dabar tiek visokiu pribumbasu del patogumo, tik reikia juos isbandytui, kad įsitikintum, ar tau to reikia, ar bus patogu ir naudinga ir atsipirks.
nes kiekvienam vis kitaip.
mano siuksliadeze dabar spnteleje prie sienos ir kai dirbu virtuveje ji atidaryta visada buna. man patogu ir visai jauku... nes ta siuksline neskleidzia nu jokiu kvapu - nebent i ja butu ismestas maiselis nuo braskiu - braskemis kvepetu
dabar ieskau pvz, kaip i spintele graziai ipakuoti duju skaitliuka kad dar aplink susideciau kazka
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 27, 11:02)
dabar ieskau pvz, kaip i spintele graziai ipakuoti duju skaitliuka kad dar aplink susideciau kazka
Pas mus senoje virtuveje buvo galinei spintelei skaitliukas, tai ten vaistinele turejau, nes beveik nieks netilpo. Naujoj virtuvei irgi teks paskutine spintele atiduosi skaitliukui
Mūsų dabartinėje virtuvėje dujų skaitliukas spintelėje, tai užima vieną lentinėlę, o visą kitą spintelės erdvė užimta visokiais kitokiais rakandais, aš netgi ir skaitliuko lentynoje sugebėjau pridėti daiktų
Pas mus iškeltas skaitiklis, tai beveik niekam netrukdo, gofra daugiau vietos užima. Palikau ten aukštą lentyną, neskirsčiau pusiau, tai sukroviau krūvą uogienių kol kas (nežinau, ar ten jom ne per šilta?......)
o as dar dairaus nete ideju, kaip aplink skaitliuka lentynelemis kokiomis graziai apvynioti
dar gartraukio apaipavidalinimas laukia
kazkaip labai su tavirtube uzgaisau
dar gartraukio apaipavidalinimas laukia
kazkaip labai su tavirtube uzgaisau
Sveikos panelės ir ponios kurios mane dar prisimenate. Kaip sekasi? Virtuvės baldai, pagaminti, svečiai aikčioja nuo grožio, kepsniai čiršką, orkaitėse pyragai kepa, šaldytuvuose šampanas gundo...
Štai kokį klausimėli turiu. Įdomu būtų pamatyti Jūsų integruojamų gartraukių spintelių vidų. Domina visokie visokiausi variantai, nuo tokių kur atviri vamzdžiai, laidai iki uždengtų su siauromis lentynėlėmis. Domina tokios spintelėmis kuriomis Jūs nepatenkintos ir tokios kuriomis labai patenkintos, visokios.
Tobulinu integruojamo gartraukio spintelės konstrukciją, tai įdomu kaip gamina kiti, ar nepersistengiu čia aš. Kai baigsiu įdėsiu nuotraukas.
Štai kokį klausimėli turiu. Įdomu būtų pamatyti Jūsų integruojamų gartraukių spintelių vidų. Domina visokie visokiausi variantai, nuo tokių kur atviri vamzdžiai, laidai iki uždengtų su siauromis lentynėlėmis. Domina tokios spintelėmis kuriomis Jūs nepatenkintos ir tokios kuriomis labai patenkintos, visokios.
Tobulinu integruojamo gartraukio spintelės konstrukciją, tai įdomu kaip gamina kiti, ar nepersistengiu čia aš. Kai baigsiu įdėsiu nuotraukas.
Sveikas sugrįžęs
Na aš tai jau lyg buvau kėlus foto, na sakyčiau gan paprastai pas mus, bet pakankamai tvarkingai, kai nelabai turiu su kuo lygint, nusiskundimų neturiu
Na aš tai jau lyg buvau kėlus foto, na sakyčiau gan paprastai pas mus, bet pakankamai tvarkingai, kai nelabai turiu su kuo lygint, nusiskundimų neturiu
ziurekite ka radau nu kaip idomiai -nesu dar macius kazi ar patogu? manau pakankamai... butu idomu paciupineti
Įdomus variantas rankenėlės viršuje
QUOTE(bus kita balta ziema @ 2013 06 28, 20:26)
ziurekite ka radau nu kaip idomiai -nesu dar macius kazi ar patogu? manau pakankamai... butu idomu paciupineti
Man neatidaro.
Papildyta:
QUOTE(Rokoko Mūza @ 2013 06 28, 20:33)
Atrodo įdomiai, bet naudoti kažin ar patogu. Ta prasme gaminant kartais reikia ir miltuotais ar šlapiai pirštais spintelę atidaryti. Poto valymo...