QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 15:38)
nu kad ne
apie pastumdymus dar galvoju, bet daug proc. kad nedarysiu
nes nesimatys tu spinteliu dydzio skirtumas plika akimis, kai bus filingiukai - jie viska sues - taik kia zinai- atkreipi demesi
taip, ta gartrakine spintele nepilnaverte, bet jeigu dar stumdysiu, tai palies jau ir kita, salia esancia spintele
apie pastumdymus dar galvoju, bet daug proc. kad nedarysiu
nes nesimatys tu spinteliu dydzio skirtumas plika akimis, kai bus filingiukai - jie viska sues - taik kia zinai- atkreipi demesi
taip, ta gartrakine spintele nepilnaverte, bet jeigu dar stumdysiu, tai palies jau ir kita, salia esancia spintele
O bandėt pasibraižyt variantą kai kaitlentė+orkaitė pastumta šonan? Ta ventiliacija tai taip arti, kad tikrai nepajusit, kad silpniau traukia. Na, blogiausiu atveju galingumą įjungsit didesnį.
Nu aišku čia mano kvaila nuomonė, bet nesuprantu, kaip darant virtuvės baldus prie vienos ištisinės sienos, sugebama visas spinteles sudėliot iš skirtingų matmenų? Jau mane tie centimetrai iš proto išvestų
Na bet gal dėl to, kad aš labai jau smulkmeniška esu Nepykit, bet čia tik gal man taip atrodo
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 16:35)
gaunu vos ne dvigubai daugiau nei vidut alga ant lt, o jauciuos kaip ubagu ubage - daug ko negaliu sau leisti... kaip tie gaunantys minimumus ir visokias pasalpas ir kompensacijas susitvarko buiti ? ma misle. tikriausiai mano isislavinimas menkas suvokt tokius kosmosus? taip kad apie turcius ir neturcius patylekime vieningai visi ir dziaukimes tuo, ka grazaus kiti susikuria, pataria, pasidalina. kopinkime i word ar i galvas ir bukim bent ciut ciut laimingesni - kazka, t.y. idejas veltui gave
Galiu paguost Sėdžiu va už minimumą ir laukiu 17 val, gaila net savęs, kai už lango beveik 30 laipsnių ir dar penktadienis Bet... Yra kaip yra....Už TOKIĄ algą gi privalau atidirbt visas valandas
Aišku už nemokamus patarimus irgi esu labai dėkinga visoms