Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 19:14)
Alatėja- mūsų nors ir nedidelis kiemukas- bet ir tavieji tilps  mirksiukas.gif

mirksiukas.gif

nu žinokit, kaip skaniai ta mergiotė siuvinėjasi, negaliu atsitraukt biggrin.gif dabar turiu tiek ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 16:45)
man ir tas per mažas  biggrin.gif - dėk paklodę, kaip aš ir tada jau visos mano draugės priežlibės gerai matys  mirksiukas.gif . Nors kiek įspitrijau- turės būti kažkas labai faino  4u.gif - kur panaudosi- kaip paveikslėlius ar kur kitur?

nieko cia labai ir neprigalvosiu - bus ireminti ir prie lovytes pakabinti smile.gif o cia didesne foto - jau ir aklas viska iziures biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
mataaaauuuu thumbup.gif - liuks dovanėlė, ypač kai vaikas mėgsta tuos personažus. Nors aš tai kiaulė- maniškis vis kempiniuko prašo, bet nesugalvoju kur jam jį pritaikyti ir neišsiuvinėju....
Alatėja- graži mergučė wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasiux-: 27 birželio 2013 - 10:54
Toks klausimas iškilo, o ką jūs pvz darot, jei kažkur radot klaidą ir nemažą, o siūlo galas jau velniai žino kur ir ardyt nuo galo nesigauna? Kerpat ir ardot?
Vienur radau vieną xxx klaidą, bet ne esmė, atspalvis siūlo vos vos skirias, bet pvz. jei randi didelę klaidą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 27, 15:07)
Toks klausimas iškilo, o ką jūs pvz darot, jei kažkur radot klaidą ir nemažą, o siūlo galas jau velniai žino kur ir ardyt nuo galo nesigauna? Kerpat ir ardot?
Vienur radau vieną xxx klaidą, bet ne esmė, atspalvis siūlo vos vos skirias, bet pvz. jei randi didelę klaidą g.gif

mano nors vienas kryžiukas ne taip ,ardau .bet jai labai daug išsiuvinėta ir tas vienas nieko nekeičia ,palieku .ištikrųjų tai pagal situaciją žiūriu ,tingiu ar ne biggrin.gif

Alatėjos_ mergaičiukės procesas puikus smile.gif

Pavydu ,kad merginos gyvenat didesniuose miestuose ,atvažiuoji į vieną vietą ,ir žinai ,kad siūlo reikiamo visad turės. o man jau kelis kart darbas buvo sustojęs ,pritrūkstu ,ir nuvažiavusi pataikau ,kad nei viena ,nei kita parduotuvė ,reikiamų spalvų neturi .ir nervas ima ,kai darbas stovi mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uodegyte: 27 birželio 2013 - 14:06
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 27, 15:00)
Pavydu ,kad merginos gyvenat didesniuose miestuose ,atvažiuoji į vieną vietą ,ir žinai ,kad siūlo reikiamo visad turės. o man jau kelis kart darbas buvo sustojęs ,pritrūkstu ,ir nuvažiavusi pataikau ,kad nei viena ,nei kita parduotuvė ,reikiamų spalvų neturi .ir nervas ima ,kai darbas stovi  mad.gif

biggrin.gif tai,kad ir didesniuose miestuose taip buna,einamu spalvu buna trukumas.Averitai kiek ieskojom vieno numerio schmoll.gif Siauliuose niekur neradom,gavau Kaune prigriebt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zerutis @ 2013 06 27, 16:12)
biggrin.gif tai,kad ir didesniuose miestuose taip buna,einamu spalvu buna trukumas.Averitai kiek ieskojom vieno numerio schmoll.gif Siauliuose niekur neradom,gavau Kaune prigriebt  biggrin.gif

taivat apie kauną ir vilnių kalbu smile.gif nes klaipėdoje perku ,ir dažnokai vieno ar keleto siūlų neturi .
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 27, 15:00)
mano nors vienas kryžiukas ne taip ,ardau .bet jai labai daug išsiuvinėta ir tas vienas nieko nekeičia ,palieku .ištikrųjų tai pagal situaciją žiūriu ,tingiu ar ne biggrin.gif

netikiu schmoll.gif jau tu tikra perfekcionistė- jei net MTSA švyturį persiuvinėjai, tai įtariu nei vieno neteisingo nepalieki biggrin.gif
Aš tai tokią neesminę klaidą nurašau saviraiškai biggrin.gif , nematau nieko blogo jei kur įsivelia ir neteisingas kryželis. Aiškų krypties neatitikimų netoleruoju, tik spalvinius.
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 27, 16:52)
netikiu  schmoll.gif  jau tu tikra perfekcionistė- jei net MTSA švyturį persiuvinėjai, tai įtariu nei vieno neteisingo nepalieki  biggrin.gif
Aš tai tokią neesminę klaidą nurašau saviraiškai  biggrin.gif , nematau nieko blogo jei kur įsivelia ir neteisingas kryželis. Aiškų krypties neatitikimų netoleruoju, tik spalvinius.

biggrin.gif ir net kelis kart ardžiau ,buvo verta rolleyes.gif

palieku palieku biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
pas mane dabar yra kelios spalvos, kad atskirt kuri kuri sunkiai įmanoma pagal pavyzdį, tiesiog imi ir nesi tikras net, nors regėjimas geras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alatėja_ @ 2013 06 27, 08:30)
mirksiukas.gif

nu žinokit, kaip skaniai ta mergiotė siuvinėjasi, negaliu atsitraukt  biggrin.gif dabar turiu tiek  ax.gif

Na va kaip puikiai sekasi judėti į priekį wub.gif mirksiukas.gif nebe per daugiausiai ir liko ax.gif
Kokios man simpatiškos šios mergytės wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 27, 15:35)
taivat apie kauną ir vilnių kalbu  smile.gif nes klaipėdoje perku ,ir dažnokai vieno ar keleto siūlų neturi .

Ir Kaune buna. Du kartus vaziavau I Kasiulus ir keliu atspalviu neturejo. Dabar sakiau pries vaziuojant pasiskambinsiu, gaila laiko ir kuro tongue.gif Megos siulineje pasitaike, kad juodo siulo neturejo blink.gif
Atsakyti