Sveikos...
Aciu, Juodai uz pastebejimus...
Virtuve bus 3*3.6 m
O ploksciu deliojimo sprendimus turiu pasirinkti...
Virtuvinio spalvos bus ruda ir sviesi spalva (balta ar kakavine), na cia bus eigoje derinama... Dabar pats projektas svarbiausia...
Kriaukles nenorejau per lango viduri nes noriu didelio darbastalio... Megstu gaminti ir daznai bunu virtuveje, todel man svarbu, kad butu didelis darbastalis....
Mane irgi domina ploksciu kaina ir kokybe
Issirinkau cleaf, kaip suprantu brangokas variantas
Galeciau viena spalva rinktis latviska, pigiau bet cleaf labiau relfefas jauciasi ant pacios plokstes, o tokios ieskau.Tai va ir metausi fasada darysiu is pigesnes latviskos tikrai
Galeciau viena spalva rinktis latviska, pigiau bet cleaf labiau relfefas jauciasi ant pacios plokstes, o tokios ieskau.Tai va ir metausi fasada darysiu is pigesnes latviskos tikrai
QUOTE(baste @ 2013 07 04, 12:01)
Mane irgi domina ploksciu kaina ir kokybe
gal norėjot pasakyt - karkasą?
Papildyta:
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 12:00)
Sveikos...
nėr už ką
tiesa, kažkas sakė apie plautuvę, kad trauktų kairiau, kad ties langu išeitų - turbūt ir aš taip daryčiau, nes kam ją grūsti prie kampo, kai tiek dar vietos šalia yra, ir per langą paveizėt galima indus plaunant. o dar spintelė po plautuve, kaip supratau kampinė, tai ar patogu bus kažką laikyti joje dešiniau, kai užstos viską šiukšlių kibirai
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 11:00)
1. Virtuve bus 3*3.6 m
2. Kriaukles nenorejau per lango viduri nes noriu didelio darbastalio... Megstu gaminti ir daznai bunu virtuveje, todel man svarbu, kad butu didelis darbastalis....
2. Kriaukles nenorejau per lango viduri nes noriu didelio darbastalio... Megstu gaminti ir daznai bunu virtuveje, todel man svarbu, kad butu didelis darbastalis....
1. čia 3 m. plotis? nuo lango iki sienos? atrodo plačiau... pas mane 2,9 m, bet tarpas tarp spintelių atrodo siauresnis
2. tai dėl tos priežasties ir traukčiau kriauklę prie lango, kad būtų kuo didesnis darbastalis tarp kriauklės ir viryklės. Negi patogu pjaustyt ir ruošt maistą ant darbastalio, o tada neštis prie viryklės?
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 04, 12:00)
Sveikos...
Virtuve bus 3*3.6 m
Virtuvinio spalvos bus ruda ir sviesi spalva (balta ar kakavine), na cia bus eigoje derinama... Dabar pats projektas svarbiausia...
Kriaukles nenorejau per lango viduri nes noriu didelio darbastalio... Megstu gaminti ir daznai bunu virtuveje, todel man svarbu, kad butu didelis darbastalis....
Virtuve bus 3*3.6 m
Aš dar pagalvočiau tada....
Jei pagrindinis darbastalis priešais langus, o puodai/indai, įrankiai ir maisto produktai spintelėse kur kaitlentė, ar bus patogu kaskart maišant/minkant tešlą ar ką kitą bėgiot prie kitos sienos ir pasiimt ko reikia Kaip minėjot po langu bus retai naudojami rakandai, indaplovė ir šiukšlių dėžė. Dar šaldytuvas prie kitos sienos
Pabandykit tiesiog įsivaizduot kur kas stovės spintelėse ir save prie pagr. darbastalio...
Papildyta:
QUOTE(samira123 @ 2013 07 04, 13:33)
1. čia 3 m. plotis? nuo lango iki sienos? atrodo plačiau... pas mane 2,9 m, bet tarpas tarp spintelių atrodo siauresnis
2. tai dėl tos priežasties ir traukčiau kriauklę prie lango, kad būtų kuo didesnis darbastalis tarp kriauklės ir viryklės. Negi patogu pjaustyt ir ruošt maistą ant darbastalio, o tada neštis prie viryklės?
Rezultate gausis, kad patogiausia gamint bus ten kur mažiausiai vietos. Arba kaitlentę į dešinę stūmt...
QUOTE(Juodai @ 2013 07 04, 12:16)
Tikrai taip aciu kad pataiset
Gal ir tiesa, merginos, sakot... juk pagrindinis darbas vistik arciau virykles bus... Tai kriaukle patraukus per lango viduri liks tuscias plotas nuo virykles iki kriaukles...
Tik lieka sumastyt, kaip isdeliot apatines spinteles...
O kuris ploksciu isdestymo (spalvinis) variantas jusm priimtiniausias...
As manau, kad tas antras vizualiai sumazins virtuve ir padarys ja tamsia...
Tai as kazkaip linkstu prie 1-ojo varianto...
Tik lieka sumastyt, kaip isdeliot apatines spinteles...
O kuris ploksciu isdestymo (spalvinis) variantas jusm priimtiniausias...
As manau, kad tas antras vizualiai sumazins virtuve ir padarys ja tamsia...
Tai as kazkaip linkstu prie 1-ojo varianto...
QUOTE(Joll@ @ 2013 07 03, 18:48)
Sveikos, moterys...
Ateinu pas jus su projektu...
Gal turesite kokiu pastebejimu, patobulinimu ir pan...
Dekoju is anksto uz komentarus...
Ateinu pas jus su projektu...
Gal turesite kokiu pastebejimu, patobulinimu ir pan...
Dekoju is anksto uz komentarus...
man kazkaip uzkliuvo ta spintele virsui prie kriaukles As ant tos sienos visai nedaryciau pakabinamu
QUOTE(samira123 @ 2013 07 04, 14:54)
jei žiūrint nuo krašto: šaldiklis, kriauklė su šiukšliadėže, indaplovė ir spintelė rakandams (kampinė)
Būten taip ir galvoju viską išdėlioti... jau paprašiau dizainerės, kad padarytų pakeitimą, žiųrėsiu, kaip dabar žiūrėsis...
Turiu šaunią dizainerę, tai smagiai dirbasi...
QUOTE(smiles11 @ 2013 07 04, 14:56)
man kazkaip uzkliuvo ta spintele virsui prie kriaukles As ant tos sienos visai nedaryciau pakabinamu
Dėl šito ir man užkliuvo...
O kur indus reiks dėti, kuriuos kriauklėje išplausiu jei indų džiovyklės nebus?
Kitas aspektas, o kaip atrodys ta tuščia siena... man toks plikas blynas... nebent ten kokį paveikslą kabinti... net nežinau...
As kazkaip susiveliau teminuose ir tai jus man paaiksinkit kas tada geriau
Turiu omeni praktiskuma , ilgaamziskuma. Zadam daryti balta blizgu pavirsiu nuo pat pradziu mastem apie dazyta MDF. Bet kai kalbi su baldininkais tai jie savo terminais kalba ir nebeina nieko suprast.
1. MDF su plevele
2.dazytas mdf
3.kazkos laminatas (ar cia tas pats kas MDF su plevele).
Turiu omeni praktiskuma , ilgaamziskuma. Zadam daryti balta blizgu pavirsiu nuo pat pradziu mastem apie dazyta MDF. Bet kai kalbi su baldininkais tai jie savo terminais kalba ir nebeina nieko suprast.
1. MDF su plevele
2.dazytas mdf
3.kazkos laminatas (ar cia tas pats kas MDF su plevele).
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 04, 11:45)
Mūsų irgi čekiška, na už lenkų ir latvių tik brangesnė, bet iš esmės tai aš nelabai suprantu, kame ten gali būt didelis skirtumas tarkim tarp latviškos už 20lt ir vokiškos už 80lt Specai, kaip ten, a?
kiek suprantu, tai lenku prastai suspaustos tos pjuvenos ar ten kas...o ceku ir vokieciu suspaustos vienodai, tik kad kaina skiriasi as ne specas, jei ka
Papildyta:
QUOTE(smiles11 @ 2013 07 04, 14:56)
ir as