QUOTE(melynas dangus @ 2013 07 08, 09:06)
Niekaip nesumąstom kokią papildomą spalvą įvesti į virtuvę
norėčiau žydros, bet kažkaip abejoju ar tai geras pasirinkimas
Kodėl abejojate? Jeigu spalva patinka ir saulėta patalpa, kodėl gi ne
Aišku, žydra gal labiau miegamajam tiktų, raminanti tokia spalva... Gal kaminą tada ryškesne kokia spalva paspalvinkit, kad neatrodytų viskas blankiai
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 08, 13:02)
O jeigu taip paplanuoti : kargo, kaitlentė, kriauklė,
nedaryčiau šalia kaitlentės plautuvės
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 08, 13:23)
Dar pamiršau parašyti, kad mano asmeninėje mažoje virtuvėje irgi yra spintelės horizontaliomis durelėmis ir super-druper blum vertikaliais pakėlimo mechanizmais. Turiu virtuvės baldus dėl grožio, kur dėti daiktus nežinau, tai ir daiktų neturiu, einu valgyti į kavines. Nu, bet virtuvė tai graži.
tai jau kažkada sakėt, gerai prisimenu
lyg ir nuotraukom iliustravot
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 13:32)
Visais laikais dėl grožio aukotis reikėjo ir reikės
O šiaip gal ir verta paskaičiuot
Baldų kaina+ buit. technika, visi prietaisai, indai, įrankiai... Patys maisto produktai kiek kainuoja, laiko gaišimas gaminant, vandens ir el. sąnaudos... Ko gero, kad apsimoka restoranuose maitintis
Alia ot durna, ko anksčiau nepagalvojau
grubiai virtuvė 25000LT, per mėnesį maistui irgi grubiai 2000LT, tai paskaičiavus 5- 10 metų laikotarpiui kiekvienai dienai gaunas po 75-80LT
mažokoka, kaip 3-5 asmenų šeimai pavalgyt restorane
taip kad,
Mindija, galit nusiramint
Papildyta:
QUOTE(pingvikas @ 2013 07 08, 13:38)
tai vis gi kas geriau, ar vertikalios ar horizontalios spintelės? kas laimi, ar grožis ar praktiškumas?
nejau horizontalios tokios jau beviltiškos ir niekas į jas netelpa
man gražiau žiūrisi horizontalios...
na tai ir darykit horizontalias
dabar turiu horizontalias, aišku ne su super truper blum'ais, paprastai išstumiamas į viršų... išklero tie lankstai, dabar naujai virtuvei darau tradiciškai atsidarančias
man asmeniškai gana griozdiškai atrodo tos skeltos durelės pakeliamos į viršų... ir kuom gi jos gražesnės už tradiciškai atsidarančias
na, bet kiekvieno skonio reikalas
QUOTE(Mindija @ 2013 07 08, 13:53)
Tai pvz kuom toks variantas nepraktiškas, nepatogus ir t.t.?
Gi galima taip pat 4 lentynas su 20cm tarpais daryt ir paslėpt po dvejom hor. atsidarančiom durelėm?
Mano galva, tai visiškai tas pats, tik gaminant nesidaužo galva ir nereikia jų kaskart varstyt
Na, šita spintelė man kažkokia siauroka atrodo... negili...
Šiaip tai matematika paprasta - jeigu spintelės vienodo dydžio, tik su tradicinėm durelėm jin stačia, o su horizontaliom - gulsčia, tai vienodai ir tilpt turėtų