Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(xde @ 2013 07 04, 09:43)
esu mačiusi viename bute  jų gamintą virtuvę,kokybiškai padaryta thumbup.gif
At patenkinta jų pasiūlyta kaina?

kol kas tai kas matos eskize 6900 lt. Visa Blum furnitura, visom karuselem, siuksledezem ir pan. manau kaina normali...
Atsakyti
Sakykit, gal kas nudojate kurią nors iš šių pjaustymo lentelių? Ar patogu pasidėjus ant plautuvės dirbti, kokie dar privalumai ir trūkumai yra?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 04, 09:52)
kol kas tai kas matos eskize 6900 lt. Visa Blum furnitura, visom karuselem, siuksledezem ir pan. manau kaina normali...

Manau labai normali kaina drinks_cheers.gif Kokie fasadai bus? Ar praleidau kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wspring @ 2013 07 04, 10:00)
Sakykit, gal kas nudojate kurią nors iš šių pjaustymo lentelių? Ar patogu pasidėjus ant plautuvės dirbti, kokie dar privalumai ir trūkumai yra?
user posted image

O kur tokių būna? Ir kokio diametro? Įdomu, ar tiktų ant belen kokios kriauklės biggrin.gif Aš norėčiau tokios.
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 04, 10:38)
Manau labai normali kaina drinks_cheers.gif Kokie fasadai bus? Ar praleidau kur? blush2.gif

cekiska plokste, jei to klausiat, nelabai gaudaus smulkmenose biggrin.gif o stalvirsis vokiskas kazkoks lotuliukas.gif stalvirsis bus ir ant sieneles.
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 04, 09:52)

Geras bigsmile.gif Tikrai manau, kad nedaug smile.gif O spalvos kokios fasado ir stalviršio?
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 04, 10:51)
cekiska plokste, jei to klausiat, nelabai gaudaus smulkmenose biggrin.gif o stalvirsis vokiskas kazkoks lotuliukas.gif stalvirsis bus ir ant sieneles.

klausiau ar plokštė, ar MDF smile.gif o čekiška ar kitokia kokia nors tai ir aš nelab skiriu, kuom kuri geresnė, nes patys darom iš masyvo, tai tiesiog nesidomejau rolleyes.gif - aš tik beicuotą ąžuolą ir juodalksnį truputį palygit galėčia hihihi.gif
na taip, MDF turbūt būtų per pigi kaina - virtuvė nemaža... o kaip iš plokštės (ta čekiška gal geresnė kuom g.gif ), dar blum'ai, karuselės, šiukšliadėžės - kas tikrai turi savo kainą,- manau kad gera kainytė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindija @ 2013 07 04, 11:01)
Geras bigsmile.gif Tikrai manau, kad nedaug smile.gif O spalvos kokios fasado ir stalviršio?

dar niekaip nenusprendziu....
ikelsiu foto ka planuoju su splavom daryt...user posted image

arba
user posted image

spalvos panasiai ir bus. tik nzn kuri varianta rinktis doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 04, 00:07)
Pas mane dabar labai panašios siukšliadėžės stalčiuje - jų pagrindas, į kurį susideda kibirėliai, prisuktas prie stalčiaus dugno, dangčio laikiklis prisuktas prie vienos spintutės sienelės - man tas dangtis laaaabai patinka thumbup.gif nereikia atidarius stalčių dar atidenginėt šiukšliadėžės (o yra ir tokių variantų, su su atskirais dangteliais kiekvienam kibirui - nedėčiau tokių schmoll.gif ). Va čia šiek tiek matos:

user posted image

Virš siukšlių kibirų yra tik tik vienas vidinis stalčiukas, o ne du, kaip Jums, *Emilina*, siūlė baldininkai toj baisiai didelėj nuotraukoj  doh.gif  smile.gif , nes jei bus du vidiniai stalčiukai, tai netilps šiukšlių kibirai, arba jie bus labai žemi, netalpūs...

O mūsų virtuvė jau praktiškai baigta  cool.gif . Baldininkas sakė, kad labai gražiai atrodo wub.gif hihihi.gif Tik tos rankenos dar neaišku kaip  unsure.gif  Kaip dabar ilgu laukt, kol sienas nudažys ir grindis sudės - dar gali ir visas mėnesis praeit  doh.gif  Reiks prašyt, kad bent fotkę kokią atsiųstų ax.gif

O ar galima būtų šį stalčių pamatyti iš šono? Ar nesunku prižiūrėti, t.y. valyti šį stalčių? Pas mane šiuo metu yra spintelė ir ten stovi šiukšlių kibiras, tai nuolat prisitrupina ir panašiai blush2.gif , bent kartą į savaitę reikia ištuštint spintelę ir išvalyti dugną, kaži kaip su stalčiais? g.gif valymo prasme patogiau kaip ir spintelę išvalyti bent jau čia mano tokia nuomonė..ar aš klystu?
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 04, 11:05)
klausiau ar plokštė, ar MDF  smile.gif  o čekiška ar kitokia kokia nors tai ir aš nelab skiriu, kuom kuri geresnė, nes patys darom iš masyvo, tai tiesiog nesidomejau rolleyes.gif - aš tik beicuotą ąžuolą ir juodalksnį truputį palygit galėčia hihihi.gif
na taip, MDF turbūt būtų per pigi kaina - virtuvė nemaža... o kaip iš plokštės (ta čekiška gal geresnė kuom g.gif ), dar blum'ai, karuselės, šiukšliadėžės - kas tikrai turi savo kainą,- manau kad gera kainytė 4u.gif

turbut plokste... blush2.gif ploksciu pasirinkimas didelis, bet man aiskino, kad kaikurios ju, tik gamintoju kainu zaismas, o kokybe ta pati. Tai va ir eme ta cekiska, kuri nera prasciausias variantas tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Oksiukaz @ 2013 07 04, 11:06)
O ar galima būtų šį stalčių pamatyti iš šono? Ar nesunku prižiūrėti, t.y. valyti šį stalčių? Pas mane šiuo metu yra spintelė ir ten stovi šiukšlių kibiras, tai nuolat prisitrupina ir panašiai  blush2.gif , bent kartą į savaitę reikia ištuštint spintelę ir išvalyti dugną, kaži kaip su stalčiais?  g.gif valymo prasme patogiau kaip ir spintelę išvalyti bent jau čia mano tokia nuomonė..ar aš klystu?

tai tie kibirai išsiima, aišku prisitrupina, bet, jei sausi trupiniai, su siurbliuku prasieinu ir thumbup.gif ir viduj prisitrupina, tai stalčių išimu ir išvalau mirksiukas.gif
iš viršaus taip atrodo:

user posted image

nufotkinsiu kada ir iš šono, ir išėmus kibirus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 04, 11:08)
turbut plokste... blush2.gif ploksciu pasirinkimas didelis, bet man aiskino, kad kaikurios ju, tik gamintoju kainu zaismas, o kokybe ta pati. Tai va ir eme ta cekiska, kuri nera prasciausias variantas tikrai.

Mūsų irgi čekiška, na už lenkų ir latvių tik brangesnė, bet iš esmės tai aš nelabai suprantu, kame ten gali būt didelis skirtumas tarkim tarp latviškos už 20lt ir vokiškos už 80lt g.gif Specai, kaip ten, a? bigsmile.gif
Atsakyti