QUOTE(Uodegyte @ 2013 07 29, 00:49)
aš ir galvoju ,ar čia kažkur mačiau ,ar man pasirodė ,giedrės darbas įstrigo atmintyje ,su panašiu variantu
Net nubėgau pas Giedrę pasižiūrėt

...taip, pas ją irgi rudas tamsus pasportas,netgi tamsesnis
Zeruti 
dar esu mačiusi bloge pas rusų panikę tamsų variantą...Originaliniam pvz.jo visai nebuvo.
Šiaip, tai kitoks nelabai ir žiūrėjosi...dėjau pradžioj melsvą-negražu, paskui šviesiai biežinį-kažkaip išplaukia paveikslėlis, paskui šviesiai rudą-nesižiūri...va tamsus buvo pats tas

dar mintis kirbėjo antrą pasportą po apačia daryt mėlyną, bet buvau pasirinkusi ekonominį rėminimo variantą, tai jo atsisakiau, netgi stiklą skaidrų dėjau išsirutuliojus diskusijoms, kad ale geriau spalvos matosi ir t.t. Šiaip aš asmeniškai daugiau skaidraus nedėsiu...pakabinus paveikslėlis labiau nublanksta negu su tuo šviesą išskaidančiu stiklu, o kar ir rankų antspaudai išsiryškina, nekalbu jau apie paveikslavimo ypatumus ir keblumus
Džiuljeta, žinok nebuvo vargo, net įdomiau buvo vis kažką naujo dadadėt
Zerutis,pieštukiniai klijai išvis yra blogis, pasitikėk tik įtempimu siūlų pagalba: reikalui esant ir išsiskalpt galėsi ir rami būsi, kad nesideformuos. Gaila įdėto darbo ir , kad tenka vėl prie to pačio grįžt, tikrai gaila...pasakyk vėliau kaip gavosi likviduot padarinius