Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(pingvikas @ 2013 07 08, 12:38)
tai vis gi kas geriau, ar vertikalios ar horizontalios spintelės? kas laimi, ar grožis ar praktiškumas?

nejau horizontalios tokios jau beviltiškos ir niekas į jas netelpa smile.gif

man gražiau žiūrisi horizontalios...

Bet kokiu atveju nauja virtuvė, nauji baldai iš Jūsų pasirinktų patinkamų spalvų bus gražūs. Atverčiamų durelių mechanizmų kaina dar dar, vertikaliai pakeliami tikrai labai brangūs. Mažoje virtuvėje kur ir taip mažai vietos dėčiau vertikalias dureles, didesnėje galima dėti horizontalias jeigu labai jų norisi. smile.gif Tai poreikių, skonių ir lėšų reikalas. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 08 liepos 2013 - 12:47
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 13:37)
Na taip, prisikertu  gerai kavinėje, tada norisi kokios nors kultūrinės programos, ko nors gražaus. Tai einu į savo blumine virtuvę pasėdėti.  lotuliukas.gif

Ooo, ne ten einat schmoll.gif Pagal jūsų poreikius, geriausiai tinka striptizo baras ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 12:45)
Ooo, ne ten einat schmoll.gif Pagal jūsų poreikius, geriausiai tinka striptizo baras ax.gif

Jeigu ant to baro centrinio vamzdžio bus užrašas blum, tada taip! cool.gif
Atsakyti
Tai pvz kuom toks variantas nepraktiškas, nepatogus ir t.t.? g.gif

user posted image

Gi galima taip pat 4 lentynas su 20cm tarpais daryt ir paslėpt po dvejom hor. atsidarančiom durelėm?
Mano galva, tai visiškai tas pats, tik gaminant nesidaužo galva ir nereikia jų kaskart varstyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 07 08, 09:06)
Niekaip nesumąstom kokią papildomą spalvą įvesti į virtuvę  g.gif  norėčiau žydros, bet kažkaip abejoju ar tai geras pasirinkimas  g.gif

Kodėl abejojate? Jeigu spalva patinka ir saulėta patalpa, kodėl gi ne g.gif Aišku, žydra gal labiau miegamajam tiktų, raminanti tokia spalva... Gal kaminą tada ryškesne kokia spalva paspalvinkit, kad neatrodytų viskas blankiai mirksiukas.gif
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 08, 13:02)
O jeigu taip paplanuoti : kargo, kaitlentė, kriauklė,

nedaryčiau šalia kaitlentės plautuvės schmoll.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 13:23)
Dar pamiršau parašyti, kad mano asmeninėje mažoje virtuvėje irgi yra spintelės horizontaliomis durelėmis ir super-druper blum vertikaliais pakėlimo mechanizmais. Turiu virtuvės baldus dėl grožio, kur dėti daiktus nežinau, tai ir daiktų neturiu, einu valgyti į kavines. Nu, bet virtuvė tai graži. smile.gif

tai jau kažkada sakėt, gerai prisimenu ax.gif lyg ir nuotraukom iliustravot mirksiukas.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 13:32)
Visais laikais dėl grožio aukotis reikėjo ir reikės biggrin.gif
O šiaip gal ir verta paskaičiuot g.gif Baldų kaina+ buit. technika, visi prietaisai, indai, įrankiai... Patys maisto produktai kiek kainuoja, laiko gaišimas gaminant, vandens ir el. sąnaudos... Ko gero, kad apsimoka restoranuose maitintis  unsure.gif  drinks_cheers.gif
Alia ot durna, ko anksčiau nepagalvojau doh.gif  lotuliukas.gif

grubiai virtuvė 25000LT, per mėnesį maistui irgi grubiai 2000LT, tai paskaičiavus 5- 10 metų laikotarpiui kiekvienai dienai gaunas po 75-80LT mirksiukas.gif mažokoka, kaip 3-5 asmenų šeimai pavalgyt restorane unsure.gif lotuliukas.gif
taip kad, Mindija, galit nusiramint 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 08, 13:38)
tai vis gi kas geriau, ar vertikalios ar horizontalios spintelės? kas laimi, ar grožis ar praktiškumas?

nejau horizontalios tokios jau beviltiškos ir niekas į jas netelpa smile.gif

man gražiau žiūrisi horizontalios...

na tai ir darykit horizontalias 4u.gif dabar turiu horizontalias, aišku ne su super truper blum'ais, paprastai išstumiamas į viršų... išklero tie lankstai, dabar naujai virtuvei darau tradiciškai atsidarančias mirksiukas.gif
man asmeniškai gana griozdiškai atrodo tos skeltos durelės pakeliamos į viršų... ir kuom gi jos gražesnės už tradiciškai atsidarančias g.gif na, bet kiekvieno skonio reikalas 4u.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 13:53)
Tai pvz kuom toks variantas nepraktiškas, nepatogus ir t.t.? g.gif

user posted image

Gi galima taip pat 4 lentynas su 20cm tarpais daryt ir paslėpt po dvejom hor. atsidarančiom durelėm?
Mano galva, tai visiškai tas pats, tik gaminant nesidaužo galva ir nereikia jų kaskart varstyt g.gif

Na, šita spintelė man kažkokia siauroka atrodo... negili...
Šiaip tai matematika paprasta - jeigu spintelės vienodo dydžio, tik su tradicinėm durelėm jin stačia, o su horizontaliom - gulsčia, tai vienodai ir tilpt turėtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 13:49)
Jeigu ant to baro centrinio vamzdžio bus užrašas blum, tada taip!  cool.gif

Žinokit dėl nuolatinių klientų viską padaro biggrin.gif Jaučiu nesunkiai ir jūsų vardą išgraviruotų biggrin.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 13:56)
grubiai virtuvė 25000LT, per mėnesį maistui irgi grubiai 2000LT, tai paskaičiavus 5- 10 metų laikotarpiui kiekvienai dienai gaunas po 75-80LT  mirksiukas.gif  mažokoka, kaip 3-5 asmenų šeimai pavalgyt restorane unsure.gif  lotuliukas.gif
taip kad, Mindija, galit nusiramint  4u.gif

Bet kai pagalvoji, kad nei indų nereikia plaut, nei aptrupintų grindų valyt, tai vistiek apsimoka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 14:13)
Bet kai pagalvoji, kad nei indų nereikia plaut, nei aptrupintų grindų valyt, tai vistiek apsimoka lotuliukas.gif

na taip... bet jau tik valgykla tada, ne restoranas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 14:08)
Na, šita spintelė man kažkokia siauroka atrodo... negili...
Šiaip tai matematika paprasta - jeigu spintelės vienodo dydžio, tik su tradicinėm durelėm jin stačia, o su horizontaliom - gulsčia, tai vienodai ir tilpt turėtų  mirksiukas.gif

Aš kaip pvz kėliau, kad nebūtinai lentynos aukštis turėtų sutapti su durelių aukščiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Juodai @ 2013 07 08, 14:14)
na taip... bet jau tik valgykla tada, ne restoranas  unsure.gif

schmoll.gif Ne ne neeeee...Jau geriau kas antrą dieną valgysim, bet restorane lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 08 liepos 2013 - 13:18
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 14:18)
schmoll.gif Ne ne neeeee...Jau geriau kas antrą dieną valgysim, bet restorane  lotuliukas.gif

tada reikės pasispaust ir kas ketvitą valgyt, jei jau prabangos norisi... lotuliukas.gif
Atsakyti
Tiesa, gal kam reikia mozaikos tarp spintelių?
Turiu va tokių lyšną 1,17m2 - t.y. 13 plytelių 30cmx30cm, mažos plyteliukės - 2,5cmx2,5cm
user posted image
Mums liko tiek, nes vienos pakuotės neužteko, teko pirkti 2. Viena pakuotė - 14 plytelių doh.gif
gamintojas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 08 liepos 2013 - 13:57
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 12:19)
Jeigu norisi turėti madingus, bet netalpius, netransformuojamus virtuvės baldus su efektingai vertikaliai pakeliamomis, arba į viršų atverčiamomis durelėmis, tinka horizontalios spintelės.

Na ir aš turbūt jau kartosiuos, bet tikrai nesutinku....... Tikrai jokių minusų nematau... Talpumo per akis (ypač turint ūkinę, o ją turi dabar beveik visi, ten ir numačiau aukštesnes lentynas, o kiek tų aukštesnių daiktų ir tebūna, o horizontaliose pagrinde kavos/arbatos/puodeliai ir džiovykla. Viršuj viena 40cm, kitoj dvi po 20cm, tad kaip sudėliot daiktus, galimybių pasirinkt yra, juk nebūtinai visi daiktai turi būt po 30cm?)
Dėl transformavimo, kiek kur gyvenau, gyvenime nekaitaliojau lentynų aukščių smile.gif Pradžioj sudidėlioji pGagal turimus daiktus, ir vsio, nebejudini tų lentynų smile.gif

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 13:23)
Taip ir dar pamiršau, kad horizontalių durelių nepasiekia uždaryti vaikai, žemi žmonės, sunku jas uždaryti ir pagyvenusiems žmonėms.

Visada virtuvėj po kojom mėtysis kokia kėdė, ant kurios galima palypėt, o jei jau labai tingisi lypėt - atidaryt tikrai pasieks, nes juk rankena tokiam pat aukštyje, kaip ir vertikalių, o jei ir neuždarys, turbūt nieks nenumirs, jei ji pastovės atidaryta, kol prieis aukštesnis šeimos narys smile.gif
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 12:59)
Tuo tarpu horizontalios gali būti pakeltos viso maisto gaminimo metu smile.gif

O čia didžiausias horizontalių pliusas!!!!! Gal su 160cm tai ir neaktualu, bet man su 179cm jau buvo tikrai dakasę trankytis į paliktas dureles gaminant! doh.gif

Man atrodo, kad čia tas pats, kas lygint kampą su sofka - vieniem kampas gal tikras griozdas, o kitiek - komforto viršūnė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabby_jz: 08 liepos 2013 - 14:02
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 08, 14:58)
Na ir aš turbūt jau kartosiuos, bet tikrai nesutinku.......

Vo kaip teisingai motera parašė thumbup.gif

Nu bet tikrai, jei jau dauguma šeimos narių maži vaikai, žemi ir seni žmonės, tai visgi gal ir verta derintis prie daugumos g.gif Stalviršis 70cm aukštyje, dar koks 50 tarpas tarp spintelių ir virš. spintelių rankenėlės 120cm nuo grindų bigsmile.gif Visi pasiekia ir visi laimingi thumbup.gif Kaip tik dantų lygyje lotuliukas.gif Jei cukrus išbyrėtų, tai tik išsižioji ir susižeri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gerai jau gerai... Juokauju biggrin.gif
Atsakyti