Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(Dešimtukas @ 2013 07 02, 09:55)
Nėra ką parodyti, nedariau dar spintelės su stalčiumi cokolyje, svarstome teoriškai, nes viena forumietė jo labai nori.  smile.gif

as jo visai nenoriu, bet sakau kokia situcija - iki virykles lieka 36 cm su cokoliu
tai ir svarstau - ar stalciuka 26 cm daryti virs cokolio, kuris bus 10 cm, ar ta cokoli paversti i stalciuka

Papildyta:
QUOTE(gabby_jz @ 2013 07 02, 10:55)
Mano manymu, taip, ir tada kyla kitas klausimas - kam daryti 15cm kojeles, jei galima 10cm?.... blush2.gif Juk 5cm daugiau spintelėm/stalčiam lieka rolleyes.gif

sutinku smile.gif
bet va yra baldininku, kurie daro 15 cm cokoli. ir kokio velnio taip? kodel ne 10 cm. nestandartiniai baldai, o kliento nestandartiškumo siekis apribojamas... norit - kaina kyla vos ne kosmiskai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bus kita balta ziema: 02 liepos 2013 - 11:05
QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 10:22)
man gražiau antrosios, gal ne geltonos mėgėja.

aš irgi iki šiol buvau balto metalo gerbėja ax.gif ir naujos virtuvės pradinis variantas buvo modernas... ale viskas apsivertė, nusiritom iki klasikos doh.gif lotuliukas.gif visam name durų rankenos bus geltonos smile.gif ir dėl virtuvės komplekto rankenų galvoju, kad gal ir pritiks tas sendintas auksas unsure.gif
va, pabandžiau nufotografuot, kaip įmanoma realiau tą mūsų tamsiąją virtuvinio dalį:
user posted image user posted image
labai įdomiai ta spalva žaidžia, nuo skirtingo apšvietimo, kitu kampu žiūrint, vis daugiau ar mažiau tos pilkos išlenda, bet pati spalva tokia šilta, tad galvoju, kad balto metalo Similferro nelabai, nes jos šaltokos tokios atrodo g.gif
gaila, neturiu raudonų fasadų pavyzdžio, bet ta spalva irgi tokia šilta, lengva, su oranžinės spalvos prieskoniu smile.gif gal kažkas tokio, tik ant medžio kitaip atrodo, ne tokia ryški:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 liepos 2013 - 11:52
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 07 02, 11:02)
bet va yra baldininku, kurie daro 15 cm cokoli. ir kokio velnio taip? kodel ne 10 cm. nestandartiniai baldai, o kliento nestandartiškumo siekis apribojamas... norit - kaina kyla vos ne kosmiskai

matyt irgi standartas. Reik pasižiūrėt, koks dabar pas mane cokolis, kai gamino baldus, tai net neklausė, kokio aukščio kojelių noriu.

QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 11:29)
aš irgi iki šiol buvau balto metalo gerbėja ax.gif ir naujos virtuvės pradinis variantas buvo modernas... ale viskas apsivertė, nusiritom iki klasikos  doh.gif  lotuliukas.gif visam name durų rankenos bus geltonos  smile.gif ir dėl virtuvės komplekto rankenų galvoju, kad gal ir pritiks tas sendintas auksas unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif "nusiritom iki klasikos"

o buitinės mygukai kokie, juk ne geltoni. Derinčiau prie jų.
Atsakyti
QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 13:09)
o buitinės mygukai kokie, juk ne geltoni. Derinčiau prie jų.

bože bože doh.gif teisingai, buitinė technika gi doh.gif ir plautuvės maišytuvas... doh.gif svaigstu aš čia su tom rankenėlėm, pamiršau visai anuos dalykus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 12:30)
bože bože  doh.gif teisingai, buitinė technika gi doh.gif ir plautuvės maišytuvas... doh.gif svaigstu aš čia su tom rankenėlėm, pamiršau visai anuos dalykus unsure.gif

a tai gal jų nereik, kad taip lengvai pasimiršo hihihi.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image user posted image
, user posted image
O kaip tada šitos atrodytų g.gif čia sendintas sidabras - nepabėgčiau taip toli nuo orkaitės nesendinto sidabro hihihi.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 13:42)
a tai gal jų nereik, kad taip lengvai pasimiršo hihihi.gif

matyt matyt... antraeiliai dalykai juk, svarbu rankenėlės superinės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodai: 02 liepos 2013 - 13:13
man vėl antrojoj foto labiau patinka rankenėlės, nors pirmojoj labiau derinasi prie tos rudos baldinės plokštės. Geriausia imt rankeneles ir prie baldų stovint derint, nes virtualiai labai jau sunku tinkamai parinkt.

neįsivaizduoju savoj virtuvėj tokių ryškių spalvų, bet negaliu nieko sakyt, kol neužsakiau

tiesa, bandžiau planuotis virtuvę L formos, ir žiūriu, kad man spintelių per mažai. Gausis net mažiau nei dabar kad turiu. o dabar dar ir indauja pas mane stovi ir pusė prietaisų an kėdžių arba dėžėse sudėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo samira123: 02 liepos 2013 - 13:31
paskutinės fainiausios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 14:05)

QUOTE(samira123 @ 2013 07 02, 14:31)
man vėl antrojoj foto labiau patinka rankenėlės, nors pirmojoj labiau derinasi prie tos rudos baldinės plokštės. Geriausia imt rankeneles ir prie baldų stovint derint, nes virtualiai labai jau sunku tinkamai parinkt.

QUOTE(Nemide @ 2013 07 02, 14:32)
paskutinės fainiausios thumbup.gif

tai jos abi čia sendinto sidabro, tik iš skirtingų tinklapių paėmiau, tai skiriasi šiek tiek atspalviai 4u.gif
man irgi paskutinėj fotkėj labiausia patinka wub.gif
Atsakyti
Gabby, koks tavo nisos plotis?
Atsakyti
Manau, kad šitas ir pasirinksiu, jei vyras neparieštaraus... smile.gif

user posted image , user posted image

user posted image

Gaila, kad parduotuvės Kaune ir Vilniuij tik, negaliu nueit ir pasižiūrėt realiai kaip atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 02, 15:11)
Gaila, kad parduotuvės Kaune ir Vilniuij tik, negaliu nueit ir pasižiūrėt realiai kaip atrodo  unsure.gif

o baldininkai neturi? prieš 8 metus dariausi virtuvę, tai net minties nebuvo, kažkur kitur ieškoti detalių, viską rinkausi iš to, ką pasiūlė virtuvės gamintojai.
Atsakyti