Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Bianca- sūnėnui tai aišku patiks, nes iš arti apžiūrėt galės, nu bet aš tai niek neįmatau lens.gif būk geras- įdėk didesnes nuotraukas ax.gif
Uodegyte- Alatėja dar už kelių savaičių tegrįš- gal pasveiks tavo berniukas, o jei ką- su maniškiais vis tiek ras ką veikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 16:27)
Bianca- sūnėnui tai aišku patiks, nes iš arti apžiūrėt galės, nu bet aš tai niek neįmatau  lens.gif  būk geras- įdėk didesnes nuotraukas  ax.gif
Uodegyte- Alatėja dar už kelių savaičių tegrįš- gal pasveiks tavo berniukas, o jei ką- su maniškiais vis tiek ras ką veikti  mirksiukas.gif

Na, kad paspaudus ant nuotraukos pakankamai didelis ten formatas? g.gif
Atsakyti
man ir tas per mažas biggrin.gif - dėk paklodę, kaip aš ir tada jau visos mano draugės priežlibės gerai matys mirksiukas.gif . Nors kiek įspitrijau- turės būti kažkas labai faino 4u.gif - kur panaudosi- kaip paveikslėlius ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2013 06 24, 19:05)
Triptikas jau nuolatinėj vietoj kabo smile.gif

wooow, kaip puikiai jie ten dera wub.gif

QUOTE(*Radvileee @ 2013 06 25, 12:14)
Pasirodau su paskutiniu darbeliu ax.gif

mielas koks wub.gif

QUOTE(sobieska @ 2013 06 25, 13:59)
O čia mano procesas.......

labai labai... wub.gif

QUOTE(zerutis @ 2013 06 25, 14:20)
mano letai judantis procesas ax.gif

a kas čia bus? bigsmile.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 10:54)
Rodau savo braškeles- liko dar viena uoga ir 2 lapai  ax.gif

skanios uogos, tuoj jau ir baigsi thumbup.gif

galvoju, ko man čia ausys kaista visą dieną, ale pasirodo, mane čia mini biggrin.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 12:11)
Tuoj grįš Alatėja- darysim siuvinėtojų susitikimą  mirksiukas.gif - būtinai ir tave kviesim  4u.gif

tas "tuoj" ne toks ir "tuoj" biggrin.gif

QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 26, 12:30)
Gerai būtų  unsure.gif bet su sūneliu sėdžiu namie ,vargšiukas rankytę susilaužęs ,pas gyd. tik važinėjamės ,su gipsu dabar vaikšto  verysad.gif

uoj, kad greičiau sugytų rankytė mažiukui 4u.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 13:08)
dar viena pabaigta trijule:

super thumbup.gif labai lauksim galutinio varianto, ką čia su juo padarysi mirksiukas.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 15:27)
Uodegyte- Alatėja dar už kelių savaičių tegrįš- gal pasveiks tavo berniukas, o jei ką- su maniškiais vis tiek ras ką veikti  mirksiukas.gif

nepamiršk ir mano dviejų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 11:54)
Taip ir įtariau  smile.gif
Rodau savo braškeles- liko dar viena uoga ir 2 lapai  ax.gif

Kaip skaniai atrodo wub.gif visai nebe daug ir liko mirksiukas.gif

QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 14:08)
dar viena pabaigta trijule:

Na va koks šaunus šešetukas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 26, 11:57)
Ale kaip protingai padarėt, audinį apsimėtėt thumbup.gif O tai rykšta man, nesugalvojau doh.gif

Šiaip tai prieš pradedant siuvinėti patariamas pirmas žingsnis apsimėtyt kraštus, kad nespurtų wink.gif Perskaityt reikia visus popiergalius, kurie pridėti būna biggrin.gif

Ale braškės niam niam..aš irgi norėjau braškes siuvinėti, bet man kažkaip trūko spalvų sodrumo..ne tokį buvau radus..

Personažai multikų irgi liuks...

Levandos ...nuneša mintimis į kitą kraštą.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 26, 17:16)
Šiaip tai prieš pradedant siuvinėti patariamas pirmas žingsnis apsimėtyt kraštus, kad nespurtų wink.gif Perskaityt reikia visus popiergalius, kurie pridėti būna biggrin.gif

aš tai kai tinginiuks ant to reikalo biggrin.gif tai turiu nusipirkus kraštų standiklį, aptepu, greit nudžiuva ir valio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 26, 18:16)

Būčiau perskaičius, bet angliškai ir rusiškai, o su terminais sunku, kai nesusidūręs su tokiais dalykais šnekamojoje, tai labai ir nesigilinau, ką supratau, tą smile.gif o kas liko nebesigilinau labai blush-anim-cl.gif Bet nieko, dabar jau žinosiu sekantį kartą lotuliukas.gif
Mano vaikas šiandien nemažai pamiegojo, geras, tai xxx kryžiavoju vis pribėgdama smile.gif
Atsakyti
Alatėja- mūsų nors ir nedidelis kiemukas- bet ir tavieji tilps mirksiukas.gif
O man kai terminas nustatytas- tai darbas vyksta kaip reikiant- esu paskutinės nakties studentė... Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 20:14)
Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti  biggrin.gif

g.gif g.gif ar mamai ne kita paveiksleli zadejai siuvinet mastau.gif
Atsakyti
buvo minčių, bet šitas taip pas ją pritiks virtuvei, kad niekaip negaliu jo nei sau pasilikt, nei kur kitur realizuot. O paukštukus Kalėdoms pagaminsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2013 06 26, 18:44)
Būčiau perskaičius, bet angliškai ir rusiškai, o su terminais sunku, kai nesusidūręs su tokiais dalykais šnekamojoje, tai labai ir nesigilinau, ką supratau, tą smile.gif o kas liko nebesigilinau labai blush-anim-cl.gif Bet nieko, dabar jau žinosiu sekantį kartą  lotuliukas.gif
Mano vaikas šiandien nemažai pamiegojo, geras, tai xxx  kryžiavoju vis pribėgdama smile.gif

Na taip, aš irgi nepasakyčiau, kad labai didelė skaitovė esu, bet paėmus pirmą rinkinį iš įdomumo bandžiau viską perskaityt biggrin.gif rusų kalba pamažu perskaitau porą žodžių biggrin.gif

QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 20:14)
Alatėja- mūsų nors ir nedidelis kiemukas- bet ir tavieji tilps  mirksiukas.gif
O man kai terminas nustatytas- tai darbas vyksta kaip reikiant- esu paskutinės nakties studentė... Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti  biggrin.gif

Ale koks geras spyris..jau nepatinginiausi...dovanos neįteiksi post factum biggrin.gif
Atsakyti