Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Flirt @ 2013 07 04, 22:15)
Bet negrazu ax.gif

Todel, kad viskas bus ant elektros ax.gif  O dujos kokios nezinau blush2.gif  Na kaip butuose visur blush2.gif

Butuose dujos būna suskystintos arba gamtinės. Suskystintos dujos tam pačiam kiekiui maisto pagaminti kainuoja brangiau nei gamtinės. Gamtinės dujos - pigiausias kuras maisto gamybai, suskystintos brangiau nei gamtinės, bet pigiau nei elektra, elektra brangiausiai. Todėl ir klausiu, nes neaišku kam atsisakyti pigesnio ir rinktis brangesnį maisto ruošimo būdą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 liepos 2013 - 22:31
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 04, 21:27)
Butuose dujos būna suskystintos arba gamtinės. Suskystintos dujos tam pačiam kiekiui maisto pagaminti kainuoja brangiau nei gamtinės. Gamtinės dujos - pigiausias kuras maisto gamybai, suskystintos brangiau nei gamtinės, bet pigiau nei elektra, elektra brangiausiai. Todėl ir klausiu, nes neaišku kam atsisakyti pigesni ir rinktis brangesnį maisto ruošimo būdą.

Pasidomejau, dujos gamtines. Mano kaitlente indukcine, aukstos klases, su dujom net nesinori prasideti. O menesio mokesciu kaina skirsis gal 20-30 litu, nemanau kad verta, plius virsutines spinteles galiu rinktis bet kokiam auksty, nes nera atviros liepsnos ax.gif
Atsakyti
mano bus dujos ir tarp spintelius 55 cm bus - gartraukis tik auksciau ciut ciut smile.gif gerai, tikiuos bus.
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 04, 22:39)
mano bus dujos ir tarp spintelius 55 cm bus - gartraukis tik auksciau ciut ciut smile.gif gerai,  tikiuos bus.

O stalviršio paviršius kokiame aukštyje?
Atsakyti
90 cm
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 04, 18:58)
Mergai/bernai, ka daret/daryt su duju vamzdziu butuose, kai atsisakai duju, o vamzdis lieka? Kaip maskuot? g.gif

Naj nemaskuot, o nudažyt ryškia spalva - padaryt akcentą 4u.gif lotuliukas.gif
Rimtai, juk jei užmaskuosit, vistiek bus aišku, kad ten paslėptas vamzdis doh.gif Tai kam jį slėpt g.gif geriau papuošt mirksiukas.gif
QUOTE(Ajste @ 2013 07 04, 20:48)
Beje, vis neprisiruošiu padėkoti Juodai už tai, kad įkėlė mano pamirštą senosios temos nuorodą  4u.gif  hi.gif

Ajetau, nėr už ką blush2.gif Visai pamiršau jau savo tokį kilnų poelgį lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 04, 22:28)
man siulo korpusui Eggeri blush2.gif  doh.gif  bet jis apelsino strukturos... taip kaip cia taip bus lentynos apelsinines palietus  g.gif kaip nauja diena, taip naujiena del tu velnio baldu... tiek sprensimu reikia priimti  blink.gif

nu jau Egger korpusui nedeciau, paieskociau pigiau tikrai smile.gif
senoje virtuveje buvo lenkiska plokste ir ka viskas puikiai, galima manau sioje vietoje ir pataupyti. Dabar irgi rinksiuosi pigesne plokste korpusui.
Atsakyti
Duju vamzdis ir man kisa koja lotuliukas.gif

Gipso nedejom kad ji uzdengti, tai manau baldininkas padarys is musu plokstes kazkokia priedanda ir uzdendsime ji taip, arba nieko nedarysim, tik baltai nudazysim lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos:) ataskaita:sutartis pasirašyta,avansas sumokėtas,terminas baldų po 6 sav.Ilgokai dar vonioj lėkštes plausiu biggrin.gif Baldų kaina gerokai viršijo pirminį variantą,bet visgi ne kosmosas gavosi.Taip save guodžiu biggrin.gif Sakykit,o jei dar man po savaitės ar kitos užplauks kažką pakeisti ar ko atsisakyti-jau viskas?Ar nuo gamontojo priklausys?Su dujų vamzdžiu turėjau nervų ir putojausi su dujininkais lotuliukas.gif Kadangi pirmas a.,jie NEGALI tos triūbos nei nupjauti,nei pasiimti.Galiu dujų atsisakyt,bet vamzdis gyvens pas mane...na ir ką-nuleidau sparniukus schmoll.gif galvojau slėpti po plokšte gipskartonio,bet susimažina virtuvė apie 10 cm,automatiškai tiek užsitamsina langas.ir palikau ramybėj,nudažysiu ar kokį biesą sugalvosiu.Pas mane tarp spintelių plytelės 15x7,5,daugelis siūlo jomis apeiti,bet man nepatinka ,kažkoks staciakampis gausis be ryšio schmoll.gif Tai va tiek dėl virtuvės,kuri tikrai kainuoja bele kiek nervų ir nemigos,o finale gal reiks vos ne nusišaut lotuliukas.gif Geros dienos visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 04, 23:15)

Priklausomai nuo gartraukio modelio atstumas nuo nuo kaitlentės jeigu dujos turi būti 65 - 70 cm, jeigu elektra 60 cm.
Papildyta:
QUOTE(Flirt @ 2013 07 04, 22:34)
Pasidomejau, dujos gamtines.  Mano kaitlente indukcine, aukstos klases, su dujom net nesinori prasideti. O menesio mokesciu kaina skirsis gal 20-30 litu, nemanau kad verta, plius virsutines spinteles galiu rinktis bet kokiam auksty, nes nera atviros liepsnos ax.gif

Tikrai gartaukis negali būti bet kokiame aukštyje ir esant dujoms, o turi būti nemažiau kaip 60 cm nuo kaitlentės, arba kitos rekomendacijos, kurias pateikia gartraukio gamintojas. 60 cm tarpas tarp spintelių yra didokas, jeigu norėsite, kad spintelės eitų viena linija ir nebūtų gartraukis kiek aukščiau. Jeigu stalviršio paviršius yra 90 - 92 aukštyje, o tarpas 60 cm, tai ką nors pasiekti viršutinėse spintelėse gali tik aukšti žmonės.

20 - 30 Lt skirtumas per mėn. tarp dujų ir elektros maisto gaminimui Jums atrodo nedidelis? O per metus jau ir sumelė susidaro. O per penkerius metus jau ir suma. Na, bet kaip sakoma "u bagatych svoji privyčki". smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 05 liepos 2013 - 08:20
Zmones gerieji pasakykit biggrin.gif patarkit, visai pasimeciau doh.gif

Issirinkau tokias virtuvinio spalvas, man jos labai grazios wub.gif bet pradejau bijoti kad mano nesviesi virtuve, kuri yra siaures pusei bus labai tamsi g.gif aisku sviesesne spalva dominuotu, bet visvien,pasakykit ka manot?tarpas tarp spinteliu sviesiu plyteliu, beveik baltu, sienos irgi sviesios bus.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 07 05, 08:26)
Zmones gerieji pasakykit  biggrin.gif  patarkit, visai pasimeciau  doh.gif

Issirinkau tokias virtuvinio spalvas, man jos labai grazios  wub.gif  bet pradejau bijoti kad mano nesviesi virtuve, kuri yra siaures pusei bus labai tamsi  g.gif aisku sviesesne spalva dominuotu, bet visvien,pasakykit ka manot?tarpas tarp spinteliu sviesiu plyteliu, beveik baltu, sienos irgi sviesios bus.

user posted image

pries kelis metus galvojau, kad mano vistuve bus tokiu spalvu, bet turbut ne mano kombinacija, nebegrazios man jos ir tiek daug aplinkui virtuviu tokiu... man jos tokios sablonines atrodo... aisq ir pati salblona isisrinkau balta virtuve ir sia sav avansa sumokejau thumbup.gif
Atsakyti