QUOTE(fukse @ 2013 07 08, 20:46)
Pas mus blumai jau septinti metai, ale niekas niekur ten neišklero ir puikiausiai viskas ten telpa
Anksčiau buvo pas mus tradicinės spintelės su durelėmis atsidarančiomis į šonus, tai aš pastoviai į dureles galvą trankydavausi, matyt žioplavota esu
, o dabar tai liuks, viso gaminimo metu spintelės (bent jau virš plautuvės) durelės pakeltos į viršų ir mano galva nebedaužoma, nes mes aukšti esam
O dėl vaizdo... tai vieną atsidarančių durelių į viršų aukštą padarėm dūminio stiklo ir atrodo "lengvai" ir tokios plačios spintelės vizualiai praplatina šiaip jau mažą virtuvę.
Nė už ką nebekeisčiau į tas tradicines dureles
Bet tai tik mano nuomonė
Pas mane dabar pakabinamose spintelėse ne blum'ai - gal painiai parašiau, o gal ne taip supratot...
Žinot ką, nesuprantu, kodėl valgyt daryt reikia atsidarius viršutines spinteles
Dabar nedidelė pas mane virtuvė, bet viršutinėse nėra nieko, ko baisiai nuolat reikėtų gaminat... Kai didesnę virtuvę turėsiu, galgi prisikrausiu ten ko nors baisiai reikalingo, bet abejoju
Pagrindiniai reikalai bus stalčiuose apačioj, nes jie kur kas talpesni, o viršutinėse - puodeliai, stiklinės, taurės, mažos lėkštutės, kava, arbata, dar kokios smulkmenos... Žinau, viena pažįstama irgi mėgsta atsidarius viršutines spinteles į viršų šeimininkauti, bet dievaži, jose tik tai, ką suminėjau aukščiau
Dabar šiaip, pamąstymai: gal nelabai patogu yra tas pakeliamas vis darinėti, jos su didele jėga atidaromos, paskui reikia įveikti blum'ą, kad uždaryt
, ko tikrai nėra su tradiciškai atsidarančiomis durelėmis - jas ir vos pravėrus kitąkart gali puodelį išsitraukt
O aš vat saviškes darinėjau dažnai - štai ir išklero lankstai po 7 metų
Reikėjo pataupyt, ryte atidaryt, vakare uždaryt
Nu bet irgi, nelabai galiu lygintis su savo viengubom durelėm prie tų galingų blum'ų
Panašu, kad gimsta nauja - "Horizontalių durelių" sekta