 07 10, 10:42)
6. Vietoj kazkuriu stalciu A arba C noretusi spinteles. B stalcius noreciau palikti.  Dar turiu minti, kad  jeigu vizualiai nesiziures apacioje stalciai su spintelemis, gal ten kur bus spinteles ir saldiklis ju plokstes daryti kaip stalciu imitacijas??? na vienodziau atrodytu... ?? kaip manot?

Ant greičio taip primetus, kyla klausimas: o kodėl norit stalčius spintelėmis pakeisti?
Jeigu pakeisite juos spintelėmis, stalčių blokų liks mažuma, 2 jei gerai supratau, kodėl tada prie jų reikėtų derintis su spintelėmis ir daryti stalčių imitacijas? g.gif netgi iš šaldiklio dureliu doh.gif g.gif . Aš tai greičiausia palikčiau 3 stalčių blokus, po plautuve irgi stalčius, bet vienas, be imitacijų, šaldiklio durelėms taip pat jokių imitacijų nedaryčiau schmoll.gif. Padidėjus plautuvės spintelei/stalčiui cargo sąskaita, stumčiau ją prie šaldytuvo - tada didesnis darbastalis gaunasi tarp plautuvės ir kaitlentės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 09, 23:51)
Ačiū, mergelikės, kad padedat laukti  4u.gif
Aš irgi laukiu ne tik savosios, labai įdomu, kaip Ajste sulipdys savo "ekologišką" virtuvikę, taip pat be galo smalsu, koks Mindijos bus galutinis virtuvės variantas - visgi jaučiuos prie jos rankelę pridėjus

nu bet šitą virtuvę tai reiks kelti į kitos temos pirmą puslapį, kaip pavyzdinę mažos erdvės optimalaus išnaudojimo variantą

Nu man čia kažkaip viršus su apačia nesusieina... Viršus sudėjus gaunas 344cm, o apačia 325cm...
Ale, kiek skaičiau jau kažkaip kitaip tie skaičiai dėliojosi ir kiek supratau viršuje nuo šaldytuvo jau nebe 70-52-52 spintelės, o 3x52cm, ar ne? Tada lyg ir susieina ax.gif
Dėl plautuvės spintelės, jeigu tikrai stalčiaus nenorit daryt, nors jis išspręstų dilemą dėl plačių durelių, tai pritariu Ajstei - reikėtų daryti dvidurę vienodų durų spintelę.
nors gal dar galima pasmulkint tas 550+550mm į 400+400+300mm - tai būtų kaip 800 spintutė su dviem durelėm 400mm pločio viršuje ir apačioje, apačioj 300mm galėtų būti išsvajotasis cargo aliejams-prieskoniams susidėti, o viršuje 300mm nežinau kas... dar reikia pagalvot doh.gif Nes realiai mąstant, viršuje spintučių durelės po 550mm kiek platokos - jau tikrai galima galvą patrankyt į tiek atsikišusias unsure.gif

Na va kaip gražiai visos laukiam vienos kitų virtuvių thumbup.gif Pagal paskutinius paskaičiavimus mūsiškė turėtų pasirodyti rugpjūčio pabaigoj ax.gif Labai ilgai laukti dar, bet tuo tarpu pasidalinsiu savo dažymo ir pan progresu su vaizdeliais bigsmile.gif
Taigi sutariam - kas atidarys naują temą, į pirmą žinutę deda Gabby_jz virtuvę ir jei nieko prieš, mano šios temos pradžioj surašytus patarimus ax.gif Aišku su papildymais, kurių manau yra.

Ne ne, viršuj bus viena 104 spintelė į kurią talpinsis 70 džiovykla ir likę 34 cm bus išnaudota kažkam kitam. Nors aš tai pritariu, kad geriau jau sulygiuot iš išorės, tiek vienam, tiek kitam gale, kad būtų vizualiai mažiau chaotiška ir viršutinės durelės būtų patogiau siauresnės thumbup.gif
O kalbant apie dureles, tai aš vakar vos fanaro neužsistačiau kai laiku nepasitraukiau nuo uogienių lentynos uždarinėdama savo 60 dureles doh.gif Tikiuos pirmas ir paskutinis kartas lotuliukas.gif
Gal geriau kaip mindija sako, į tris lygias dalis dalint viršuj, o apačioj dvidurė spintukė arba stalčiai wub.gif Kurių nenori, nes jie gautusi virš metro, o laikyt žada sunkius daiktus ax.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 10, 07:37)
1. Man irgi žiauriai įdomu, kaip ten Juodai, Mindijos ir Ajstes šedevrai gausis
3. Išvis, priminkit, bus_kita_balta_ziema, kodėl negalima visko vienofais blokais skirstyt?...... Tai yra po maždaug 66cm.... 66cm dvidurės spintukės apačioj ir viršuj (aišku aš apačioj stalčius dėčiau biggrin.gif Ar irgi kažką pamiršau...... kas ten stovės?), tada 60cm dujinė, ir dar du blokai po 66cm.. Darant atidaromas spintukes, labai pats tas plotis gautųsi.... Ir viskas lygu gražu.... Kodėl taip neišeina???

Ačiū, budem staratsa 4u.gif
3. po plautuve negalima stalčiaus, nes ten kampe kažkos išsikišimas, tai arba reik brangaus stalčiaus su iškąstu kampu arba trumpesnio stalčiaus. Ir negalima stumdyti kaitltentės/orkaitės ir gartraukio, nes vamzdis eis per kitą spintelę ir atims vietą.
Aš bent taip atsimenu ax.gif
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 09:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles  su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?

Dabar virtuvėj cokolis dingęs kažkur. Tai mano nuomone nepatogu atviros apačios, nes spintelės per žemos, kad būtų parogu valyti, o ten tiek visko prisirinkę, kad baisu scare.gif Juk jei kas nukrenta ar pabyra, tai pagal kiaulystės desnį būtinai po spintele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 11:21)
kažkaip taip tada gautųsi:

user posted image
a čia ma skirta? g.gif  aha, turiningai lotuliukas.gif

ir aš nesupratau, apie ką Jūs čia... g.gif

Vistiek man nedašunta, negi neina stumtelt tos viryklės šonan kelis cm? doh.gif
Jei visas viršutines daryt vienodas po 37,8cm ir gartraukiui palikt 60 g.gif Pamažėtų stalčiai 4 cm, bet viskas taaaaaaip lyyyyygiai ir graaaaaaaaažiai gaunasi bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Jei nesunku, pabraižykit, nors niekam ir neįdomu, bet nors pati pasigėrėsiu tokiu išmislu lotuliukas.gif

Nea, Ne jum, o Liepai lotuliukas.gif Ar čia gal Liepas, nebesusigaudau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 11:27)
viska issiprintinsiu ir prie gydytojos duru laukdama paanalizuosiu smile.gif meistas, aisku, paskui labai dziaugsis  lotuliukas.gif pamates mano naujus norus
ACIUUUU
Papildyta:

kuo daugiau spinteliu tuo daugiau pinigeliu reiks... tai man svarbus momentas

4u.gif
tai kad tie norai lyg ir nepakitę... tik cargo nebelikę, o spintelių skaičius nelabai keičias, tik durelių daugiau: iš kairės - gali būti plati spintelė dvigubom durelėm 2x366mm, paskui viena siaurom 366mm, paskui gartraukio spintelė, paskui plati dvigubom 2x400mm, paskutinė plati dvigubom 2x375mm. Iš viso 5 spintelės viršuje.
Apačioj iš kairės: plati dvigubom 2x366mm, siaura viengubom 366mm, paskui viryklė, stalčių blokas 800mm, paskutinė plati dvigubom durelėm 2x 375mm - 3 spintelės apačioj ir stalčių blokas. Ar Jūs ne tiek pat spintelių buvot numatę? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mindija @ 2013 07 10, 11:39)
Jei nesunku, pabraižykit, nors niekam ir neįdomu, bet nors pati pasigėrėsiu tokiu išmislu lotuliukas.gif

irnesakyk.gif ką čia braižyt, juk ir taip vizualiai paskutiniam variante tų skirtumų nesimato... reikia tik matmenis pakoreguot, arba visai nuimt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 09:21)
kažkaip taip tada gautųsi:
user posted image

QUOTE(Mindija @ 2013 07 10, 09:39)
Vistiek man nedašunta, negi neina stumtelt tos viryklės šonan kelis cm? doh.gif
Jei visas viršutines daryt vienodas po 37,8cm ir gartraukiui palikt 60 g.gif Pamažėtų stalčiai 4 cm, bet viskas taaaaaaip lyyyyygiai ir graaaaaaaaažiai gaunasi bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Man šitas Juodai planelis geriausiai atrodo, net jei nėra viskas absolučiai vienodai, realiai tie keli cm vargu ar matysis g.gif
O traukti negalima, nes per vieną virššutinę spintelę reiks gartraukio vamzdį vest ax.gif

O man ta proga kilo klausimas - ar tikrai tie gartraukiai su vamzdžiais daug geriau traukia? g.gif Aš tai jau pradedu žvalgytis tokio, kuris be vamzdžių, nes reiktų jam skylę sienoj mušt doh.gif O dovanotas būtent vamzdinis, o man taip sienos gaila verysad.gif
Va, pradėsiu žiūrinėtis "aksesuarų", tai visai galva susisuks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 10, 11:55)
O man ta proga kilo klausimas - ar tikrai tie gartraukiai su vamzdžiais daug geriau traukia?  g.gif  Aš tai jau pradedu žvalgytis tokio, kuris be vamzdžių, nes reiktų jam skylę sienoj mušt  doh.gif  O dovanotas būtent vamzdinis, o man taip sienos gaila  verysad.gif
Va, pradėsiu žiūrinėtis "aksesuarų", tai visai galva susisuks  doh.gif

nežinau, kurie geriau traukia, bet mes dėsim gartraukį su anglies filtru ax.gif dėl namo vėdinimo sistemos ypatumų...
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 10, 10:39)
negi neina stumtelt tos viryklės šonan kelis cm? doh.gif
Jei visas viršutines daryt vienodas po 37,8cm ir gartraukiui palikt 60 g.gif Pamažėtų stalčiai 4 cm, bet viskas taaaaaaip lyyyyygiai ir graaaaaaaaažiai gaunasi bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

galima tuos kelis 5 cm pastumti, bet tik 5, kitaip ieinai kita spientele gartraukis
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 10, 12:12)
galima tuos kelis 5 cm pastumti, bet tik 5, kitaip ieinai  kita spientele gartraukis

Ortakis max 15cm, o spintelė 60cm, tai visus gerus 20cm galima stumdyt į šonus, jei dabar centre buvo numatyta ax.gif
Kiek cm nuo sienos gartraukio anga?
Atsakyti
Sveikos planuotojos. zaidziau zaidziau su virtuves planuokliu, ir nieko gero man neiseina. gal yra kuri nors megstanti papalanuoti ir noretu man padeti susitvarkyti diiiiiideleje 3m x 5 m virtuveje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutice: 10 liepos 2013 - 12:49
QUOTE(rutice @ 2013 07 10, 13:45)
Sveikos planuotojos. zaidziau zaidziau su virtuves planuokliu, ir nieko gero man neiseina. gal yra kuri nors megstanti papalanuoti ir noretu man padeti susitvarkyti diiiiiideleje 3m x 5 m virtuveje?

Nu aš nesuprantu, kaip gali NIEKO NEIŠEITI? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutice @ 2013 07 10, 11:45)

Skaitykite pirmą temos žinutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 11:31)
Ant greičio taip primetus, kyla klausimas: o kodėl norit stalčius spintelėmis pakeisti?
Jeigu pakeisite juos spintelėmis, stalčių blokų liks mažuma, 2 jei gerai supratau, kodėl tada prie jų reikėtų derintis su spintelėmis ir daryti stalčių imitacijas? g.gif netgi iš šaldiklio dureliu doh.gif  g.gif . Aš tai greičiausia palikčiau 3 stalčių blokus, po plautuve irgi stalčius, bet vienas, be imitacijų, šaldiklio durelėms taip pat jokių imitacijų nedaryčiau  schmoll.gif. Padidėjus plautuvės spintelei/stalčiui cargo sąskaita, stumčiau ją prie šaldytuvo - tada didesnis darbastalis gaunasi tarp plautuvės ir kaitlentės  4u.gif

aciu uz pastabas. KAzkaip esu ipratusi naudotis spintelemis, o ne stalciais, as dar nesuprantu kaip galima viska laikyti stalciuose g.gif pas amne siuo metu yra 3 stalciai (1 irankiai, 2 duonine patapo, 3 is vis bardakas jame, visko po truputi primesta). reikia gal nusiteikti, kad kruopas ir puodus reik laikyt stalciuose g.gif man nepatinka, kad tie stalciai gaunasi gan gilus ir sonuose nuo begeliu i virsu labai jau mazas bortelis ir man rodos, kad ten viskas kris lauk per sonus kai atidarysiu as juos. g.gif
del plautuves patraukimo, mintis gal ir nebloga, bet tada gaunasi labai didelis tarpas tarp kaitlentes ir kriaukles, o ta tarpa tarp saldytuvo ir kriaukles kazkaip spec palikau, na ale maisui padet prekem iskrauti ax.gif dabar giliame pasimetime doh.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 11:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles  su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?

o as buvau sumasciusi is viso daryti apatines spinteles ale pakabinamas, be kojeliu be cokoliu. na tipo toks laisvumo - lengvumo vaizdas susidaro. bet tada turbut reiktu ir nuo sonu palikti tarpus g.gif ir virsutines spinteles daryti su tarpais? g.gif tada jau lyg ir bardakas gaunasi...
Atsakyti