Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 03, 08:03)
Na man labiau pasisekė - virtuvės galinė siena plane parašyta 207cm, o yra 210cm  thumbup.gif
O niša, tai jo, ten platuuuus įėjimas į virtuvę buvo, tiksliau įėjimas ir sieninė smile.gif O tai pas jus kiek ten cm?

Planuose 96 berods, o taip 85 doh.gif Jei but bent 90 buve, butu uzteke, o dabar nei kaip verysad.gif Baigiu isprotet, dabar tokioj stadijoj, kad galeciau ka nors uzmust biggrin.gif
Atsakyti
as dabar perdarysiu buto plana ir tegu permatuoja- bus mazesne kvadratura, uz siluma maziau keliai slt teks moketi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 03 liepos 2013 - 13:28
Jetus, moterys, padekit....kaip ikelt foto? radikal.ru pasikeite, o as nicivo nipanimaju rusiskom raidem blush2.gif
noriu jusu kritikos savo virtuves eskizui....
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 03, 12:08)
as dabar perdarysiu buto plana ir tegu permatuoja-  bus mazesne kvadratura, uz siluma maziau keliai slt teks moketi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif

o foto gali kelt per part.lt, fotki.com
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 03, 13:08)
as dabar perdarysiu buto plana ir tegu permatuoja-  bus mazesne kvadratura, uz siluma maziau keliai slt teks moketi  lotuliukas.gif

dar pametejo minti kolega - kreiptis į RC dėl fakto nusttaymo, kad neatitinka ir į šilumininkus, kad grąžintų pinigus už permoką
ji gal ir susidarytu koks 100 litų per visus metus...
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

toks isplanavimas, kas kam kliuna, kas ne taip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Emilina*: 03 liepos 2013 - 16:01
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 03, 14:59)
toks isplanavimas, kas kam kliuna, kas ne taip?

Šiaip man bendras vaizdas thumbup.gif Smalsu tik kaip kampai išnaudoti? Ir pagal stalčių sektos nuostatus reikia, kad po plautuve būtų stalčius lotuliukas.gif
Atsakyti
sonine spintele kai bus atidarinejama neuzklius uz uzuolaidu lango ar kokio roleto ar... nu zodz uz lango apdangalo...
Atsakyti
QUOTE(Ajste @ 2013 07 03, 17:36)
Šiaip man bendras vaizdas  thumbup.gif  Smalsu tik kaip kampai išnaudoti? Ir pagal stalčių sektos nuostatus reikia, kad po plautuve būtų stalčius  lotuliukas.gif

vienas kampas bus isnaudotas puodams, su ta karusele, o kitas kampas, matosi foto, vynines dalis, ir spintele su durelemis is kitos puses, kur bus sudetos taures. patogu manau bus, nes kaip tik jos is tos spintutes nesis ant salia stovincio valgomojo stalo... jo del to stalciau po kriaukle galvoju....man baldininkai siulo taip
user posted image

o as noreciau tokio varianto su siukledezem, tik kaip tada su tuo sektantisku stalcium butu? gautusi ane ?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 03, 17:56)
sonine spintele kai bus atidarinejama neuzklius uz uzuolaidu lango ar kokio roleto ar... nu zodz uz lango apdangalo...

jei man cia sakote, tai bus ant to lango medines zaliuzes (planuojame bent jau), bet manau tikrai neklius. as kazkaip i tokias smulkmenas net neziuriu ir net neuzkliuna man tokie dalykai... g.gif pagal foto matosi, kad zaliuzems vietos bus thumbup.gif
Atsakyti
Nieko sau dydis... blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata_Bo: 03 liepos 2013 - 17:50
Sveikos, moterys...

Ateinu pas jus su projektu...
Gal turesite kokiu pastebejimu, patobulinimu ir pan...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Palei langa apatinese spintelese bus siuksliadeze, indaplove, saldiklis ir spintele visokiems rakandams...

Dekoju is anksto uz komentarus... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Joll@: 03 liepos 2013 - 18:55
QUOTE(*Emilina* @ 2013 07 03, 16:02)
vienas kampas bus isnaudotas puodams, su ta karusele, o kitas kampas, matosi foto, vynines dalis, ir spintele su durelemis is kitos puses, kur bus sudetos taures. patogu manau bus, nes kaip tik jos is tos spintutes nesis ant salia stovincio valgomojo stalo... jo del to stalciau po kriaukle galvoju....man baldininkai siulo taip
o as noreciau tokio varianto su siukledezem, tik kaip tada su tuo sektantisku stalcium butu? gautusi ane ?
Papildyta:
jei man cia sakote, tai bus ant to lango medines zaliuzes (planuojame bent jau), bet manau tikrai neklius. as kazkaip i tokias smulkmenas net neziuriu ir net neuzkliuna man tokie dalykai... g.gif pagal foto matosi, kad zaliuzems vietos bus thumbup.gif

Taigi ir Jūsų įkeltoj foto šiukšledėžės iš esmės yra stalčiuje, tik vietoj stalčiaus priekio nieko nėra ir reikai atidaryti dureles. O kokį priekį dėt stalčiui galima pasiderinti kaip gražiau mirksiukas.gif
Dėl spintelės taurėm irgi sakyčiau, kad stalčius skamba patogiau g.gif Galima dėti skirtukus į stalčių ir patogiai susidėlioti taurres, kad jos nesidaužytų viena į kitą. O ir išimti/įdėti patogiau - išsitraukei stalčių iki galo ir imi/dėlioji thumbup.gif Prie spintutės jau reikia lenktis, siekti iki pat galo, stumdyti... Arba jei finansai neleidžia tiek stalčių, taurėms laikyt turėčiau dėželes su skirtukais, kad būtų patogiau ax.gif
Žiūrint kokią programėlę naudojote kurti virtuvei, gali paveikslėlyje rodyti vaizdą, o šone įspėjimą, kad trūksta vietos g.gif Manau vertėtų paklausti meistrų kokiu spinduliu atsidarinėja ta kraštinė spintelė ir susižiūrėt atstumus iki lango/žaliuzių. Blogiausiu atveju lango rūbą teks daryti nišoje, o ne "virš" nišos mirksiukas.gif
Atsakyti