Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu

Mano mažutis darbelis 4u.gif

user posted image
Atsakyti
*Radvileee pasaka wub.gif pati siuvai prijuostes?
Atsakyti
Averita, ačiū 4u.gif Prijuostėles pirkau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 26, 13:24)
Averita, ačiū  4u.gif Prijuostėles pirkau  smile.gif

jei ne paslaptis, kur blush2.gif
Atsakyti
Senokai pirkau kasiulai.lt, bet dabar tokios spalvos neturi...
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 26, 12:11)
Mano mažutis darbelis  4u.gif

oi...,kaip fainiai,ideja liuks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedre Pov @ 2013 07 26, 12:02)
  (sito Zeruti, ir Aukso gijos pas mus turejo). Sudetys abieju produktu skiriasi, bet paskirtis ta pati.

As Aukso gijose apie vaska ir suzinojau,pardaveja buvo parodzius,jei kada teks siuvinet DMC metaliku tikrai prigriebsiu,o kreininkui tikrai nereikia,man ir taip thumbup.gif siuvinejas biggrin.gif noooo...rs ,kai busiu parduotuvej,gal ir nesusilaikysiu,prigriebsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 26, 12:11)

nuostabus darbelis thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal kas turit kūdikio pėdučių shemą? Man nereikia įmantrios, gali būti netg vienspalvė, tiesiog noriu savo vaikučių būsimiems krikštatėviams išsiuvinėti pakvietimus, ir būtent su pėdutėm biggrin.gif Būčiau labai dėkinga smile.gif
Papildyta:
Turiu omeny siuvinėjimą kryželiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(astoshke @ 2013 07 26, 17:57)
Sveikos mergaitės, gal kas turit kūdikio pėdučių shemą? Man nereikia įmantrios, gali būti netg vienspalvė, tiesiog noriu savo vaikučių būsimiems krikštatėviams išsiuvinėti pakvietimus, ir būtent su pėdutėm biggrin.gif Būčiau labai dėkinga smile.gif

Turiu omeny siuvinėjimą kryželiu biggrin.gif

Jums schemų paiešką
Atsakyti
QUOTE(*Radvileee @ 2013 07 26, 11:11)

wub.gif

na va o man liko 2 lapeliai:) tiesa sitas lapas kur siuvinesiu bus sunkus nes praktiskai visas plotas uzsisiuvines doh.gif user posted image
Atsakyti
Na va ir išsiuvinėjau smile.gif
Dabar darbuojuosi prie BSo. Pasirodysiu, kai bus visiškai baigtas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 07 27, 11:52)
Na va ir išsiuvinėjau  smile.gif
Dabar darbuojuosi prie BSo. Pasirodysiu, kai bus visiškai baigtas mirksiukas.gif

nu bet greitis blink.gif gražu smile.gif
Atsakyti