QUOTE(Juodai @ 2013 07 09, 23:51)
Ačiū, mergelikės, kad padedat laukti
Aš irgi laukiu ne tik savosios, labai įdomu, kaip
Ajste sulipdys savo "ekologišką" virtuvikę, taip pat be galo smalsu, koks
Mindijos bus galutinis virtuvės variantas - visgi jaučiuos prie jos rankelę pridėjus
nu bet šitą virtuvę tai reiks kelti į kitos temos pirmą puslapį, kaip pavyzdinę mažos erdvės optimalaus išnaudojimo variantą
Nu man čia kažkaip viršus su apačia nesusieina... Viršus sudėjus gaunas 344cm, o apačia 325cm...
Ale, kiek skaičiau jau kažkaip kitaip tie skaičiai dėliojosi ir kiek supratau viršuje nuo šaldytuvo jau nebe 70-52-52 spintelės, o 3x52cm, ar ne? Tada lyg ir susieina
Dėl plautuvės spintelės, jeigu tikrai stalčiaus nenorit daryt, nors jis išspręstų dilemą dėl plačių durelių, tai pritariu
Ajstei - reikėtų daryti dvidurę vienodų durų spintelę.
nors gal dar galima pasmulkint tas 550+550mm į 400+400+300mm - tai būtų kaip 800 spintutė su dviem durelėm 400mm pločio viršuje ir apačioje, apačioj 300mm galėtų būti išsvajotasis cargo aliejams-prieskoniams susidėti, o viršuje 300mm nežinau kas... dar reikia pagalvot
Nes realiai mąstant, viršuje spintučių durelės po 550mm kiek platokos - jau tikrai galima galvą patrankyt į tiek atsikišusias
Na va kaip gražiai visos laukiam vienos kitų virtuvių
Pagal paskutinius paskaičiavimus mūsiškė turėtų pasirodyti rugpjūčio pabaigoj
Labai ilgai laukti dar, bet tuo tarpu pasidalinsiu savo dažymo ir pan progresu su vaizdeliais
Taigi sutariam - kas atidarys naują temą, į pirmą žinutę deda Gabby_jz virtuvę ir jei nieko prieš, mano šios temos pradžioj surašytus patarimus
Aišku su papildymais, kurių manau yra.
Ne ne, viršuj bus viena 104 spintelė į kurią talpinsis 70 džiovykla ir likę 34 cm bus išnaudota kažkam kitam. Nors aš tai pritariu, kad geriau jau sulygiuot iš išorės, tiek vienam, tiek kitam gale, kad būtų vizualiai mažiau chaotiška ir viršutinės durelės būtų patogiau siauresnės
O kalbant apie dureles, tai aš vakar vos fanaro neužsistačiau kai laiku nepasitraukiau nuo uogienių lentynos uždarinėdama savo 60 dureles Tikiuos pirmas ir paskutinis kartas
Gal geriau kaip mindija sako, į tris lygias dalis dalint viršuj, o apačioj dvidurė spintukė arba stalčiai
Kurių nenori, nes jie gautusi virš metro, o laikyt žada sunkius daiktus
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 10, 07:37)
1. Man irgi žiauriai įdomu, kaip ten Juodai, Mindijos ir Ajstes šedevrai gausis
3. Išvis, priminkit, bus_kita_balta_ziema, kodėl negalima visko vienofais blokais skirstyt?...... Tai yra po maždaug 66cm.... 66cm dvidurės spintukės apačioj ir viršuj (aišku aš apačioj stalčius dėčiau
Ar irgi kažką pamiršau...... kas ten stovės?), tada 60cm dujinė, ir dar du blokai po 66cm.. Darant atidaromas spintukes, labai pats tas plotis gautųsi.... Ir viskas lygu gražu.... Kodėl taip neišeina???
Ačiū, budem staratsa
3. po plautuve negalima stalčiaus, nes ten kampe kažkos išsikišimas, tai arba reik brangaus stalčiaus su iškąstu kampu arba trumpesnio stalčiaus. Ir negalima stumdyti kaitltentės/orkaitės ir gartraukio, nes vamzdis eis per kitą spintelę ir atims vietą.
Aš bent taip atsimenu
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 09:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?
Dabar virtuvėj cokolis dingęs kažkur. Tai mano nuomone nepatogu atviros apačios, nes spintelės per žemos, kad būtų parogu valyti, o ten tiek visko prisirinkę, kad baisu
Juk jei kas nukrenta ar pabyra, tai pagal kiaulystės desnį būtinai po spintele