Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 15:38)
nu kad ne  schmoll.gif 
apie pastumdymus dar galvoju, bet daug proc. kad nedarysiu
nes nesimatys tu spinteliu dydzio skirtumas plika akimis, kai bus filingiukai - jie viska sues - taik kia zinai-  atkreipi demesi
taip, ta gartrakine spintele nepilnaverte, bet jeigu dar stumdysiu, tai palies jau ir kita, salia esancia spintele

O bandėt pasibraižyt variantą kai kaitlentė+orkaitė pastumta šonan? Ta ventiliacija tai taip arti, kad tikrai nepajusit, kad silpniau traukia. Na, blogiausiu atveju galingumą įjungsit didesnį.
Nu aišku čia mano kvaila nuomonė, bet nesuprantu, kaip darant virtuvės baldus prie vienos ištisinės sienos, sugebama visas spinteles sudėliot iš skirtingų matmenų? g.gif Jau mane tie centimetrai iš proto išvestų doh.gif lotuliukas.gif
Na bet gal dėl to, kad aš labai jau smulkmeniška esu ax.gif Nepykit, bet čia tik gal man taip atrodo blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 16:35)
gaunu vos ne dvigubai daugiau nei vidut alga ant lt, o jauciuos kaip ubagu ubage - daug ko negaliu sau leisti...  kaip tie gaunantys minimumus ir visokias pasalpas ir kompensacijas susitvarko buiti ?  ma misle. tikriausiai  mano isislavinimas menkas suvokt tokius kosmosus?  taip kad apie turcius ir neturcius patylekime vieningai visi ir dziaukimes tuo, ka grazaus kiti susikuria, pataria, pasidalina. kopinkime i word ar i galvas ir bukim bent ciut ciut laimingesni - kazka, t.y. idejas veltui gave smile.gif

Galiu paguost biggrin.gif Sėdžiu va už minimumą ir laukiu 17 val, gaila net savęs, kai už lango beveik 30 laipsnių ir dar penktadienis doh.gif doh.gif doh.gif Bet... Yra kaip yra....Už TOKIĄ algą gi privalau atidirbt visas valandas doh.gif

Aišku už nemokamus patarimus irgi esu labai dėkinga visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 05, 15:13)
o tai jus is virtuves gal miegama norejot daryt. g.gif

atsakant i posaki, tai turciai ar neturciai, bet del patogumo ir grazaus vaizdo as tikrai tuos pinigelius kas menesi galiu paaukot. o pasilazdavot galim is bet ko.

Pasilazdavoti galim tik draugiškai, nes kitaip nemandagu, nekultūringa ir net neįdomu. smile.gif Pasirinkot elektrą, tai pasirinkot, svarbu Jums patinka, gal net kokią nors naudą tame rasite. Jau tai, kad Jums estetinis vaizdas labiau patinka, gal dar valyti patogiau ir to užtenka. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 liepos 2013 - 17:03
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 12:56)
dar biski apacia pakoreguota smile.gif prie saldytuvo kargiukas eis sad.gif nors nenoriu jo  doh.gif kitaip plautuve spintele eitu 75 cm - per plati vienoms durelesm, o su dviem per siauros jos gausis
stalciai TIK 80
virykles nenoru judinti, nes virs jos  gartraukio vieta, kai pasijudins - susimakaluose salia spintele su tuo vamdziu

dar liko virs plautuves dziovykla, galvoju 50 cm ar 60 ar 70 ir pagal ta spinteles virsuje pasikoreguotu

Ir tikrai, velniam tas kargiukas jei jo nenorit? O kainuoja jis irgi ne 10 litų doh.gif Baldus tam ir darot pagal užsakymą, kad gelėtumėt rinktis nestandartą jei taip reikia. Juk tos pačios 550 yra nestandartas g.gif Blogiausiu atveju daryčiau dvejas dureles, kurių vienos pvz 250 lygios ir dalis jų dengiasi pagrindinėm durelėm.
Darytumėt viršuj spintukes dvi po 400 ir susilygiuotų su stalčiais. O šiaip įdomu nuomonės ar 550 nėra per plačios kaip viršutinėms spintelėms g.gif
Nors šiaip stumčiau viryklę per 100 į kairę ir tiek po plautuve, tiek virš jos dvidurės po 425 gaunasi.
Pagal stalčių sektos įstatus, rinkčiau plautuvę su nubėgimu gale, kad visi vamzdynai būtų palei pat sieną ir daryčiau 850 (ar pagal dabartinį varijantą 750) stalčių mažesnio gylio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 05, 18:17)
O šiaip įdomu nuomonės ar 550 nėra per plačios kaip viršutinėms spintelėms  g.gif
<...>
Pagal stalčių sektos įstatus, rinkčiau plautuvę su nubėgimu gale, kad visi vamzdynai būtų palei pat sieną ir daryčiau 850 (ar pagal dabartinį varijantą 750) stalčių mažesnio gylio  ax.gif

Per plačios 550 viršuje drinks_cheers.gif Dabar pas mane 450 - platesnės durelės jau būtų nepatogu 4u.gif

"stalčių sektos įstatus" - lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip galima ir partiją sukurt lotuliukas.gif "Stalčių partija" cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 05 liepos 2013 - 17:31
QUOTE(Juodai @ 2013 07 05, 16:30)
Per plačios 550 viršuje  drinks_cheers.gif  Dabar pas mane 450 - platesnės durelės jau būtų nepatogu 4u.gif

"stalčių sektos įstatus" - lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip galima ir partiją sukurt  lotuliukas.gif "Stalčių partija"  cool.gif

Aš tai gerutė, užklausiau, o savo tai nežinau doh.gif Tai dabar išsimatavau ir dauguma po 500, vienos 600 blink.gif Galėjau susiprotėti, nes nėr baisiai patogios tos 600tinės. Ypač kai pas mane mažesnio gylio stalviršis, tai reikia gerokai atsilošti norint ką išimt iš tos spintukės doh.gif Naujoj virtuvėj numatyta mišrainė - 4x400 ir 2x500, plius kampinė su 300 durelėm ir 600 viršs šaldytuvo ax.gif Dabar galvoju, neturėčiau spintukių, sudėčiau prie vienos sienos 4x450 g.gif
O apačia mano vėl susidirbo, nes skalbimo mašina (vėl) išsikrausto ir dabar turėsiu du tarpus 200 tarp šaldytuvo ir plautuvės ir 200 užsukus kampą prie indaplovės. Iš vieno darysiu vyninę, kitam manau gyvens pjaustymo lentos ax.gif

Nea, partijos nereikia, sekta daug geriau skamba mirksiukas.gif Galėtume dalintis "bažnyčiom" su Skraidančio Spagečių Monstro pasekėjais thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ale ir pagalvot negalėjau, kad dar taip ilgai linksniuosis ta stalčių sekta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 05, 15:53)
Pasilazdavoti galim tik draugiškai, nes kitaip nemandagu, nekultūringa ir net neįdomu.  smile.gif  Pasirinkot elektrą, tai pasirinkot, svarbu Jums patinka, gal net kokią nors naudą tame rasite. Jau tai, kad Jums estetinis vaizdas labiau patinka, gal dar valyti patogiau ir to užtenka.  smile.gif

drinks_cheers.gif zinoma, kad nepiktybiskai mirksiukas.gif as kai gyvenus ir su dujine ir su elektrine, tai jauciu labai dideli skirtuma ax.gif
Atsakyti
daryčiau pirmą variantą, o kas bus tarp apatinių spintelių ir viršutinių ant sienos: plytelės,tik siena ar kas kita?klausiu dėl to, kad tą laisvą sieną , kur nebus pakabinamos spintelės galima daryti su stiklu ir menu

imesiu nuoroda foto,kur draugam padariau virtuvę
http://interjeropave...06/dsc_0011.jpg
Atsakyti
dabar dar klausims smile.gif kokio ilgio geriausia, patogiausia indu dziovykla virs plautuves?
Atsakyti
QUOTE(liepa72 @ 2013 07 05, 18:58)
daryčiau pirmą variantą, o kas bus tarp apatinių spintelių ir viršutinių ant sienos: plytelės,tik siena ar kas kita?klausiu dėl to, kad tą laisvą sieną , kur nebus pakabinamos spintelės galima daryti su stiklu ir menu

imesiu nuoroda foto,kur draugam padariau virtuvę
http://interjeropave...06/dsc_0011.jpg

Ne tos nuotraukos nuorodą įdėjau smile.gif
http://interjeropave...06/dsc_0006.jpg
Papildyta:
man tai 70cm patogiausia
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 05, 17:02)
Ale ir pagalvot negalėjau, kad dar taip ilgai linksniuosis ta stalčių sekta lotuliukas.gif

Kaip ir sakiau, tikra sekta - greit kabinasi į smegenis lotuliukas.gif
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 18:19)
dabar dar klausims smile.gif  kokio ilgio geriausia, patogiausia indu dziovykla virs plautuves?

Manau priklausomai nuo to, kiek ir kokių indų ten bus laikoma g.gif Aš tai Jūsų vietoj daryčiau per visą tą spintukę virš plautuvės, išlygiavus su plautuvės spintuke ax.gif Būtų džiovykla-indauja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 05, 16:13)
o tai jus is virtuves gal miegama norejot daryt. g.gif

atsakant i posaki, tai turciai ar neturciai, bet del patogumo ir grazaus vaizdo as tikrai tuos pinigelius kas menesi galiu paaukot. o pasilazdavot galim is bet ko.

taip, planavom taip daryti, bet kol kas atsisakem sios idejos ax.gif
nesakau niekada rolleyes.gif

as tik isverciau patarle 4u.gif

nenorejau nieko izeisti 4u.gif
Atsakyti