Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriam virtuvę

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 28, 20:26)
ziurekite ka radau nu kaip idomiai -nesu dar macius  kazi ar patogu? manau pakankamai... butu idomu paciupineti

QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 28, 22:39)
user posted image
Prieš 6 metus mes jau įdėjom į gaminamus baldus tokį dvigubą stalčių, tik baltą (info susiradau internete ir pakišau po nosim baldų gamintojams smile.gif ) , tai labai patogu man, ypač jei yra indaplovė ir reik turėt daug naudojamų įrankių, praktiškai sutaupytas antras stalčius 4u.gif
Atsakyti
o gal kam teko pas mus matyti tokiu kur... mano akis neusziuurejo, o rankos nori paciupineti
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 29, 11:48)
o gal kam teko pas mus matyti tokiu kur... mano akis neusziuurejo, o rankos nori paciupineti

Pasiskambink į Brasą ar turi jį salone ir pabandyk nuvažiuoti pasižiūrėti 4u.gif
BRASA salonas Vytenio g.61a, 03209 Vilnius Tel. 8 5 2105266
info@brasa.lt
Darbo laikas:
I-IV 8.00 - 18.00
V 8.00 - 17.30
VI 10.00 - 15.00
VII nedirbame

http://www.brasa.lt/...ankiams-ideklai

user posted image
Atsakyti
Man tai atrodo biškį daugokai pinigų už tokį dalyką, atskiras stalčius išeina blush2.gif Na va jei reiktų lygiuot stalčius iš išorės, tada taip, tikrai geras dalykas, bet jei tarkim su niekuo nereik lygiuot, tai geriau du atskirus stalčius dėčiau gal...... Nors ką aš čia šneku, neturėjus, tai negaliu ginčytis smile.gif
Atsakyti
nusileidau is padangiu ant zemess - pas mane stalcius 800, o ten 600, bet paciupinesiu butinai drinks_cheers.gif aciu...
kai pamatai relia nuotr ir susidomi, o kol nematai ir neatkreipi demesio doh.gif
Papildyta:
kaip idomiai padaryta uzuolaida - is taures tarsi vyna issipila... user posted image

jeigu maziau visokiu detaliu butu, mnau, labai graziai atrodytu . bet ideja uzvedanti
Atsakyti
kaip ir pas Gabby graziai apsiutas skaitliukas user posted image duju vamzdis spinteleje irgi pasleptas, as galvoju ir ta vamzdi tarp virsutines spneteles pabaigps ir apatines virsaus ji paslepti ... estetiskiau atrodytuuu gal...
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 29, 14:59)
kaip ir pas Gabby graziai apsiutas skaitliukas  , duju vamzdis spinteleje irgi pasleptas, as galvoju ir ta vamzdi tarp virsutines spneteles pabaigps ir apatines virsaus ji paslepti ... estetiskiau atrodytuuu gal...

Pas mus irgi taip spintutė sudalinta, kad skaitliukas būtų atskiroje erdvėje, tai ten sukroviau makaronų, ryžių ir t.t. atsargas, nes skaitliuko rodmenis žiūrim tik kas pusę metų smile.gif
Dėl vamzdžio, tai aš irgi ilgai galvojau, bet taip ir neradau sprendimo, nes aptaisyti su apdaila man gaila vietos, nes daug užima, bandžiau ieškoti tų apdailinių plastikų, kur instaliacijai skirta, bet neatradau reikiamų matmenų ax.gif
Atsakyti
ka tik iskaiciau, kad turku Samet tas pats kas Blium pagal funkcionaluma, bet kaina net iki 50 proc. mazesne
kas cia per ciudas? teko kam susidurti ?
Atsakyti
Jei nepainioju, tai mūsų šiukšlinės stalčiaus bėgeliai Samet, bet tai dar tik 5mėn naudojam.....
Atsakyti
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 28, 21:39)

Turiu tokį dvigubą stalčių, man jis nepatogus. Jei daugiau prisideda į apatinį, tai kliūna viršutinis. Jei daugiau į viršutinį, tai jį nustūmus gilyn, svyra žemyn ir jau išlaužė plastiką. Žodžiu, man labai nepatinka. Naujoje virtuvėje tokių tikrai nebus.
Atsakyti
sveikos
pusdieni jau skaitineju temas apie virtuve, bet visgi nerandu pas ka geriausia uzsakyti virtuves baldus?
buciau labai dekinga, jei pasidalintumete info, kas kur uzsakinejo virtuve ir ar likote patenkintos?

internete tiek daug imoniu, ad galva svaigsta, o atsiliepimu beveik nera
Atsakyti
kodel meistrai nenori daryti po orkaite stalciuko sujungto su cokoliu ? gi labai gerai gilesnis stalciukas. daugiau darbo? brangiau gaunas?
Atsakyti