Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 04, 05:22)
o kas garantuoja, kad tuos "gerus", ta "brangi" firma ne is kinijos siuntesi?

kinietiskas sh... ir geru firmu fabrikai Kinijoje yra du skirtingi dalykai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2013 07 04, 12:01)
Mane irgi domina ploksciu kaina ir kokybe  smile.gif

Issirinkau cleaf, kaip suprantu brangokas variantas  g.gif
Galeciau viena spalva rinktis latviska, pigiau  smile.gif  bet cleaf labiau relfefas jauciasi ant pacios plokstes, o tokios ieskau.Tai va ir metausi  doh.gif  fasada darysiu is pigesnes latviskos tikrai  smile.gif

Net smalsu, apie kurias plokštes kalbat smile.gif Nes ir aš vietoj cleaf vieną spalvą ėmiau latvių biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 04, 17:00)
cia idomi virtuve, ziureti nuo 6 minutes

Įdomi ta atitvara, visai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 12:00)
Kriaukles nenorejau per lango viduri nes noriu didelio darbastalio... Megstu gaminti ir daznai bunu virtuveje, todel man svarbu, kad butu didelis darbastalis....

QUOTE(Mindija @ 2013 07 04, 13:39)
Aš dar pagalvočiau tada....
Jei pagrindinis darbastalis priešais langus, o puodai/indai, įrankiai ir maisto produktai spintelėse kur kaitlentė, ar bus patogu kaskart maišant/minkant tešlą ar ką kitą bėgiot prie kitos sienos ir pasiimt ko reikia g.gif Kaip minėjot po langu bus retai naudojami rakandai, indaplovė ir šiukšlių dėžė. Dar šaldytuvas prie kitos sienos g.gif
Pabandykit tiesiog įsivaizduot kur kas stovės spintelėse ir save prie pagr. darbastalio...
Rezultate gausis, kad patogiausia gamint bus ten kur mažiausiai vietos. Arba kaitlentę į dešinę stūmt...

Sutinku su Mindija.
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 15:02)
O kur indus reiks dėti, kuriuos kriauklėje išplausiu jei indų džiovyklės nebus?

Turint indaplovę nebus jau tike to plovimo, kad speciailai spintutė su džiovykla reikalinga būtų 4u.gif 7 metus gyvenu be tokios spintutės ir su indaplove, nepasigendu tos džiovyklos, ir naujoj virtuvėj jos pas mus nebus mirksiukas.gif
QUOTE(smiles11 @ 2013 07 04, 15:06)
3.kazkos laminatas (ar cia tas pats kas MDF su plevele).

Laminatas - tai medžio drožlių plokštė 4u.gif
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 15:41)
Na, vis renkuosi...
user posted image

Jei kitose fotkėse plautuvė per toli, rinkitės šitą, tik gal kaitlentę pastumkit dešiniau, tada geras darbastalis gausis tarp kaitlentės ir plautuvės, nes jei nestumsit kaitlentės, įvertinkit tai, kad kampe nieko nepadirbsit 4u.gif
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 04, 17:00)
cia idomi virtuve, ziureti nuo 6 minutes

čia jau prabangi virtuvė wub.gif ne kiekvienam įkandama verysad.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Mergai/bernai, ka daret/daryt su duju vamzdziu butuose, kai atsisakai duju, o vamzdis lieka? Kaip maskuot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 04, 18:58)
Mergai/bernai, ka daret/daryt su duju vamzdziu butuose, kai atsisakai duju, o vamzdis lieka? Kaip maskuot? g.gif

slepti po gipso plokste ax.gif

sia savaite sugalvojau perkelti duju skaitikli i spintele, sian atvaziavo dujininkai ir perkele ax.gif atsilaisvino net 15 cm stalvirsio thumbup.gif liko sulaukti uzsakyto kavos aparato wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 14:04)
Butu smagu jei ir kitos merginos issakytu savo pastebejimus, nuomones, ka keistu, ka paliktu...
Taip gal gims dar minciu, ideju...
Tai sakot nedet tos sonnies virsutines spinteles, kad nereiktu paveikslo kabint  lotuliukas.gif

O kaip del kriaukles? Ta kuri yra antroj spintelej man jau per toli atrodo... g.gif

Viršutinių spintelių daryčiau vieną eilę, be jokių užlenkimų vienam ar kitam gale schmoll.gif
Vizualiai plautuvė visai normaliai atrodo tiek antroj, tiek trečioj spintelėj, Jums reikia tik apsispręsti kur patogiau. Pasimatuokit dabartinę virtuvę, kokie ten atstumai, kiek darbastalio ir t.t. Tada bus lengviau susivokti ar reikia ko daugiau/mažiau ir to pasekoje žinosite ką kur traukti mirksiukas.gif Taip pat jei dabar turite "kampų" darbastalyje, pasigalvokite ar jame darbuojatės, nes pagal dabartinį planą nemaža dalis Jūsų darbastalio bus kampe. Išeitis patraukti kaitlentę dešiniau, bet tada nebelieka simetrijos ax.gif Iš piešinių nelabai aišku kokio pločio spintelės ir kokie yra atstumai, tarkim tarp ūkinių ir plautuvės g.gif
Spalvos man gražiau kai apačioj tamsios, o viršuj šviesios 4u.gif

Beje, vis neprisiruošiu padėkoti Juodai už tai, kad įkėlė mano pamirštą senosios temos nuorodą 4u.gif hi.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 04, 10:45)
Mūsų irgi čekiška, na už lenkų ir latvių tik brangesnė, bet iš esmės tai aš nelabai suprantu, kame ten gali būt didelis skirtumas tarkim tarp latviškos už 20lt ir vokiškos už 80lt g.gif  Specai, kaip ten, a? bigsmile.gif

Baldai bus stiprūs ir kokybiški tiek iš pigios latviškos tiek iš brangios vokiškos, austriškos ar itališkos. Bus kokybiški jeigu juos doras meistras gerai pagamins. Atgrubnagis ir brangią plokštę sugebės sugadinti. Skirtumas yra pačiame paviršiuje: laminatas, faktūra, vaizdas, tai ką jaučiam liesdami ir matome žiūrėdami. Ir savaime suprantama, kad vokiški ar austriški daiktai kainuoja brangiau negu lenkiški ar čekiški.
Kitas niuansas yra tas, ar tas gamintojas pas kurį Jūs ketinate gaminti baldus, dirba su tuo pardavėju, kuris prekiauja plokšte kurią Jūs nusižiūrėjote. Jeigu ne, arba pvz. plokštę parduoda tik lapais, o tai jau neekonomiška, tai jūsų pigi kainuos tiek pat kiek kitu atveju brangi, nes nebus nuolaidos, arba likučius pridės prie medžiagų kainos. Tad reikia rinktis tai ką siūlo baldininkas. Taip bus geriau ir pigiau ir Jums ir jam. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 liepos 2013 - 20:35
QUOTE(Flirt @ 2013 07 04, 17:58)

O kodėl reikia atsisakyti dujų? Dujos bute buvo suskystintos (iš rezervuaro esančio kieme) ar gamtinės?
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 04, 20:27)
Bus kokybiški jeigu juos doras meistras gerai pagamins. Atgrubnagis ir brangią plokštę sugebės sugadinti. 

man siulo korpusui Eggeri blush2.gif doh.gif bet jis apelsino strukturos... taip kaip cia taip bus lentynos apelsinines palietus g.gif kaip nauja diena, taip naujiena del tu velnio baldu... tiek sprensimu reikia priimti blink.gif

Papildyta:
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 04, 19:24)
slepti po gipso plokste  ax.gif

as irgi slepsiu po ja
bet kai jau bus baldai
o gal dar ka nors sugalvosiu iki to laiko...
Atsakyti
Egger korpusui. doh.gif Apelsinas - tai tokia smulki faktūra, atrodo lyg apelsino žievelė. Su šia faktūra būna vienspalvės plokštės. Pvz. balta, kremas, gelsva, pilka ir t.t. Tai kokie fasadai, jeigu korpusas iš Egger?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dešimtukas: 04 liepos 2013 - 22:16
QUOTE(LolitCafe @ 2013 07 04, 18:24)
slepti po gipso plokste  ax.gif

Bet negrazu ax.gif
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 04, 19:43)
O kodėl reikia atsisakyti dujų? Dujos bute buvo suskystintos (iš rezervuaro esančio kieme) ar gamtinės?

Todel, kad viskas bus ant elektros ax.gif O dujos kokios nezinau blush2.gif Na kaip butuose visur blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 04, 22:08)
  Tai kokie fasadai, jeigu korpusas iš Egger?

dazytas mdf matinis blush2.gif
Atsakyti