QUOTE(gabby_jz @ 2013 06 20, 10:14)
Arba aš gal net kriauklę kelčiau į tą užsukimą
Ir darbastalis ilgesnis, ir arčiau indaplovės kriauklė (jei prieš tai į kriauklę indus dedat)
tą patį norėjau pasiūlyt
QUOTE(egluti @ 2013 06 20, 10:15)
JViktorija, man taip pat atrodo tarpas tarp šaldytuvo ir viryklės per didelis
jau geriau didesnis darbastalis, nei šitas neišnaudotas plotas, vistiek ant jo nei ko pasidėsi, nei kaip kitaip protingai išnaudosi
paišau savo planelį ir galvoju, kokį reikia minimaliai palikti tarpą tarp įmontuojamos dujinės viryklės ir pastatomo šaldytuvo?
man neatrodo tas tarpas per didelis. pas mane dabar 450mm stalčių blokas tarpe kaitlentės ir šaldytuvo, realiai gaunas kiek mažiau, nes kaitlentė paplatinta, tai apie kokia 400mm - tikrai ne per daug
ir tai nusitaško šaldytuvo šonas
o padėt visada rasit ką - ar aliejų su acku gražiuose buteliukuose, ar pagrindinius prieskonius - druską, pipirus stilinguose indeliuose, ar dar kokius biesus
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2013 06 20, 10:37)
Dėl to ir gundaus tom i virsu pakeliamom spintelem. Nes tada visos vienodo plocio - 1050cm gaunas
. Bet velnias, jau tokios galingos
. Pas mane dabar apie 90berods buvo, tai jau tokios nemazos, o cia dar + 15cm
A
Bet jeigu palieku paprastas spinteles, tada chaosas
Bet kazko man nekliuva tas tarpas tarp saldytuvo ir kaitlentes. Isivaizduoju kaip daiktus is saldytuvo pasideciau, kaip sakant tarpine stotele
apie pakeliamas spinteles jau rašiau nekartą - atsikandau, dabar nenoriu
na, aišku galima keistis lankstus ir viskas gerai
matyt pribrendau tradiciškai atsidarančiom spintutėm viršuje
o tokios 450mm pločio man visai geras variantas
JViktorija, pabandykit pasidėliot tokio pločio tradiciškai atsidarančias spinteles, ar dvigubas - 900mm su dviem durelėm, gal patiks vaizdas
bet aišku, jei labai norisi į viršų atverčiamų, darykit tokias
dėl tarpinės stotelės