Bianca- sūnėnui tai aišku patiks, nes iš arti apžiūrėt galės, nu bet aš tai niek neįmatau būk geras- įdėk didesnes nuotraukas
Uodegyte- Alatėja dar už kelių savaičių tegrįš- gal pasveiks tavo berniukas, o jei ką- su maniškiais vis tiek ras ką veikti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 16:27)
Bianca- sūnėnui tai aišku patiks, nes iš arti apžiūrėt galės, nu bet aš tai niek neįmatau būk geras- įdėk didesnes nuotraukas
Uodegyte- Alatėja dar už kelių savaičių tegrįš- gal pasveiks tavo berniukas, o jei ką- su maniškiais vis tiek ras ką veikti
Na, kad paspaudus ant nuotraukos pakankamai didelis ten formatas?
man ir tas per mažas - dėk paklodę, kaip aš ir tada jau visos mano draugės priežlibės gerai matys . Nors kiek įspitrijau- turės būti kažkas labai faino - kur panaudosi- kaip paveikslėlius ar kur kitur?
QUOTE(sobieska @ 2013 06 24, 19:05)
Triptikas jau nuolatinėj vietoj kabo
wooow, kaip puikiai jie ten dera
QUOTE(*Radvileee @ 2013 06 25, 12:14)
Pasirodau su paskutiniu darbeliu
mielas koks
QUOTE(sobieska @ 2013 06 25, 13:59)
O čia mano procesas.......
labai labai...
QUOTE(zerutis @ 2013 06 25, 14:20)
mano letai judantis procesas
a kas čia bus?
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 10:54)
Rodau savo braškeles- liko dar viena uoga ir 2 lapai
skanios uogos, tuoj jau ir baigsi
galvoju, ko man čia ausys kaista visą dieną, ale pasirodo, mane čia mini
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 12:11)
Tuoj grįš Alatėja- darysim siuvinėtojų susitikimą - būtinai ir tave kviesim
tas "tuoj" ne toks ir "tuoj"
QUOTE(Uodegyte @ 2013 06 26, 12:30)
Gerai būtų bet su sūneliu sėdžiu namie ,vargšiukas rankytę susilaužęs ,pas gyd. tik važinėjamės ,su gipsu dabar vaikšto
uoj, kad greičiau sugytų rankytė mažiukui
QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 13:08)
dar viena pabaigta trijule:
super labai lauksim galutinio varianto, ką čia su juo padarysi
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 15:27)
nepamiršk ir mano dviejų
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 11:54)
Taip ir įtariau
Kaip skaniai atrodo visai nebe daug ir liko
QUOTE(Bianca @ 2013 06 26, 14:08)
dar viena pabaigta trijule:
Na va koks šaunus šešetukas
QUOTE(Aga @ 2013 06 26, 11:57)
Ale kaip protingai padarėt, audinį apsimėtėt O tai rykšta man, nesugalvojau
Šiaip tai prieš pradedant siuvinėti patariamas pirmas žingsnis apsimėtyt kraštus, kad nespurtų Perskaityt reikia visus popiergalius, kurie pridėti būna
Ale braškės niam niam..aš irgi norėjau braškes siuvinėti, bet man kažkaip trūko spalvų sodrumo..ne tokį buvau radus..
Personažai multikų irgi liuks...
Levandos ...nuneša mintimis į kitą kraštą..
QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 26, 17:16)
Šiaip tai prieš pradedant siuvinėti patariamas pirmas žingsnis apsimėtyt kraštus, kad nespurtų Perskaityt reikia visus popiergalius, kurie pridėti būna
aš tai kai tinginiuks ant to reikalo tai turiu nusipirkus kraštų standiklį, aptepu, greit nudžiuva ir valio
QUOTE(Mamamvika @ 2013 06 26, 18:16)
Būčiau perskaičius, bet angliškai ir rusiškai, o su terminais sunku, kai nesusidūręs su tokiais dalykais šnekamojoje, tai labai ir nesigilinau, ką supratau, tą o kas liko nebesigilinau labai Bet nieko, dabar jau žinosiu sekantį kartą
Mano vaikas šiandien nemažai pamiegojo, geras, tai xxx kryžiavoju vis pribėgdama
Alatėja- mūsų nors ir nedidelis kiemukas- bet ir tavieji tilps
O man kai terminas nustatytas- tai darbas vyksta kaip reikiant- esu paskutinės nakties studentė... Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti
O man kai terminas nustatytas- tai darbas vyksta kaip reikiant- esu paskutinės nakties studentė... Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 20:14)
Va ir dabar, kai nusprendžiau braškes dovanot mamai, o gimtadienis 07.11 tai lapai auga netręšti
ar mamai ne kita paveiksleli zadejai siuvinet
buvo minčių, bet šitas taip pas ją pritiks virtuvei, kad niekaip negaliu jo nei sau pasilikt, nei kur kitur realizuot. O paukštukus Kalėdoms pagaminsiu
QUOTE(Aga @ 2013 06 26, 18:44)
Būčiau perskaičius, bet angliškai ir rusiškai, o su terminais sunku, kai nesusidūręs su tokiais dalykais šnekamojoje, tai labai ir nesigilinau, ką supratau, tą o kas liko nebesigilinau labai Bet nieko, dabar jau žinosiu sekantį kartą
Mano vaikas šiandien nemažai pamiegojo, geras, tai xxx kryžiavoju vis pribėgdama
Na taip, aš irgi nepasakyčiau, kad labai didelė skaitovė esu, bet paėmus pirmą rinkinį iš įdomumo bandžiau viską perskaityt rusų kalba pamažu perskaitau porą žodžių
QUOTE(rasiux- @ 2013 06 26, 20:14)
Alatėja- mūsų nors ir nedidelis kiemukas- bet ir tavieji tilps
Ale koks geras spyris..jau nepatinginiausi...dovanos neįteiksi post factum