Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 05, 12:20)
Mergaitės, nelabai sekasi man su tais pabraižymais...Gal galit dirstelt į pirminį variantą... Vakare susitinku su baldininkais, bet vis makaluojuos...Kur gartraukis sienos ilgis 2,27, o kur šaldytuvas - 3,06...indaplovės nebus, skalbimo mašina prie stalčių integruota. Virtuvė kartu su svetaine...Svetainėj kampas ryškiai raudonas su odiniais porankiais...Dėl virtuvės spalvos neapsisprendžiu - noriu baltų bent pakabinamų spintelių...Apačios net nežinau - tamsesnės, bet ne per daug...

http://public.fotki....v/virtuve1.html

nelabai matosi, kas ten surašyta nuotraukoj...
bet man tie platūs stalčiai ir šalia siauras cargo visai nelogiškai atrodo g.gif geriau jau 2 siauresnių stalčių blokai. ta užsukta pakabinama spintelė nekaip atrodo... ar plautuvė kampe? neišeina prie šaldytuvo sienos jos dėt? Geriausia turbūt atrodytų kaitlentė prie šaldytuvo sienos, o plautuvė ten kur kaitlentė dabar...
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 05, 08:18)
Priklausomai nuo gartraukio modelio atstumas nuo nuo kaitlentės jeigu dujos turi būti 65 - 70 cm, jeigu elektra 60 cm.
Tikrai gartaukis negali būti bet kokiame aukštyje ir esant dujoms, o turi būti nemažiau kaip 60 cm nuo kaitlentės, arba kitos rekomendacijos, kurias pateikia gartraukio gamintojas. 60 cm tarpas tarp spintelių yra didokas, jeigu norėsite, kad spintelės eitų viena linija ir nebūtų gartraukis kiek aukščiau. Jeigu stalviršio paviršius yra 90 - 92 aukštyje, o tarpas 60 cm, tai ką nors pasiekti viršutinėse spintelėse gali tik aukšti žmonės.

man nieko blogo, jeigu gartraukio spintele bus auksciau nei kitos spinteles
pas mane dujos, vadinas ta spintele eis auskciau. ok - 60 - 70 cm. o kada reikai max imti 70, o kada uztenka 65 ar 60 ? gartraukio plotis 60
Papildyta:
QUOTE(baste @ 2013 07 05, 08:53)
Virtuve bus palei viena siena, kurios ilgis 3,40  smile.gif  vidutine, nei maza nei didele.
Tamsi bus apatine dalis.

mano panasi virtuve - 380 paleis siena is viso 10 kv virtuvike... bus balta ir virsus su filingiukais ir apacia
nes man medis po langu dar yra - uztamsina
aisku, jis kada nirs bus nupjautas , bus tsda sviesios pakankamai

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 05, 11:36)
nelabai matosi, kas ten surašyta nuotraukoj...
bet man tie platūs stalčiai ir šalia siauras cargo visai nelogiškai atrodo  g.gif geriau jau 2 siauresnių stalčių blokai. ar plautuvė kampe? neišeina prie šaldytuvo sienos jos dėt? Geriausia turbūt atrodytų kaitlentė prie šaldytuvo sienos, o plautuvė ten kur kaitlentė dabar...

drinks_cheers.gif Tą patį norėjau rašyt, bet kol susiruošiau Juodai parašė thumbup.gif
Matau ten po kaitlente/prie orkaitės dar vienas kargo įmontuotas ir kažkokia siaura spintutė g.gif Jei galima gerau jau vieną spintutę, kad ir su durelėm.
Užsukama spintelė man netrukdo, bet gal daryčiau įmontuojamą gartraukį. Kaip ir Juodai siūlo, kelt viryklę prie kitos sienos, tada normaliai išsilygiuos spintelės, o skalbimo mašiną ir plautuvę prie trumpesnės sienos. Blogiausiu atveju skalbyklę palikt kur ji yra dabar ir šalia (iš dešinės) taisyt viryklę. O plautuvę vienareikšmiškai ten, kur dabar viryklė, nes tada maksimaliai išnaudojamakampinė spintelė ir virš plautuvės galima kabint džiovyklę indams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 07 05, 09:22)
Renkantis tamsią apatinę dalį,laaaabai reikia tikrinti plokštės kokybę.tiesiog paimi tą išsirinktos plokštės gabalą ir dėlioji savo pirštukus,"netyčia" ir biški riebaluotą spustelėt.Ir žiūrėkit visais kampais,ar labai matosi,ar kažkiek,ar visai nsimato.Yra tokių,kur praktiškai nesimato.

ŽINOMA

QUOTE(Teoleda @ 2013 07 05, 09:22)
Mano aplamai pasirinkimas ir grindų,ir sienų netelpa į jokius standartus,daugelius tik pasukioja pirštą prie smilkinio lotuliukas.gif Na,gal  lotuliukas.gif vieno dalyko dabar ir nebedaryčiau,bet gražu man tikrai thumbup.gif

as irgi imu kas man patinka ir tiems, kas su manim gyvens, o ne ikaimynams, draugams ar dar kam nors - isklausau tik pataruimus ir pabandau jais paisnaudoti
Atsakyti
QUOTE(nercyte09 @ 2013 07 05, 12:20)
Mergaitės, nelabai sekasi man su tais pabraižymais...Gal galit dirstelt į pirminį variantą... Vakare susitinku su baldininkais, bet vis makaluojuos...Kur gartraukis sienos ilgis 2,27, o kur šaldytuvas - 3,06...indaplovės nebus, skalbimo mašina prie stalčių integruota. Virtuvė kartu su svetaine...Svetainėj kampas ryškiai raudonas su odiniais porankiais...Dėl virtuvės spalvos neapsisprendžiu - noriu baltų bent pakabinamų spintelių...Apačios net nežinau - tamsesnės, bet ne per daug...

http://public.fotki....v/virtuve1.html

Toj šaldytuvo sienoj visos spintelės/stalčiai po 60cm telpa smile.gif Tikrai daug tvarkingiau atrodytų nei tas kargas su plačiais stalčiais.

Ir aš pvz tikrai nederinčiau baldų prie sofos ar kampo ax.gif Gal jau po kelių metų ji suluš ar nebepatiks, nusipirksit naują, o paskui keiksitės, kad vėl derint, tik dabar jau prie baldų reikia blush2.gif
Atsakyti
dar biski apacia pakoreguota smile.gif prie saldytuvo kargiukas eis sad.gif nors nenoriu jo doh.gif kitaip plautuve spintele eitu 75 cm - per plati vienoms durelesm, o su dviem per siauros jos gausis
stalciai TIK 80
virykles nenoru judinti, nes virs jos gartraukio vieta, kai pasijudins - susimakaluose salia spintele su tuo vamdziu

user posted image

dar liko virs plautuves dziovykla, galvoju 50 cm ar 60 ar 70 ir pagal ta spinteles virsuje pasikoreguotu
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 14:56)
dar biski apacia pakoreguota smile.gif prie saldytuvo kargiukas eis sad.gif nors nenoriu jo  doh.gif kitaip plautuve spintele eitu 75 cm - per plati vienoms durelesm, o su dviem per siauros jos gausis
stalciai TIK 80
virykles nenoru judinti, nes virs jos  gartraukio vieta, kai pasijudins - susimakaluose salia spintele su tuo vamdziu

Aš tai nematyčiau didelės tragedijos, jei viryklę stumteltumėt į vieną ar kitą pusę 10-15cm g.gif Nu ir ką tas vent. vamzdis? Ar taip ar taip jau ta spintelė su gartraukiu nepilnavertė g.gif Nemanau, kad apturėsit didelį nuostolį jei "triūbą" išvesit šiek tiek įstrižai ar kampu unsure.gif
Savaiminei traukai tai taip, sutinku, kad ne kas, bet viena alkūnė traukiant varikliui, tai tikrai didelės įtakos traukai nepadarys.

Ir dar... A tai ko stalčiaus nenorit po kriaukle? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindija: 05 liepos 2013 - 14:18
QUOTE(Mindija @ 2013 07 05, 14:14)
  A tai ko stalčiaus nenorit po kriaukle? g.gif

nu kad ne schmoll.gif
apie pastumdymus dar galvoju, bet daug proc. kad nedarysiu
nes nesimatys tu spinteliu dydzio skirtumas plika akimis, kai bus filingiukai - jie viska sues - taik kia zinai- atkreipi demesi
taip, ta gartrakine spintele nepilnaverte, bet jeigu dar stumdysiu, tai palies jau ir kita, salia esancia spintele
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 05 liepos 2013 - 14:40
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 05, 14:56)
dar biski apacia pakoreguota smile.gif prie saldytuvo kargiukas eis sad.gif nors nenoriu jo  doh.gif kitaip plautuve spintele eitu 75 cm - per plati vienoms durelesm, o su dviem per siauros jos gausis
stalciai TIK 80
virykles nenoru judinti, nes virs jos  gartraukio vieta, kai pasijudins - susimakaluose salia spintele su tuo vamdziu

dar liko virs plautuves dziovykla, galvoju 50 cm ar 60 ar 70 ir pagal ta spinteles virsuje pasikoreguotu

Velniam tas kargiukas, jei nenorit? Darykit tada plautuvės spintelę platesnę, tik dureles siauresnes - dešinėj pusėj būtų siaura plokštė, prie jos pritvirtintos durelės - ar labai nusišnekėjau g.gif ? gal taip niekas nedaro? gal lankstų tokų nėra... g.gif g.gif
nu jo, turbūt taip neišeina... aš tai tikrai daryčiau platesnį stalčių po plautuve ir nesukčiau sau galvos su visokiais kargiukais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 05, 15:06)
v aš tai tikrai daryčiau platesnį stalčių po plautuve ir nesukčiau sau galvos su visokiais kargiukais mirksiukas.gif
drinks_cheers.gif smile.gif ten dar ir vamzdis nukas kampa, ne, stalciai neisieina

as negaliu kaitlentes atskirai stumdyti, o orkaites atskirai - tik kartu -ji pas mane priklausoma
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 05 liepos 2013 - 15:12
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 05, 08:39)
man tai didelis skirtumas  blush2.gif
atsisakiau minties perkelti virtuve i svetaine  ax.gif

vertimas - "pas turcius savi iprociai"

o tai jus is virtuves gal miegama norejot daryt. g.gif

atsakant i posaki, tai turciai ar neturciai, bet del patogumo ir grazaus vaizdo as tikrai tuos pinigelius kas menesi galiu paaukot. o pasilazdavot galim is bet ko.
Atsakyti
gaunu vos ne dvigubai daugiau nei vidut alga ant lt, o jauciuos kaip ubagu ubage - daug ko negaliu sau leisti... kaip tie gaunantys minimumus ir visokias pasalpas ir kompensacijas susitvarko buiti ? ma misle. tikriausiai mano isislavinimas menkas suvokt tokius kosmosus? taip kad apie turcius ir neturcius patylekime vieningai visi ir dziaukimes tuo, ka grazaus kiti susikuria, pataria, pasidalina. kopinkime i word ar i galvas ir bukim bent ciut ciut laimingesni - kazka, t.y. idejas veltui gave smile.gif
Atsakyti