Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(delfinyte @ 2013 07 05, 09:37)
pries kelis metus galvojau, kad mano vistuve bus tokiu spalvu, bet turbut ne mano kombinacija, nebegrazios man jos ir tiek daug aplinkui virtuviu tokiu... man jos tokios sablonines atrodo... aisq ir pati salblona isisrinkau balta virtuve ir sia sav avansa sumokejau thumbup.gif

nesvarbu man tie sablonai, as issirinkau kas man grazu ax.gif tik nezinau ar nebus labai tamsu, va del ko dvejoju.
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 07 05, 08:44)
nesvarbu man tie sablonai, as issirinkau kas man grazu  ax.gif tik nezinau ar nebus labai tamsu, va del ko dvejoju.

jei nelabai maza virtuve, tai bus grazu... kiek suprantu apatines bus tamsios?
Atsakyti
QUOTE(delfinyte @ 2013 07 05, 09:47)
jei nelabai maza virtuve, tai bus grazu... kiek suprantu apatines bus tamsios?

Virtuve bus palei viena siena, kurios ilgis 3,40 smile.gif vidutine, nei maza nei didele.
Tamsi bus apatine dalis.
Atsakyti
Renkantis tamsią apatinę dalį,laaaabai reikia tikrinti plokštės kokybę.tiesiog paimi tą išsirinktos plokštės gabalą ir dėlioji savo pirštukus,"netyčia" ir biški riebaluotą spustelėt.Ir žiūrėkit visais kampais,ar labai matosi,ar kažkiek,ar visai nsimato.Yra tokių,kur praktiškai nesimato.Ir bendrai,jei norisi būtent tokių spalvų,tai ir reikia rinktis tokias.Mano aplamai pasirinkimas ir grindų,ir sienų netelpa į jokius standartus,daugelius tik pasukioja pirštą prie smilkinio lotuliukas.gif Na,gal lotuliukas.gif vieno dalyko dabar ir nebedaryčiau,bet gražu man tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 05, 07:18)
20 - 30 Lt skirtumas per mėn. tarp dujų ir elektros maisto gaminimui Jums atrodo nedidelis? O per metus jau ir sumelė susidaro. O per penkerius metus jau ir suma. Na, bet kaip sakoma "u bagatych svoji privyčki".  smile.gif

tikrai neatrodo didelis, o dar kazin ar toks bus ax.gif o per metus 300lt susidarytu, taip kad net geri batai neiseina smile.gif
P.s rusiskai ar kaip ten paraset nesuprantu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 05, 10:34)
tikrai neatrodo didelis, o dar kazin ar toks bus ax.gif  o per metus 300lt  susidarytu, taip kad net geri batai neiseina smile.gif
P.s rusiskai ar kaip  ten paraset nesuprantu ax.gif

man tai didelis skirtumas blush2.gif
atsisakiau minties perkelti virtuve i svetaine ax.gif

vertimas - "pas turcius savi iprociai"
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas galite įmesti nuorodą, kokio aukscio spinteles rekomenduojamas pagal zmogaus ugi? standartas yra 86 cm jei neklystu g.gif
as esu 181 cm, kazin kokio aukscio man reiketu spintelėms unsure.gif
Is anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2013 07 05, 10:51)
Sveiki,

Gal kas galite įmesti nuorodą, kokio aukscio spinteles rekomenduojamas pagal zmogaus ugi? standartas yra 86 cm jei neklystu  g.gif
as esu 181 cm, kazin kokio aukscio man reiketu spintelėms  unsure.gif
Is anksto dėkoju  4u.gif

Dabar dažniausia, jei neklystu, daro 91cm aukštyje. Pas mus taip gavos, kad bus 94 cm aukštyje - mano ūgis 165, bet nepergyvenu dėl to, nes dabar turiu 91cm, tie 3 cm negąsdina. Baldininkas sakė, kad skandinavijos šalyse išvis vos ne 100cm aukštyje daro, nes labai saugo nugarą žmonės - kad tik kur susilenkus nereiktų dirbti...
O kaip individualiai rasti ergonomišką aukštį ir kitus matmenis paskaitykit čia ir čia.
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2013 07 05, 10:51)
Sveiki,

Gal kas galite įmesti nuorodą, kokio aukscio spinteles rekomenduojamas pagal zmogaus ugi? standartas yra 86 cm jei neklystu  g.gif
as esu 181 cm, kazin kokio aukscio man reiketu spintelėms  unsure.gif
Is anksto dėkoju  4u.gif

Sveiki, rekomenduojama nuo sulenktos 90° laipsnių alkūnės atimti 10-15cm, berods blush2.gif Aš 180cm, dariau 94cm, man super smile.gif

Baste, čia kurio gamintojo plokštės? Aš irgi planavau šitas spalvas, bet užsimaniau pilkšvesnės rudos, o gavos visai pilka lotuliukas.gif Gražu ir taip, beeet noriu vis tik rudos doh.gif lotuliukas.gif

O kad bus per tamsu, nemanau.... Jei tik apačia tamsi.
Atsakyti
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 05, 09:39)
man tai didelis skirtumas  blush2.gif

as irgi ivertinciau toki skirruma, plius ir indukcine kainuoja daugiau nei dujine, tai dar ta skirtume pridejus... ax.gif as geriau basutes nusipirkciau kasmet lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Teoleda @ 2013 07 05, 10:22)
Renkantis tamsią apatinę dalį,laaaabai reikia tikrinti plokštės kokybę.tiesiog paimi tą išsirinktos plokštės gabalą ir dėlioji savo pirštukus,"netyčia" ir biški riebaluotą spustelėt.Ir žiūrėkit visais kampais,ar labai matosi,ar kažkiek,ar visai nsimato.Yra tokių,kur praktiškai nesimato.Ir bendrai,jei norisi būtent tokių spalvų,tai ir reikia rinktis tokias.Mano aplamai pasirinkimas ir grindų,ir sienų netelpa į jokius standartus,daugelius tik pasukioja pirštą prie smilkinio lotuliukas.gif Na,gal  lotuliukas.gif vieno dalyko dabar ir nebedaryčiau,bet gražu man tikrai thumbup.gif

Butent,renkantis atidziai ziurejau ar labai lieka atspaudai, nes man tai aktualu, nenoriu labai daznai valyti blush2.gif nes esu macius tamsiu ploksciu, kur labai matosi pirsciukai visi doh.gif
o kadangi sios plostes pavirsius nera lygus, tai beveik nieko ir nesimato. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 05, 11:06)
Baste, čia kurio gamintojo plokštės? Aš irgi planavau šitas spalvas, bet užsimaniau pilkšvesnės rudos, o gavos visai pilka lotuliukas.gif Gražu ir taip, beeet noriu vis tik rudos  doh.gif  lotuliukas.gif

O kad bus per tamsu, nemanau.... Jei tik apačia tamsi.

cia CLEAF plokste smile.gif man irgi patinka pilksvai ruda, bet pabijojau nusipilkinti doh.gif

na vadinasi tokos spalvos ir bus, tikiuosi nenusivilsiu ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, nelabai sekasi man su tais pabraižymais...Gal galit dirstelt į pirminį variantą... Vakare susitinku su baldininkais, bet vis makaluojuos...Kur gartraukis sienos ilgis 2,27, o kur šaldytuvas - 3,06...indaplovės nebus, skalbimo mašina prie stalčių integruota. Virtuvė kartu su svetaine...Svetainėj kampas ryškiai raudonas su odiniais porankiais...Dėl virtuvės spalvos neapsisprendžiu - noriu baltų bent pakabinamų spintelių...Apačios net nežinau - tamsesnės, bet ne per daug...

http://public.fotki....v/virtuve1.html
Atsakyti