Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 15:15)
Jei cukrus išbyrėtų, tai tik išsižioji ir susižeri lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif oi kaip skanu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 12:23)
Taip ir dar pamiršau, kad horizontalių durelių nepasiekia uždaryti vaikai, žemi žmonės, sunku jas uždaryti ir pagyvenusiems žmonėms. Dar pamiršau, kad indų džiovykloje su horizontaliomis durelėmis telpa tik lentyna lėkštėms, o puodelių lentyną kur nori ten dėk. smile.gif Dar pamiršau parašyti, kad mano asmeninėje mažoje virtuvėje irgi yra spintelės horizontaliomis durelėmis ir super-druper blum vertikaliais pakėlimo mechanizmais. Turiu virtuvės baldus dėl grožio, kur dėti daiktus nežinau, tai ir daiktų neturiu, einu valgyti į kavines. Nu, bet virtuvė tai graži. smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 06, 22:32)
Na jau tik nelyginkit indukcines su dujine ax.gif

Nu tikrai neimanoma sulyginti mirksiukas.gif . Todel visi profesonalus(ir tie su zvaigzdutem) ir nusimanantys hobi virejai gamina tik ant duju. thumbup.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 12:23)
Taip ir dar pamiršau, kad horizontalių durelių nepasiekia uždaryti vaikai, žemi žmonės, sunku jas uždaryti ir pagyvenusiems žmonėms. Dar pamiršau, kad indų džiovykloje su horizontaliomis durelėmis telpa tik lentyna lėkštėms, o puodelių lentyną kur nori ten dėk. smile.gif Dar pamiršau parašyti, kad mano asmeninėje mažoje virtuvėje irgi yra spintelės horizontaliomis durelėmis ir super-druper blum vertikaliais pakėlimo mechanizmais. Turiu virtuvės baldus dėl grožio, kur dėti daiktus nežinau, tai ir daiktų neturiu, einu valgyti į kavines. Nu, bet virtuvė tai graži. smile.gif

Nu fain, kad grazi virtuve, bet liudna, kad taip 4u.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 13:08)
na tai ir darykit horizontalias  4u.gif dabar turiu horizontalias, aišku ne su super truper blum'ais, paprastai išstumiamas į viršų... išklero tie lankstai, dabar naujai virtuvei darau tradiciškai atsidarančias  mirksiukas.gif
man asmeniškai gana griozdiškai atrodo tos skeltos durelės pakeliamos į viršų... ir kuom gi jos gražesnės už tradiciškai atsidarančias  g.gif na, bet kiekvieno skonio reikalas  4u.gif

Man ir blumai per 6 metus isklero, nors labai retai naudojamos dureles. Tik viena laime, kad tokias tik vienas turiu.
Man ir jos niekuo negrazesnes. Jos gal optiskai graziau jei labai trumpa spinteliu siena. Na tada optiskai siek tiek praplatina erdve. Matau tik tiek naudos.
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 08, 15:38)
Nu tikrai neimanoma sulyginti mirksiukas.gif . Todel visi profesonalus(ir tie su zvaigzdutem)  ir nusimanantys hobi virejai gamina tik ant duju.  thumbup.gif

Oi tikrai ne 4u.gif Ne vienam geram restorane teko dirbt ax.gif O jum ar teko gera indukcine naudotis schmoll.gif Nors siaip labai jau krypstam nuo temos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 08, 17:13)
Nors siaip labai jau krypstam nuo temos blush2.gif

O kokia čia tema buvo?.. Ai, va mano kulinariniame gyvenime nusimato pasikeitimai, bus gaminama daug skanių valgių. Tam reiks normalių virtuvės baldų. Dėmesio! Sekite mano pranešimus, bus pusvelčiui parduodami mažai naudoti vertikaliai pasikeliantys, Blum mechanizmai. Nemokamai pridėsiu horizontalias dureles iš itališkos super-druper plokštės, kurios išorinė pusė su vienokia faktūra, vidinė su kitokia. Amžiaus išradimas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 08 liepos 2013 - 17:29
turbūt išprotėsiu galutinai aš su ta virtuve...tai tamsi su baltu stalviršiu, tai šviesi su smėliavu stalviršiu, su juodu, su margu....negi visom taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 08, 17:35)
turbūt išprotėsiu galutinai aš su ta virtuve...tai tamsi su baltu stalviršiu, tai šviesi su smėliavu stalviršiu, su juodu, su margu....negi visom taip buvo?

neisprotejai, viskas su tavim gerai 4u.gif man panasiai buvo
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2013 07 08, 18:43)
neisprotejai, viskas su tavim gerai 4u.gif  man panasiai buvo

man jau kapec...pagavau save, kad spausdinu juodai baltas nuotraukas - tipo spalvinė gama matosi...reikia pertrauką daryt turbūt...
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 14:08)
na tai ir darykit horizontalias  4u.gif dabar turiu horizontalias, aišku ne su super truper blum'ais, paprastai išstumiamas į viršų... išklero tie lankstai, dabar naujai virtuvei darau tradiciškai atsidarančias  mirksiukas.gif
man asmeniškai gana griozdiškai atrodo tos skeltos durelės pakeliamos į viršų... ir kuom gi jos gražesnės už tradiciškai atsidarančias  g.gif na, bet kiekvieno skonio reikalas  4u.gif
Pas mus blumai jau septinti metai, ale niekas niekur ten neišklero ir puikiausiai viskas ten telpa unsure.gif
Anksčiau buvo pas mus tradicinės spintelės su durelėmis atsidarančiomis į šonus, tai aš pastoviai į dureles galvą trankydavausi, matyt žioplavota esu smile.gif , o dabar tai liuks, viso gaminimo metu spintelės (bent jau virš plautuvės) durelės pakeltos į viršų ir mano galva nebedaužoma, nes mes aukšti esam ax.gif
O dėl vaizdo... tai vieną atsidarančių durelių į viršų aukštą padarėm dūminio stiklo ir atrodo "lengvai" ir tokios plačios spintelės vizualiai praplatina šiaip jau mažą virtuvę.
Nė už ką nebekeisčiau į tas tradicines dureles schmoll.gif Bet tai tik mano nuomonė 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi.......... rolleyes.gif
Atsakyti

Manau žydra spalva nelabai tiks,virtuvės sieną tą tokią plačią koloną daryčiau tamsios spalvos,kad būtų akcentas ir ta siena taptų interjero dalimi, o ne tik siena
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 08, 17:35)

man siuo metu tas pats... doh.gif o dar kambarys sujungtas su virtuve- reikia kad deretu ir su visu kambario interjeru.. o dar tamsiu grindu uzsinorejau.. doh.gif
Atsakyti