Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Ajste @ 2013 07 05, 19:39)
Kaip ir sakiau, tikra sekta - greit kabinasi į smegenis  lotuliukas.gif

Manau priklausomai nuo to, kiek ir kokių indų ten bus laikoma  g.gif  Aš tai Jūsų vietoj daryčiau per visą tą spintukę virš plautuvės, išlygiavus su plautuvės spintuke  ax.gif  Būtų džiovykla-indauja  thumbup.gif

indalploves pas mane nebus
user posted image
sakai - iki stalciu imti dziovyklai ? gausis 75 cm
indai g.gif 3-4 zmogams bus kasdieniniai naudojami - lekstes paprastos, sriubines, keli dubeniukai... dabar neturiu tokios - plaunu, sluostau dedu viena ant kitos ir psio...

kaip gerai, kad ryt nedirbs baldu centai - nebereiks po juos zylioti...
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 19:23)
sakai - iki  stalciu imti  dziovyklai ? gausis 75 cm
indai g.gif 3-4 zmogams bus kasdieniniai naudojami  - lekstes paprastos, sriubines, keli dubeniukai...  dabar neturiu tokios - plaunu, sluostau dedu viena ant kitos ir psio...

Tai jau matem visus planus ir zinom, kad nebus indaploves 4u.gif
As manau, kad taip. Jei butu dziovykla-indauja, tai ir daugiau indu galite ten patalpinti ar dar ka. Juk bus dar ir lentynele puodeliams, stiklinems. Manau jei per didele, tai gal kazka kita ten dar galima itaisyti ar dalinti i 1/3 ir 2/3 dalim, tik tiek, kad vidiniai padalinimai graziau bus, jei taip galima issireiksti, nes ju nesimatys, bus graziai susilygiave su apacia.
O dabar ziuriu, kad 1 cm kazkur pasimetes (virsuj 52+52+50=104, apacioj 80+60+15=105), gal kargo turetu but 14cm? g.gif Ka jau cia su tokiu kargiuku, naudojamos erdves gausis kokie 10 cm, o kainuos grazu piniga blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 05, 19:22)
drinks_cheers.gif  zinoma, kad nepiktybiskai mirksiukas.gif  as kai gyvenus ir su dujine ir su elektrine, tai jauciu labai dideli skirtuma ax.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Aš dabar savo indukcinės nekeisčiau į dujinę, jau vien valymas ko vertas doh.gif Ir nesvarbu, kad sumokėsiu už elektrą daugiau, bet bent jau netarnausiu švariai kaitlentei schmoll.gif Man dabar beliko siurblį robotą įsigyt ir dar robotuką, kuris vaikų daiktus rankiotų ir į vietą dėtų doh.gif Su tiek pagalbinių namie tikras kaifas ir laiko kiek daug lieka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 05, 21:17)

O dabar ziuriu, kad 1 cm kazkur pasimetes (virsuj 52+52+50=104, apacioj 80+60+15=105), gal kargo turetu but 14cm?  g.gif  Ka jau cia su tokiu kargiuku, naudojamos erdves gausis kokie 10 cm, o kainuos grazu piniga blink.gif  doh.gif

saldytuvas gal atiduos ta viena cm 4u.gif dar ner paskutinio matavimo, tai vienas ar kt cm gali atsirsti arba dingti - bus po kablelio ir susireguliuos smile.gif

stumti virykle i desine - ant tu 2 spinteliu ir is ju atimti 10 cm - viska apacioj ir virsuj lygiuot i 50 cm tada plautuvei liktu 83-85 cm - po stalciu iki saldytuvo smile.gif g.gif g.gif
170 auksty duju skitiklis ir 130 cm nuo sienos iki skyles gartraukiui...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 05 liepos 2013 - 21:47
nubraukiam prakaita, istryskusi sukant galveles del virtuveliu, ir paskanaujam bent jau akimis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 20:28)
saldytuvas gal atiduos ta viena cm  4u.gif dar ner paskutinio matavimo, tai vienas ar kt cm gali atsirsti arba dingti - bus po kablelio ir susireguliuos smile.gif

stumti virykle i desine - ant  tu 2 spinteliu ir is ju atimti 10 cm - viska apacioj ir virsuj lygiuot i 50 cm tada  plautuvei liktu 83-85 cm - po stalciu iki saldytuvo smile.gif    g.gif  g.gif
170 auksty duju skitiklis ir 130 cm nuo sienos iki skyles gartraukiui...

Tai saldytuvas atiduotu tiek virsui, tiek apaciai, o truksta tik apacioj. g.gif Gal ankstyvoj stadijoj tas 1 cm nedaug reiskia, bet jei kalbant apie tokius maziukus kargucius, tai manau ir milimetrai jau reiksme turi ax.gif
Galima ir plautuvei palikt tuos 10 cm arba pridet prie stalciu, arba dalinti plautuvei ir stalciams. Manau jei plautuvei, tai tada galima bent per pora cm toliau nuo saldytuvo. Jei aktualu, aisku mirksiukas.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 21:25)
nubraukiam prakaita, istryskusi sukant galveles del virtuveliu,  ir paskanaujam bent jau akimis
user posted image

Mmmm, aciu thumbup.gif 4u.gif Man visu po kauseli prasom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ajste: 05 liepos 2013 - 23:17
QUOTE(Ajste @ 2013 07 05, 23:15)

Galima ir plautuvei palikt tuos 10 cm arba pridet prie stalciu, arba dalinti plautuvei ir stalciams. Manau jei plautuvei, tai tada galima bent per pora cm toliau nuo saldytuvo. Jei aktualu, aisku  mirksiukas.gif

cm bus surastas, bet jau diena... velniuks - prapuole kazkur blush2.gif
stalciai 80 cm grieztai - nei atimti nei prideti
90 bus per dideli... prisides visokiu sunkiu maiseliu ir sustreikuos.
kiti nuo 70 i mazuma - per mazai mano puodams - netilps

beje, postformingas... kas cia per monas... greiciausiai jau berniukai baldininkai paaiskins
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 05 liepos 2013 - 23:50
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 06, 00:29)
beje, postformingas... kas cia per monas... greiciausiai jau berniukai baldininkai paaiskins

postformingas 4u.gif
šioks toks apibrėžimas yra... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, stalčių sekta biggrin.gif
Jau beveik turiu virtuvę. Dar kai ko trūksta (šiukšlinės stalčiaus, indaplovės, kėdžių prie salos, lempučių, gartraukio ir pan.) bet finišas jau matosi bigsmile.gif
primenu planelį (apačioj) : http://www.supermama...;#entry61942650

va kas gavosi:
user posted image
user posted image
Papildyta:

Beje, dideliausias Ačiū Juodai kad paprotino daryti didesnę salą ok.gif mažesnė tikrai prastai atrodytų cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 06 liepos 2013 - 18:11
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 20:23)
user posted image
sakai - iki  stalciu imti  dziovyklai ? gausis 75 cm
indai g.gif 3-4 zmogams bus kasdieniniai naudojami  - lekstes paprastos, sriubines, keli dubeniukai...  dabar neturiu tokios - plaunu, sluostau dedu viena ant kitos ir psio...

kaip gerai, kad ryt nedirbs baldu centai - nebereiks po juos zylioti... 

Nu man nepatinka jusu isplanavimas. Labai chaotiskas. Nera simetrijos schmoll.gif
Sudejus tas spinteles po 55 cm, 80 stalcius ir ta 15 cm, gaunasi 2,05 metro. Tai as dalinciau sita skaiciu is 4. Tai gaunasi keturios spinteles po 50 cm. Ir lieka tie 5 cm. Bet juk sienos nera idealiai tiesios. Tai pradings tie cm. Arba dalinti 2,05 is 3. Tai gaunasi trys spinteles po 60 cm ir likutis 25cm.
Ir butinai daryciau virsutines spinteles su apatinem simetriskai mirksiukas.gif
Cia mano pamastymai 4u.gif

QUOTE(irisas @ 2013 07 05, 21:24)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Aš dabar savo indukcinės nekeisčiau į dujinę, jau vien valymas ko vertas  doh.gif Ir nesvarbu, kad sumokėsiu už elektrą daugiau, bet bent jau netarnausiu švariai kaitlentei  schmoll.gif Man dabar beliko siurblį robotą įsigyt ir dar robotuką, kuris vaikų daiktus rankiotų ir į vietą dėtų  doh.gif Su tiek pagalbinių namie tikras kaifas ir laiko kiek daug lieka  biggrin.gif

Bet ant duju virimas visai kas kita mirksiukas.gif . Nepalyginsi su elektrinem plytom schmoll.gif . O svarumas priklauso nuo duju ir dujines virykles kokybes mirksiukas.gif

Nu jo isigysit ta robotuka, bet kiek sokti apie ji reikia doh.gif . Greiciau be jo.
Atsakyti
QUOTE(melynas dangus @ 2013 07 06, 19:18)
Sveiki, stalčių sekta  biggrin.gif 

Beje, dideliausias Ačiū Juodai kad paprotino daryti didesnę salą  ok.gif  mažesnė tikrai prastai atrodytų  cool.gif

Nėr už ką... blush2.gif
Jergutėliau, kaip spmagu, kad kažką naudingo patariau clap.gif
Tai kokio ilgio ta sala gavosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jblmami @ 2013 07 06, 20:23)
Bet ant duju virimas visai kas kita mirksiukas.gif . Nepalyginsi su elektrinem plytom schmoll.gif . O svarumas priklauso nuo duju ir dujines virykles kokybes mirksiukas.gif

Nu jo isigysit ta robotuka, bet kiek sokti apie ji reikia doh.gif . Greiciau be jo.

Na jau tik nelyginkit indukcines su dujine ax.gif
Atsakyti