QUOTE(Flirt @ 2013 07 06, 22:32)
Na jau tik nelyginkit indukcines su dujine
Nu tikrai neimanoma sulyginti
. Todel visi profesonalus(ir tie su zvaigzdutem) ir nusimanantys hobi virejai gamina tik ant duju.
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 12:23)
Taip ir dar pamiršau, kad horizontalių durelių nepasiekia uždaryti vaikai, žemi žmonės, sunku jas uždaryti ir pagyvenusiems žmonėms. Dar pamiršau, kad indų džiovykloje su horizontaliomis durelėmis telpa tik lentyna lėkštėms, o puodelių lentyną kur nori ten dėk.
Dar pamiršau parašyti, kad mano asmeninėje mažoje virtuvėje irgi yra spintelės horizontaliomis durelėmis ir super-druper blum vertikaliais pakėlimo mechanizmais. Turiu virtuvės baldus dėl grožio, kur dėti daiktus nežinau, tai ir daiktų neturiu, einu valgyti į kavines. Nu, bet virtuvė tai graži.
Nu fain, kad grazi virtuve, bet liudna, kad taip
QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 13:08)
na tai ir darykit horizontalias
dabar turiu horizontalias, aišku ne su super truper blum'ais, paprastai išstumiamas į viršų... išklero tie lankstai, dabar naujai virtuvei darau tradiciškai atsidarančias
man asmeniškai gana griozdiškai atrodo tos skeltos durelės pakeliamos į viršų... ir kuom gi jos gražesnės už tradiciškai atsidarančias
na, bet kiekvieno skonio reikalas
Man ir blumai per 6 metus isklero, nors labai retai naudojamos dureles. Tik viena laime, kad tokias tik vienas turiu.
Man ir jos niekuo negrazesnes. Jos gal optiskai graziau jei labai trumpa spinteliu siena. Na tada optiskai siek tiek praplatina erdve. Matau tik tiek naudos.