Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

Norėčiau jūsų pagalbos , gal kas gali sumesti į programėlę mano sugalvotą virtuvę, ji bus kampinė ir kai prieinu kampą baigiasi fantazijos, nes kampe turi būti kriauklė.
Atsakyti
ale tikrai,draugė yra žiauri pedantė,tai matyt taip atsipalaidavo,kad visai nustojo valyti biggrin.gif

Papildyta:
siena buvo padaryta prieš baldus,o stiklas idėtas po baldų surinkimo,nes jis dar nebuvo padarytas

Papildyta:
tikrai nevalytas,nes kai dariau foto,man net į galvą neatėjo,kad reikia blizginti ką nors.Matyt realiai nesimato arba aš nedamatau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 09, 18:35)
taip smile.gif
bandau isivaizduot kaip atrodytu 60 ir 15  cm dureles
15 neatsidarinetu juk - jos butu tik imitacija?

Aišku Jūsų valia daryt kaip norit, nam regis gražiau žiūrėtųsi sulygiuota su apačia. Ir durelės būtų mažesnės, patogiau jas darinėti, mažiau problemų jei palieki atidarytas gaminant, nes vos vos išsikiš (žiūrint koks viršutinių gylis). Bet tuo pačiu, jei dar pas jus su filingiukais, tai jau gali atrodyti labai didelė makalynė visokių linijų g.gif

O kodėl imitacija? Gali ir darinėtis. Padaryti jas ne problema, juk kargiukui dėtųsi tokios pačios. Jei reikėtų palygiuoti su viršaus linijom, mažasias dureles galima dėti ne prie šaldytuvo, o kitoj pusėj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 09, 14:47)
Čia virtuvinė didybės manija, kadangi pati apie savo virtuvę tegalvoji, atrodo, kad ir kitiems ji svarbiausia  lotuliukas.gif  Ale vistiek ačiū, man irgi minčių kilo wink.gif
<...>
O aš laukiu nesulaukiu pamatyt tą rezultatą  ax.gif  Manau atrodys super ir užpavydėsiu jums juodai, Juodai  lotuliukas.gif

QUOTE(Mindija @ 2013 07 09, 15:05)
Juodai, kad mes ne ką mažiau tos jūsų virtuvės laukiam biggrin.gif Net labiau nei aš saviškės doh.gif Nes pasiskambinau, o baldžius savo darbininkus atostogų paleidęs blink.gif Niu ką.... laukiam toliau lotuliukas.gif

Ačiū, mergelikės, kad padedat laukti 4u.gif
Aš irgi laukiu ne tik savosios, labai įdomu, kaip Ajste sulipdys savo "ekologišką" virtuvikę, taip pat be galo smalsu, koks Mindijos bus galutinis virtuvės variantas - visgi jaučiuos prie jos rankelę pridėjus hihihi.gif
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 09, 15:07)
O vaizdas gi avatare biggrin.gif Nu va toks (tik vis dar nepabaigta - kraštai neapipavidalinti....)
user posted image

nu bet šitą virtuvę tai reiks kelti į kitos temos pirmą puslapį, kaip pavyzdinę mažos erdvės optimalaus išnaudojimo variantą thumbup.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 09, 16:17)
nu va - priespaskutinis variantas   user posted image

prie saldytuvo vis tik bus kargiukas 15-inis - kitaip neismastau, kaip spinteles sumazinti
kiakargiukas prie saldytuvo, jis atskirs plautuven uo saldytuvo - dugiau vietos bus - nesitaskys ant saldytuo
stalciai - 80, plautuve ir virykle  - po 60, spinteles - po 55 - apacia  tokia 

dabar virsus smile.gif po 55 - spinteles,  gartraukis - 60,   dziovykla indu 70, o spinteles po 52
virstuve  ale Vivienne Westwood smile.gif  margumynas 
jeigu trauksiu virykle i tu 55iniu spinteliu puse -  su gartraukiu susigadins virsutine  viena 55ine spintele sad.gif ir gartrakine bus ismakaluota.

Nu man čia kažkaip viršus su apačia nesusieina... Viršus sudėjus gaunas 344cm, o apačia 325cm...
Ale, kiek skaičiau jau kažkaip kitaip tie skaičiai dėliojosi ir kiek supratau viršuje nuo šaldytuvo jau nebe 70-52-52 spintelės, o 3x52cm, ar ne? Tada lyg ir susieina ax.gif
Dėl plautuvės spintelės, jeigu tikrai stalčiaus nenorit daryt, nors jis išspręstų dilemą dėl plačių durelių, tai pritariu Ajstei - reikėtų daryti dvidurę vienodų durų spintelę.

Papildyta:
Pagal mane gautųsi kažkaip tai taip (jeigu iš kairės pusės spintelių ir viryklės su gartraukiu, taipogi 800mm stalčių bloko judint negalima):

user posted image

o jeigu su filingais, tai kažkaip panašiai:

user posted image

nors gal dar galima pasmulkint tas 550+550mm į 400+400+300mm - tai būtų kaip 800 spintutė su dviem durelėm 400mm pločio viršuje ir apačioje, apačioj 300mm galėtų būti išsvajotasis cargo lotuliukas.gif aliejams-prieskoniams susidėti, o viršuje 300mm nežinau kas... dar reikia pagalvot doh.gif Nes realiai mąstant, viršuje spintučių durelės po 550mm kiek platokos - jau tikrai galima galvą patrankyt į tiek atsikišusias unsure.gif

user posted image

4u.gif
Tiesa, apatinių spintelių rankenėles vertikalias papaišiau iš inercijos, pagal originalą, bet dėčiau horizontaliai - taip gražiau, lygiuotųsi su stalčių rankenėlėmis 4u.gif
QUOTE(samira123 @ 2013 07 09, 16:42)
Dėkui Juodai už nuorodas, kilo naujų minčių  4u.gif

nėr už ką, kad tik padėtų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 10 liepos 2013 - 00:50
Labai gražiai atrodo,o tas padarymo būdas super thumbup.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 01:51)
Ačiū, mergelikės, kad padedat laukti  4u.gif
Aš irgi laukiu ne tik savosios, labai įdomu, kaip Ajste sulipdys savo "ekologišką" virtuvikę, taip pat be galo smalsu, koks Mindijos bus galutinis virtuvės variantas - visgi jaučiuos prie jos rankelę pridėjus hihihi.gif

user posted image

Aij, aš tai kaip aš.... ax.gif Vyrui ta idėja su indauja visai nepatiko doh.gif Pasak, jau geriau prie kitos sienos kažką panašaus padaryt, ir išvis kažkaip jau nebegalvoju nieko apie tą virtuvę, kitaip tariant išėjau atostogų ir aš nuo minčių biggrin.gif

Man va šitam variante norėtųsi tik pirmas tris dureles suvienodint, tada kažkaip visai beveik išsilygiuotų ax.gif Ta prasme 40+40+30 ir dalint iš trijų.

QUOTE(liepa72 @ 2013 07 10, 06:55)

Vuo, iškart matyt, kad turiningai naktis pralesita buvo biggrin.gif
Kažkaip įdomu apie ką jūs čia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 01:51)

1. Aš irgi laukiu ne tik savosios, labai įdomu, kaip Ajste sulipdys savo "ekologišką" virtuvikę, taip pat be galo smalsu, koks Mindijos bus galutinis virtuvės variantas - visgi jaučiuos prie jos rankelę pridėjus hihihi.gif

2. Nu bet šitą virtuvę tai reiks kelti į kitos temos pirmą puslapį, kaip pavyzdinę mažos erdvės optimalaus išnaudojimo variantą  thumbup.gif

3. Nu man čia kažkaip viršus su apačia nesusieina...

1. Man irgi žiauriai įdomu, kaip ten Juodai, Mindijos ir Ajstes šedevrai gausis ax.gif
2. 4u.gif

3. Išvis, priminkit, bus_kita_balta_ziema, kodėl negalima visko vienofais blokais skirstyt?...... Tai yra po maždaug 66cm.... 66cm dvidurės spintukės apačioj ir viršuj (aišku aš apačioj stalčius dėčiau biggrin.gif Ar irgi kažką pamiršau...... kas ten stovės?), tada 60cm dujinė, ir dar du blokai po 66cm.. Darant atidaromas spintukes, labai pats tas plotis gautųsi.... Ir viskas lygu gražu.... Kodėl taip neišeina???
Atsakyti
Sveikos, jungiuosi prie jusu. Virtuves planavimas eigoje, bet jau reik pasakyt, kur daryt kriaukles vamzdi, tai skubam smile.gif Kaip jums toks planelis? Sienos ilgis 4,5m. Gal turit kokiu pastabu? Tai virtuve bus svetaines zonoje.
user posted image
1. Rankeneles virsutinese spintelese bus tik apacioje (o gal ir ten ju net nebus), o dureles noretume daryti su vienu mechanizmu (kad pakeltu abejas dureles.)
2. plokstes ar plyteliu prie garintuvo nebus, ten liks dazyta siena. Plyteles desis tik tarp virsutiniu ir apatiniu spinteliu lygia juosta.
3. Virs imontuojamos mikrobangu krosneles darykime spintele (dureles is plokstes).
4. Virsutine spintele, kuri bus virs kriaukles tegul buna vien is plokstes.
5. Prieskoniu stalciuko lai nebuna is viso.
6. Vietoj kazkuriu stalciu A arba C noretusi spinteles. B stalcius noreciau palikti. Dar turiu minti, kad jeigu vizualiai nesiziures apacioje stalciai su spintelemis, gal ten kur bus spinteles ir saldiklis ju plokstes daryti kaip stalciu imitacijas??? na vienodziau atrodytu... ?? kaip manot?
7. Saldytuvo, saldiklio ir spinteles virs ju spalvos noreciau vienos, tik neapsisprendziu kurios juodos ar medzio spalvos.??? MAnau gal medzio, maziau uztamsintu erdve. Na cia dar nera svarbu labai kol kas.
8. dar nerima kelia mikrobange, ar ji nebus per aukstai? gal turit minti kur nors kitur itaisyti? JEigu ne, tuomet tegul lieka kur yra dabar.

Spalvos bus kaip sios virtuves:
user posted image
Atsakyti
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?
Atsakyti
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 10, 10:06)
dar klausimas žinovam, ar patogu yra daryti apatines spinteles  su kojelėm? ar vis gi geriau daryt uždara cokolį?

man atrodo cokolis estetiskiau, po tom kojelem reiks listi nuolat valyti. o cokolis sulaiko ir dulkes ir visokius kitokius paspyrimus po spintele. jeigu namie kate yra, ji ten savo plauku prines
nuemus cokoli, galima kazka pakisti, pvz dirbtine eglute, jeigu ner vietios kur kitur pasideti arba kokis groteles pcz, dziovinti grybams, na, as tokias turiu ir kisiu po cokoliu- juk prireiks ju tik karta kita rugpjut ar rugsej
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 10, 08:19)
Labas rytas 4u.gif
Aij, aš tai kaip aš.... ax.gif Vyrui ta idėja su indauja visai nepatiko doh.gif Pasak, jau geriau prie kitos sienos kažką panašaus padaryt, ir išvis kažkaip jau nebegalvoju nieko apie tą virtuvę, kitaip tariant išėjau atostogų ir aš nuo minčių biggrin.gif

matai kaip... alvistiek kažką sugalvosit, kai pailsėsit - kartais gerai padaryti pertrauką, tada naujų genialių minčių atsiranda mirksiukas.gif
Man va šitam variante norėtųsi tik pirmas tris dureles suvienodint, tada kažkaip visai beveik išsilygiuotų ax.gif Ta prasme 40+40+30 ir dalint iš trijų.

kažkaip taip tada gautųsi:

user posted image

Vuo, iškart matyt, kad turiningai naktis pralesita buvo biggrin.gif

a čia ma skirta? g.gif aha, turiningai lotuliukas.gif
QUOTE(liepa72 @ 2013 07 10, 06:55)

ir aš nesupratau, apie ką Jūs čia... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 10, 00:51)

viska issiprintinsiu ir prie gydytojos duru laukdama paanalizuosiu smile.gif meistas, aisku, paskui labai dziaugsis lotuliukas.gif pamates mano naujus norus
ACIUUUU
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 10, 08:37)
1  (aišku aš apačioj stalčius dėčiau biggrin.gif Ar irgi kažką pamiršau...... kas ten stovės?), tada 60cm dujinė, ir dar du blokai po 66cm.. Darant atidaromas spintukes, labai pats tas plotis gautųsi.... Ir viskas lygu gražu.... Kodėl taip neišeina???

kuo daugiau spinteliu tuo daugiau pinigeliu reiks... tai man svarbus momentas

Atsakyti