Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(smiles11 @ 2013 07 04, 14:06)

1. MDF su plevele
2.dazytas mdf
3.kazkos laminatas (ar cia tas pats kas MDF su plevele).

is pradziu galvojau imti MDF su plevele , bet paskui prisiksaičiau, kad nepatartina jeigu kaitlente dujine, ta plevele susiburbuliuoti gali
dabar apsistojau ties dazytu MDF 3,3 m is 3,9 atminusuoju vieta saldytuvui sutelpu i 5 bet stengsiuos i 4,5 kazi kaip cia ta kaina - didele, ne, normali
o tas 3 tai laminatas kazkoks blizgus buna ne MDF
jau tiek susigaudau
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 14:02)
Būten taip ir galvoju viską išdėlioti... jau paprašiau dizainerės, kad padarytų pakeitimą, žiųrėsiu, kaip dabar žiūrėsis...

Kitas aspektas, o kaip atrodys ta tuščia siena... man toks plikas blynas... nebent ten kokį paveikslą kabinti... net nežinau...

thumbup.gif vienodai mąstom
ne tokia ir tuščia bus, prasitęs galinėj sienoj spintelė, gal vaizdas bus geresnis, arba galima daryt atvirą lentynėlę, nors nėra jos funkcionalios, bet paįvairinimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, vis renkuosi...

user posted image

Sekancioj foto man asmeniskai, jau kriaukle per toil lyg ir gaunasi, vos ne I valgomaji iseina...
user posted image

user posted image

O, kad near virsutine spinteles, tai tokia lyg erdvesne virtuve atrodo...
O klausimas, tik kur deti indus isplautus kriaukleje???? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 15:02)
Būten taip ir galvoju viską išdėlioti... jau paprašiau dizainerės, kad padarytų pakeitimą, žiųrėsiu, kaip dabar žiūrėsis...

Turiu šaunią dizainerę, tai smagiai dirbasi...
Dėl šito ir man užkliuvo...
O kur indus reiks dėti, kuriuos kriauklėje išplausiu jei indų džiovyklės nebus?

Kitas aspektas, o kaip atrodys ta tuščia siena... man toks plikas blynas... nebent ten kokį paveikslą kabinti... net nežinau...

Jei naudosit indaplovę, tai kiek jau ten tų indų beliks plaut...
O jei stalčiuj laikysit lėkštes, tai tiesiog prašluostysit ir sudėsit.
O ta siena tikrai neatrodys tuščia, dar gal ant lango kabinsis roletas ar kas, tai tikrai "pagyvins" tą sieną 4u.gif
Jau Dievaži, tik nesugalvokit paveikslo kabint doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gerai, nesugalvosiu lotuliukas.gif

Butu smagu jei ir kitos merginos issakytu savo pastebejimus, nuomones, ka keistu, ka paliktu...
Taip gal gims dar minciu, ideju...

Tai sakot nedet tos sonnies virsutines spinteles, kad nereiktu paveikslo kabint lotuliukas.gif

O kaip del kriaukles? Ta kuri yra antroj spintelej man jau per toli atrodo... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 16:04)
Gerai, nesugalvosiu  lotuliukas.gif

Butu smagu jei ir kitos merginos issakytu savo pastebejimus, nuomones, ka keistu, ka paliktu...
Tai sakot nedet tos sonnies virsutines spinteles, kad nereiktu paveikslo kabint  lotuliukas.gif

O kaip del kriaukles? Ta kuri yra antroj spintelej man jau per toli atrodo... g.gif

Man geriausias 1 variantas, be spinteles ir kriauke toliau nuo valgomojo mirksiukas.gif manau taip butu ir graziau ir patogiau, as rinkciausi toki varianta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 15:41)
O, kad near virsutine spinteles, tai tokia lyg erdvesne virtuve atrodo...
O klausimas, tik kur deti indus isplautus kriaukleje???? biggrin.gif

pirmoj foto ir man labiausiai patinka...nereikia tu spinteliu tikrai...o jei jau tiek mazai jums to darbastalio taro kriaukler ir kaitlentes, tai kaitlente pastumkit desiniau.
o gi atsakymas paprastas, kaip ir pas mus (paziurekite mano ikeltas foto), desis butent i arciausia spintele, nu ne 2 km gi eit iki jos thumbup.gif
Atsakyti
Ir man pirma foto 4u.gif

Sakau, bandykit susižymėt kur ką laikysit ir įsivaizduot, kad tarkim kepat blynus...
Paimat dubenį, šaukštą, kiaušinius ir t.t. Ir matysit kiek km teks susukt bevaikštant nuo šaldytuvo prie spintelių ir darbastalio biggrin.gif
Arba tarkim verdat sriubą... Iš šaldytuvo imat morką, plaunat, tarkuojat nešat į puodą, aij dar prieš tai pasiimt jį reikia ir vandens prisipylt... Nu joooo, tolokai plautuvė (antrs pvz), daug marširavimo papildomo g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 15:04)
Gerai, nesugalvosiu  lotuliukas.gif

Tai sakot nedet tos sonnies virsutines spinteles, kad nereiktu paveikslo kabint  lotuliukas.gif

As nedeciau tos spinteles sonines, kaip ir kalbate, o akcenta sienai, jei noresite padarysite su grazia romanete pvz.. Kriaukle vienareiksmiskai, traukciau i krasta, kad pagrindinis darbastalis butu tarp kriaukles ir virykles, kaip paskutiniuose variantuose 4u.gif

baltai pavydziu del virtuves dydzio wub.gif

o sakykite, kodel tokioje virtuveje nedarete salos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 04, 11:41)
O kur tokių būna? Ir kokio diametro? Įdomu, ar tiktų ant belen kokios kriauklės biggrin.gif Aš norėčiau tokios.

Visai netikėtai užtikau Aquasanitos internetiniam puslapyje
http://www.aquasanit...mo-lenteles-187
Atsakyti
cia idomi virtuve, ziureti nuo 6 minutes
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 07 04, 15:47)
Visai netikėtai užtikau Aquasanitos internetiniam puslapyje
http://www.aquasanit...mo-lenteles-187

o gal kas turit ziniu kaip tos aquasanitos kriaukles?
Atsakyti