Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

tai baldininkas ir pasiūlė iš kurios parduotuvės žiūrėti mirksiukas.gif jis iš jos ir perka, tik bėda ta, kad baldininkas Vilniuje, o mes Klaipėdoje doh.gif
pats baldininkas rankėnėlių asortimento nelaiko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 liepos 2013 - 15:27
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 16:05)
Gabby, koks tavo nisos plotis?

135cm smile.gif
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 16:11)

user posted image

Gaila, kad parduotuvės Kaune ir Vilniuij tik, negaliu nueit ir pasižiūrėt realiai kaip atrodo  unsure.gif

Man irgi šitos fainesnės, nei tos pirmos, atspalviai man abu faini, ir forma man fainesnė rolleyes.gif

QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 16:26)
o mes Klaipėdoje  doh.gif

Ne į temą - gal žinot kokių nebrangių vietų Klaipėdoj apsistot savaitėlei? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 02, 16:46)
Man irgi šitos fainesnės, nei tos pirmos, atspalviai man abu faini, ir forma man fainesnė  rolleyes.gif
Ne į temą - gal žinot kokių nebrangių vietų Klaipėdoj apsistot savaitėlei? lotuliukas.gif

aš tai kuo ilgiau žiūriu į jas tuo labiau patinka wub.gif niekur nepabėgu nuo aistros kvadračiukams lotuliukas.gif laukiu dabar, ar nenugesins jos vyaras grįžęs unsure.gif
o dėl vietų, tai nežinau... kažkaip, kaip patiem nereikia ieškot, tai ir nesidomiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 02, 14:46)

o, vaikeli doh.gif tai jus platinot? ar ten ne duru vietoj? g.gif as nebezinau ka su ta nisa daryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 19:22)
o, vaikeli doh.gif  tai jus platinot? ar ten ne duru vietoj? g.gif  as nebezinau ka su ta nisa daryt doh.gif

jei neklystu, tai jos bute dar sienines spintos buvo. Tai koridoriaus plotis plius tos spintos - ir platint nereikejo nieko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 07 02, 18:58)
jei neklystu, tai jos bute dar sienines spintos buvo. Tai koridoriaus plotis plius tos spintos - ir platint nereikejo nieko rolleyes.gif

nu zodziu doh.gif man pagal plana ir realybej ta vieta skiriasi 10cm doh.gif nors imk ir verk, susiplanuoji vienaip, o gaunas sh.. smile.gif zinau, kad netikslus tie planeliai buna, bet kad ant tiek, net nesapnavau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 20:51)
nu zodziu doh.gif  man pagal plana ir realybej ta vieta skiriasi 10cm doh.gif  nors imk ir verk, susiplanuoji vienaip, o gaunas sh.. smile.gif  zinau, kad netikslus tie planeliai buna, bet kad ant tiek, net nesapnavau schmoll.gif

pasiziurejau, kad mano plane 248 parasyta. Tikrai zinau, kad siena 240. Matavom po remonto unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2013 07 02, 20:13)
pasiziurejau, kad mano plane 248 parasyta. Tikrai zinau, kad siena 240. Matavom po remonto unsure.gif

bet cia jau nejuokingos paklaidos blink.gif pas mane veiksmas prasideda vel iš pradziu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 21:29)
bet cia jau nejuokingos paklaidos  blink.gif  pas mane veiksmas prasideda vel iš pradziu doh.gif

Mes dar virtuves neuzsisakem - nors tai ramina rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 20:51)
nu zodziu doh.gif  man pagal plana ir realybej ta vieta skiriasi 10cm doh.gif  nors imk ir verk, susiplanuoji vienaip, o gaunas sh.. smile.gif  zinau, kad netikslus tie planeliai buna, bet kad ant tiek, net nesapnavau schmoll.gif

pas mane tas pats buvo su vonia... pagal plana atrodo viskas puikiai, o realiai... o tas 15 cm daug reiskia... dabar tulikas prie pat duru gavos doh.gif su virtuve tarsi viskas gerai...
Atsakyti
Na man labiau pasisekė - virtuvės galinė siena plane parašyta 207cm, o yra 210cm thumbup.gif
O niša, tai jo, ten platuuuus įėjimas į virtuvę buvo, tiksliau įėjimas ir sieninė smile.gif O tai pas jus kiek ten cm?
Atsakyti
Noriu pasidometi ar kas darete ar planavote daryti kriaukle krastineje spinteleje? uz jos jau bus kambario erdve, jokios sieneles, saldytuvo ar pan... mastau, kad turbut velniskai taskysis grindys prie tokios kriaukles, nes i sona nebera beveik stalvirsio.. kokie pliusai minusai, kaip masgalvojat? blush2.gif
va kaip cia 7 foto : http://www.voke3.com...php/shop,pid.46
Atsakyti