tai baldininkas ir pasiūlė iš kurios parduotuvės žiūrėti jis iš jos ir perka, tik bėda ta, kad baldininkas Vilniuje, o mes Klaipėdoje
pats baldininkas rankėnėlių asortimento nelaiko
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 16:05)
Gabby, koks tavo nisos plotis?
135cm
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 16:11)
Gaila, kad parduotuvės Kaune ir Vilniuij tik, negaliu nueit ir pasižiūrėt realiai kaip atrodo
Man irgi šitos fainesnės, nei tos pirmos, atspalviai man abu faini, ir forma man fainesnė
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 16:26)
o mes Klaipėdoje
Ne į temą - gal žinot kokių nebrangių vietų Klaipėdoj apsistot savaitėlei?
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 02, 16:46)
Man irgi šitos fainesnės, nei tos pirmos, atspalviai man abu faini, ir forma man fainesnė
aš tai kuo ilgiau žiūriu į jas tuo labiau patinka niekur nepabėgu nuo aistros kvadračiukams laukiu dabar, ar nenugesins jos vyaras grįžęs
o dėl vietų, tai nežinau... kažkaip, kaip patiem nereikia ieškot, tai ir nesidomiu
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 02, 14:46)
135cm
o, vaikeli tai jus platinot? ar ten ne duru vietoj? as nebezinau ka su ta nisa daryt
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 19:22)
o, vaikeli tai jus platinot? ar ten ne duru vietoj? as nebezinau ka su ta nisa daryt
jei neklystu, tai jos bute dar sienines spintos buvo. Tai koridoriaus plotis plius tos spintos - ir platint nereikejo nieko
QUOTE(rsc @ 2013 07 02, 18:58)
jei neklystu, tai jos bute dar sienines spintos buvo. Tai koridoriaus plotis plius tos spintos - ir platint nereikejo nieko
nu zodziu man pagal plana ir realybej ta vieta skiriasi 10cm nors imk ir verk, susiplanuoji vienaip, o gaunas sh.. zinau, kad netikslus tie planeliai buna, bet kad ant tiek, net nesapnavau
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 20:51)
nu zodziu man pagal plana ir realybej ta vieta skiriasi 10cm nors imk ir verk, susiplanuoji vienaip, o gaunas sh.. zinau, kad netikslus tie planeliai buna, bet kad ant tiek, net nesapnavau
pasiziurejau, kad mano plane 248 parasyta. Tikrai zinau, kad siena 240. Matavom po remonto
QUOTE(rsc @ 2013 07 02, 20:13)
pasiziurejau, kad mano plane 248 parasyta. Tikrai zinau, kad siena 240. Matavom po remonto
bet cia jau nejuokingos paklaidos pas mane veiksmas prasideda vel iš pradziu
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 21:29)
bet cia jau nejuokingos paklaidos pas mane veiksmas prasideda vel iš pradziu
Mes dar virtuves neuzsisakem - nors tai ramina
QUOTE(Flirt @ 2013 07 02, 20:51)
pas mane tas pats buvo su vonia... pagal plana atrodo viskas puikiai, o realiai... o tas 15 cm daug reiskia... dabar tulikas prie pat duru gavos su virtuve tarsi viskas gerai...
Na man labiau pasisekė - virtuvės galinė siena plane parašyta 207cm, o yra 210cm
O niša, tai jo, ten platuuuus įėjimas į virtuvę buvo, tiksliau įėjimas ir sieninė O tai pas jus kiek ten cm?
O niša, tai jo, ten platuuuus įėjimas į virtuvę buvo, tiksliau įėjimas ir sieninė O tai pas jus kiek ten cm?
Noriu pasidometi ar kas darete ar planavote daryti kriaukle krastineje spinteleje? uz jos jau bus kambario erdve, jokios sieneles, saldytuvo ar pan... mastau, kad turbut velniskai taskysis grindys prie tokios kriaukles, nes i sona nebera beveik stalvirsio.. kokie pliusai minusai, kaip masgalvojat?
va kaip cia 7 foto : http://www.voke3.com...php/shop,pid.46
va kaip cia 7 foto : http://www.voke3.com...php/shop,pid.46